Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanuni said:

burada

http://www.marketwatch.com/story/electronic-arts-reports-q3-fy12-financial-results-2012-02-01

simdi bunami inanmaliyiz yoksa forumdakilere mi ?

bu kadar oynayan olmasi ya da satilmis olmasi kisisel olarak oyunun bize ne verdigini degistirmiyor normal olarak, ister oyna ister oynama, ister begen ister nefret et kime ne.

Electronic Arts Inc. EA -0.84% today announced preliminary financial results for its third fiscal quarter ended December 31, 2011.

verdikleri rakamlar arasında 31 Aralığa kadar olandan resmi olarak sorumlular ve zaten bunu yazılı veriyorlar. 31 aralık sonrası için verdikleri beyanlardan resmi olarak sorumlu değiller zaten o 1.7 milyon sub aşağıdaki bilançoda yok.
Mesaj tarihi:
hisseleride yukselmis :P

The stock closed on Wednesday at $18.44 a share and closed today at $19.56, an appreciable gain for the company and a sign of good health.

dun aksam serverler standartdan very heayve kadar degisen bir yelpaze icinde hic birisi light falan degil fyi.
Mesaj tarihi:
oyle canim light olunca kapasite artiyor baktilar kaciyor millet kapasite dusuruyorlar oda olmadi bir oyuncuyu iki sayiyorlar, oda yemezse 3-5, sonra kendileri oynuyorlar zaten , light nerdeyse orda char aciyorlar falan :P

ne karamsar ve komplo teorisyenisiniz be :D
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

hisseleride yukselmis :P

The stock closed on Wednesday at $18.44 a share and closed today at $19.56, an appreciable gain for the company and a sign of good health.

dun aksam serverler standartdan very heayve kadar degisen bir yelpaze icinde hic birisi light falan degil fyi.

Yani şimdi oyunları değerlendirirken şirketlerin hisse senetlerine bakacağız, bu da güzelmiş, yarın EA hisseleri düşerse ne diyeceksin çok merak ediyorum.

Öte yandan dün akşam aktif oyuncu sayısı 300 bin altına inmişken serverların heavy olması insanı tebessüf ettirmiyor değil.
Mesaj tarihi:
server kapatamaz veya mergeleyemezler henüz

1. bioware tükürdüğünü yalamamak için ne gerekirse yapar. yıllardır böyledir bu
2. server merge = ölü oyun habercisi oyuncuların gözünde
Mesaj tarihi:
Şubat ortası resmi subs sayıları ne olacak asıl soru o. Yoksa kaç tane sattığınız bişey ifade etmiyor mmo gözünden.

Tuvalet kağıdının üzerine Yoda resmi bassanız zaten 5 milyon satar. SW nasıl bir kült unutmayın.
Mesaj tarihi:
2 milyon satmış

1.7 milyon oyuncusu varmış active subs olarak hemnde bu ayın başında yapmışlar sayımı
official forumlarda yazıldı şu aralar tartışıliyor.

linki bulup koycam . başlıklar çok çabuk geriye gidiyor

işte link

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=261836
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
trial oynuyorum, sürekli düşük level mekanlarında takıldıgım için öyle herhalde ya. Cidden birara lan triallar online oynamıyor mu yoksa diye düşündüm. Kaç saat oynadım sadece 1 kişi gördüm oyunda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...