deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sınav çooook kolay da, süre kısıtlı; eski sistemle girmiştim gerçi en son da sınavın tek olayı süreyle yarışmak. ÖSS'ye ciddi hazırlanmış herkes, ÖSS'den çıkıp ALES'e girerse fuller. ÖSS ALES arası açıldıkça 100'den aşağı düşmeye başlıyor işte ALES puanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahaha, süper analiz,katılıyorum.1/t ile orantılı ales ve öss puanı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 70 almışım, tek iki nedeni de o 2 tane aptal şeker ve mantık soruları! 20dk filan şekerlerle oyalandım ettim gözleri dinlendirirken. mantık sorularım hepsi yanlış :D 30soruya hiç bakamadım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ben bunu unuttum ya girecektim, bi sonrakine girecem. girmek için ne gerekiyo belge falan istiyolar mı? herhangi bir ösym bürosu alıyor mı kaydı? TENKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Silphatos said: ben bunu unuttum ya girecektim, bi sonrakine girecem. girmek için ne gerekiyo belge falan istiyolar mı? herhangi bir ösym bürosu alıyor mı kaydı? TENKS yeap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Çalışmadan 84 aldım sözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 biraz akmısım say:94,5 hayır zaten mastera girmem icin gerekmiyodu gre im var diye simdi assistanlıga da yetmiyo bizim bolumde asdasd bi daha girip 99 almaleyem!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Türkiye otuzbirinciliği gibi mana ve ehemmiyeti yüksek bir makamdan, beşyüzaltmışaltıncılığa gerileyerek hayranlarımı üzmüş, son şakamı yapmış olmanın derin üzüntüsü içindeyim, bu sefer güldürmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Zirvede bırakmalıymışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hiç bişeye bakmadan girip 85ten az alıyosanız akademik kariyerinizi noktalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 90 dicektim aslında da çok kırıcı olmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar