Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.51

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

bi forma çizgili olucaksa örnekteki gibi diğer forma da tek renk olmalı sanki..diğer türlü anlamı yok away formasının..bi tane turuncu tek renk bi tane de beyaz tek renk mi yapsak? veya beyaz yerine şuan benim kullandığım tema olan bok yeşili de olabilir bilemedim asdasf

bi de bi numarayı tek kişi parsellicekse kavga çıkar..penaltı atışalım falan bişi yapalım..17 benim mesela var mı yazan göremedim :)

ek: örnek formaya ısındım o kalsın ama away forma kesin çizgisiz olsun
Sosyal ağlarda paylaş

İçli dışlı olabilen bir forma ayarlanırsa ucuz olabilir. Alıcagımdan degil zaten topu topu 2 kere gelebildim fakat formalar 2 tane ayrı olursa 2 forma alması gereken falan çıkar masraf olur onun yerine içli dışlı tek forma 2 takım içinde olabilir şeklinde ayarlanabilir olursa size de ucuza mal olur olabilir bir olay mı yoksa olmasının imkanı yok mu bılmıyorum malum tarafımdan uydurdum fikir olsun ortaya diye.
Sosyal ağlarda paylaş

8 numara isterim ben de yapılırsa böyle bi şey, bana yetişir mi bilemedim ama bulunsun beğendim resmi falan.
edit:5 de olur, çok giyemeyecem zaten zaten milletin ilk tercihine dadanmayayım

berk yer var sanırım şu an, kabataslak 12-13 saymıştım en son. yazacam bi bakıp kim var kim yok
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Wishmaster said:

Öncü için geliyorum. Yemişim partisini, hatununu ya.
5 ve 8'in talipleri çıktığına göre 10 bana kaldı. Onu da ben parselleyeyim.

Sana forma ayarlarız çünkü biz sen bu kadar ektikten sonra.

2002den beri maç yapıyorum ben Öncülerle , Saygınlarla Güvenç başganla. Newbie gelmiş komüniteyi sahipleniyor. Burada düzenli maç yapma konusuna verdiğimiz hizmetlerden dolayı ödül almalıyız asıl başganla.
Sosyal ağlarda paylaş

baslık ta cok mesaj gorunce iyi tammış dedim bu hafta da formadan mış meger .. 3 numara 24 biri olabilir gerçi bu hafta değil sanırım forma da ..
neyse maca da gelmesem iyi olur malum pazar bir macım daha var hava cok soguk dün de mac yaptım ama eksik olcaksa güvenç ararsın beni gelirim .
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh
baki
sertaç
khelben
kaspar
dreagloth
tolga
scheriff
wishmaster
spidee
mulgear
arcane
fizban(?)
noyanh(?)
mert

fizbabs, ne alemlerdesin? masaj yapalım, bengayla ovalım o boynu.
noyan açık kapı bıraktığı için yazdım, gelse baya iyi.
şu halde bile adam eksiğimiz var, en azından bir kişi arayalım şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...