Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gitmişte büyük ihtimal, ilk şunu yazmış.

said:
”Geleceğim konusunda karar vermeye çok yaklaştım. Bazı insanlar çok memnun olacak, bazılarıysa hayal kırıklığına uğrayacak. Ancak ailem mutlu olduğu sürece benim için sorun yok. Önemli kulüplerden çok iyi teklifler aldım. Bunun için Tanrı’ya şükrediyorum.”

sonra demiş ki

http://img.haber1903.com/g/200G2.jpg

ama bundan önce staywithushawkins tt'sine çok teşekkür ederek, beşiktaş taraftarını övmüş vs. vs... Ona yakın isimlerde Beşiktaş'ta kalmayı düşünüyor ama hemen karar verilmesi gerekiyor geleceğiyle ilgili yoksa gitmeyi düşünüyor diyorlardı.

Sponsor bir şekilde bulunacak ve bu en az 8 milyon euroluk bir para olacaktır. Şimdiden Hawkins - Bonsu ve Arroyo'ya sağlam kontratlar önerip onları garantiye almak gerek. Serhat-Kartal-Can falan zaten kalmaya niyetli, onlarla da bağlarsak Erman Kunter'İn kendi tanıdığı gençleri eklemesiyle de iyi sayılabilecek bir takım oluruz. Ama böyle giderse kimseyi tutamayacağız elimizde ...
Mesaj tarihi:
Erceg 3 yıllık 4 milyona cska'ya gitti diyebiliriz sanırsam.

hawkins'e fb ve gs'den teklifler var.

ayrıca Furkan'da nba'dan draft edilecek bu sezon deniyor. Ama 2 sene sonra gidecek. Büyük ihtimalle cavs alacakmış
Mesaj tarihi:
gitti furkan, 2 sene gs'de oynayacak gerçi de

sanıyorum ilk defa bir draftta bu kadar çok oyuncu verdik.

Furkan'ı 53. sıradan Clippers aldı.
İzzet'i Denver aldı 50. sıradan,
İlkan Karaman'da 57. sıradan Nets'e gitti.

burada izzet ve ilkan'ın seçilmesi biraz sürpriz olmuş anladığım kadarıyla, diğer sürprizde furkan'ın 30'larda seçilmesi bekleniyormuş vs.

neyse hayırlısı, üç oyuncu da çok kaliteli umarım başarılı olurlar gidebilirlerse
Mesaj tarihi:
bonservis ne abi asfdsa sözleşmesi bitik oyuncu

gerçi tam kuralı bilmiyorum ama TSL'de sözleşmesi bitse bile bir oyuncunun kulüpler arası gidiyorsa, oyuncuyu alan kulübün aldığı kulübe bir ödeme yapması gerekiyormuş. Ne kadardı ödeme vs. emin değilim.

Bonservis vs. yok yani asdf
Mesaj tarihi:
Yamulmuyorsam oyuncunun 1 senelik maaşı bonservis olarak veriliyor.

Şimdi gs diyelim Hawkinse 1.5 m önerdi. Bize de yaklaşık 1m verdi. O zaman 2.5m ediyor. Basketbol piyasasında Hawkins 2.5m etmez. Olay tamamen gs'nin biz çok seksi bir takımız mantığından ilerliyor. Ya da bir hülle yapılacak bu transfer için.

Gitmesine çok üzüldüm o ayrı.
Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, David Hawkins’in ayrılığını yorumladı.

Haber1903′e konuşan Sözer, “Biz Hawkins’e 900.000 Dolar teklif ettik. Kendisi bizden 1.2 Milyon Dolar istedi. Erman hoca ile yaptığımız görüşmelerde de kendisi bu tür oyuncuların yurt dışında 600.000 Dolar ile oynadığını dile getirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe bir biri ile yarışa girmiş. Zaten bu yarışlardan dolayı Beşiktaş Kulübü mali açıdan bu kadar kötü durumda. Hawkins’in takımdan ayrılması ile kulübümüz 750.000 Dolar civarında para alacak. Sponsorluk konusunda resmiyete dökülene kadar açıklama yapmayacağız. Biz Beşiktaş olarak transferlere devam edeceğiz. Erman hoca yurt dışında 2-3 oyuncu ile görüşmelere başladı. Takımımıza yerli takviye yapıp önümüzdeki sezona hazırlanacağız” dedi.

Ya yetenek olarak belki daha ucuza daha iyilerini bulursun ama adam harbi harbi kaptandı. Onun gibi takımı bir arada tutacak, en dar zamanlarda bile oyuna bağlayacak kişilikte bir adam bulmak çok zor olacak.

Şu sponsor olayında da cidden çok şanssızız. Türkiye tarihinde bir sezonda üç kupa kaldırmış 2. takımız ama 10 milyon euro bile veren sponsor çıkmıyor. Gerçi Abdullah Sözer bayağı ilgileniyor gibi duruyor bu konularla, bakalım çok geç olmadan Bonsu ve Arroyo'yu kaçırmayalım bari diyeceğim de Arroyo'nun da düşük ücretlere imza atacağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Spanoulis Galatasaray'a geliyor, Oly'i EL şampiyonluğu bile kurtaramadı yine bütçe daralması var. 2 milyon euro'dan 1.2'ye inmesi istenmiş Galatasaray 1.7 milyon euro teklif etmiş şu ana kadar gelen en yüksek teklif diyolla. Bakalım zor ama olursa basket forması aldırtır
Mesaj tarihi:
EL resmi sitesinde geçmişti haber, açıkçası bilmiyorum fakat son yıllarda basketbolda da ücretler tavan yapmaya başladı 2 milyon euro Spa için piyasada baya ucuz. Adam sonuç olarak Avrupa'nın en iyisi pozisyonunda
Mesaj tarihi:
4 milyonda eder spa, hiç acımam takım sahibi olsam. keşke gelse Türkiye'ye :D

Ayrıca;

said:
Empa Sports ‏@empasports
Oyuncumuz Pops Mensah-Bonsu ile ilgili olarak G.Saray kulübü ile kesin bir anlaşmaya varmadık. Görüşmelerimiz devam ediyor, transfer bitmedi

Ergin Ataman ayak üstü iyilikte yapıyor aslında BJK'ye :D Hawkins'ten 900.000 euro, Bonsu'dan da bir o kadar gelse 1.8 milyon euroya 3 zenci bağlar Erman Kunter :D

Bonsu gitmesin ama ya, kral adamdı. Hawkins'e o kadar üzülmem de Bonsu sempatikti sdafdsa
Mesaj tarihi:
Semih Erden -> Anadolu Efes 2+1

ayrıca hürriyetin haberi.

said:
Beşiktaş Basketbol Şubesi Sorumlusu Abdullah Sözer, siyah-beyazlıların son durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sponsorluk için bazı şirketlerle görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Sözer, Pops Mensah Bonsu, David Hawkins ve Carlos Arroyo ile yollarını ayıracaklarını belirtti.

İşte Abdullah Sözer’in açıklamaları:

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

“Şirketlerle görüşmelerimiz sürüyor, ilerleyen günlerde net bir sonuca varacağız. İstediğimiz bütçeyi verecek şirket ile en kısa süre içerisinde anlaşacağız.”

“6 transfer yapacağız, 3 yerli 3 de yabancı oyuncu alacağız. Transferleri Euroleague kura çekimi sonrasında netleştirip açıklayacağız.”

CARLOS ARROYO GİDİYOR

“Carlos Arroyo’nun Beşiktaş’ta durması çok zor. 2 milyon Dolar istiyor. Ben 2 milyon Dolar verecek olsam gider NBA’in en kral oyuncusunu alırdım.”

HAWKINS GALATASARAY’DA

“David Hawkins geçtiğimiz sezon bizden 600 bin Dolar alıyordu. Bu sene için kendisine 900 bin Dolar teklif ettik ama kabul etmedi. 1 milyon 100 bin Dolar’a Galatasaray’a gidiyor. 3 yıllık da mukavele yapıyorlar. Biz bu paraları verecek olursak işimiz çok zor olur.”

BONSU DA GİDİYOR, ERSİN BELİRSİZ

“Bonsu’ya da teklifimizi yaptık ancak kabul etmedi. O da gidecek büyük ihtimalle. Ersin Dağlı’nın durumu belirsiz ama biz onun takımda kalmasını istiyoruz.”

BONSU VE HAWKINS’TEN 1 MİLYON 200 BİN DOLAR

Beşiktaş, takımdan ayrılacak olan David Hawkins’in bonservisinden 750 bin, Mensah Bonsu’dan ise 450 bin Dolar kazanacak. İki oyuncunun siyah-beyazlılara getirisi 1 milyon 200 bin Dolar...
Mesaj tarihi:
Bu aciz yönetimle ne bekliyordunki ataman giderken dedik biz kimseyi tutamayız diye.

Buda güntekin in yazısı

http://www.haber1903.com/Besiktas-2145-guntekin_onaydan_carpici_aciklamalar.html
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Arroyo'da açıklamış. Ataman bjk'deki kemik kadroyu gs'ye çağırıyor diye. Bu nasıl bir leşçiliktir ya.

Bedavaya mı kaçırıyoruz cebinize para girecek? Adamlar bu sezon ciddi anlamda Bjk ile destan yazdı fakat money talks bu hususta. NBA'de 15 günlük kontratlarla oynayacaklarına Avrupa'da para kazanmanın peşindeler
Mesaj tarihi:
bir kişinin senelik parası kadar girecek 2 oyuncudan toplam.
abi işte sonra çıkıp ben kartalım, ben beşiktaşlıyım ayaklarına girmelerini yediremiyorum. hawkins'e hiç güvenmemiştim de bonsu biraz hayal kırıklığı oldu.
GS çok ahlar aldı, bu sene başarı zor :p

edit: ayrıca ben gs'ye kızmıyorum Ataman'a kızıyorum.
  • Yeni Oluştur...