Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Sitesi Açsam ?

Devochi

Öne çıkan mesajlar

Bendeniz Darth_Devhochi size soruyorum ;
elimde hem itiraf.com'un itiraf olayının asp scripti var hem blackjack oyunun asp scripti var hem de yapboz yapma , üretme ve high score'lar listesi olan bir yapboz asp scriptim var. sizce hangisiyle bir site kurayım ?
daha doğrusu en mantıklısı ve tutabileceği imkanı olan hangisi ?
Sosyal ağlarda paylaş

:D eheh dur bi bakayım ödev sitesi falan scp. si ama yani hzr elimde mis gibi bunlar varken bi kullanayım dedim :D. blackjack olayını da özel yapıcam . Paticik BlackJack [ unoffical ] :D fln diye böle ama tabi paticik yetkililerinden izin almak gerek olmazsa adını d.e.v. blackjack koyarım :D. yani işte biriyle yapıyım diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Okulu olan adam (eğer eğitiminle paralel değilse) kaliteli bir siteyi yaratsa bile devam ettiremez.

Okumuyorsa da çalışmak için geçerli tabi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 11 Ekim 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
itiraf.com a kasma tutmaz seninki. itiraf.com varken baska kımse girmez. bence şöle bi ödev sitesi aç ama beleş olsun yani paralıolmasın.. ödev ekledikce puan olayı olsun tutabilir bence hatta ortak olalım :)

bak bu ödev gönderdikçe puan fikri çok hoşuma gitti bence güzel olabilir, 5 ödev yollayınca lvl 2,20 ödev lvl 3 vs... bide forumumsu bişi olsa böyle millet madalya kasmak için ödev bassa... ama kolpa kolpa ödev yollayan falan olur o ödevleri kontrol etmek falan gerekir.. yattı biraz fikir eheh[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...