Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bi forma çizgili olucaksa örnekteki gibi diğer forma da tek renk olmalı sanki..diğer türlü anlamı yok away formasının..bi tane turuncu tek renk bi tane de beyaz tek renk mi yapsak? veya beyaz yerine şuan benim kullandığım tema olan bok yeşili de olabilir bilemedim asdasf bi de bi numarayı tek kişi parsellicekse kavga çıkar..penaltı atışalım falan bişi yapalım..17 benim mesela var mı yazan göremedim :) ek: örnek formaya ısındım o kalsın ama away forma kesin çizgisiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 oha 17'ye talip çıktı lan, yazmadım. neyse np. başka no bulurum ben. tek derdim asal sayı olması. diğer tasarladığım forma şuydu. http://a1112.hizliresim.com/s/r/19c8c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 3 benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 19'a dokunmadığınız sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 İçli dışlı olabilen bir forma ayarlanırsa ucuz olabilir. Alıcagımdan degil zaten topu topu 2 kere gelebildim fakat formalar 2 tane ayrı olursa 2 forma alması gereken falan çıkar masraf olur onun yerine içli dışlı tek forma 2 takım içinde olabilir şeklinde ayarlanabilir olursa size de ucuza mal olur olabilir bir olay mı yoksa olmasının imkanı yok mu bılmıyorum malum tarafımdan uydurdum fikir olsun ortaya diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yer var mı bu hafta için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 8 numara isterim ben de yapılırsa böyle bi şey, bana yetişir mi bilemedim ama bulunsun beğendim resmi falan. edit:5 de olur, çok giyemeyecem zaten zaten milletin ilk tercihine dadanmayayım berk yer var sanırım şu an, kabataslak 12-13 saymıştım en son. yazacam bi bakıp kim var kim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Öncü için geliyorum. Yemişim partisini, hatununu ya. 5 ve 8'in talipleri çıktığına göre 10 bana kaldı. Onu da ben parselleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 00 bastırsanıza bana. iş değiştiriyorum daha düzenli bir hayatım olacak geleceğim tekrar. 2 formadan da alırım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 36 numarayı ıstıyorum (: yedeklerın vazgeçilmezi ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Wishmaster said: Öncü için geliyorum. Yemişim partisini, hatununu ya. 5 ve 8'in talipleri çıktığına göre 10 bana kaldı. Onu da ben parselleyeyim. Sana forma ayarlarız çünkü biz sen bu kadar ektikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben bu hafta gelebilir miyim bilmiyorum. midem ağrıyor 2 gündür ve giderek artıyor. forma içinde 21 numara istiyorum ben koçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Beyler bana da forma ayarlayın lan ciddiyim, kaç numaralar kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Sana Harlem in plaka numarasını bastıralım. Bu arada, yaptırmışken en kaliteli kumaş olsun, 2 kere yıkanınca saçmalamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Beni unutmayın olm ciddiyim, 1000 in üzerinde maç oynadım, çak bi 9 bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 liste şimdilik şöyle: cavanagh dracos baki sertaç khelben kaspar dreagloth tolga scheriff wishmaster spidee fizban(?) bitchofbat(?) mulgear soru işaretli sakatlarımızın iyileşebilmesini umuyorum, yazmamak olmazdı. en az 2 eksiğimiz var şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 arcane geliyor maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Khelben said: Wishmaster said: Öncü için geliyorum. Yemişim partisini, hatununu ya. 5 ve 8'in talipleri çıktığına göre 10 bana kaldı. Onu da ben parselleyeyim. Sana forma ayarlarız çünkü biz sen bu kadar ektikten sonra. 2002den beri maç yapıyorum ben Öncülerle , Saygınlarla Güvenç başganla. Newbie gelmiş komüniteyi sahipleniyor. Burada düzenli maç yapma konusuna verdiğimiz hizmetlerden dolayı ödül almalıyız asıl başganla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Valla haftada 2 maç yerine dansa gidene ben değil, 2 maça gelen adam bile laf edebilir. Haksızsın ve sana laflar hazırladım Emrah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 baslık ta cok mesaj gorunce iyi tammış dedim bu hafta da formadan mış meger .. 3 numara 24 biri olabilir gerçi bu hafta değil sanırım forma da .. neyse maca da gelmesem iyi olur malum pazar bir macım daha var hava cok soguk dün de mac yaptım ama eksik olcaksa güvenç ararsın beni gelirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 İşte fedakâr insan. Unlike someone o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mideden değil iş yüzünden gelemiyorum. Hafta sonu çalışma durumu çıktı. süper değil mi? şu hafta bir geçse başka bir şey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 dracos %90 yok öncü reis liste yap eksikleri belirle adam baklalım gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mert geliyor adam eksikse..güvenç yazarsın sen telden değişen bişi olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 cavanagh baki sertaç khelben kaspar dreagloth tolga scheriff wishmaster spidee mulgear arcane fizban(?) noyanh(?) mert fizbabs, ne alemlerdesin? masaj yapalım, bengayla ovalım o boynu. noyan açık kapı bıraktığı için yazdım, gelse baya iyi. şu halde bile adam eksiğimiz var, en azından bir kişi arayalım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar