Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

düşük level gezegenler dolu zaten 50-70 kişi görebilirsiniz, ama lvl arrtıkca önce 20-30 sonra 15 kişiye iniyor o sayı sgsf US için en kalabalık pve serverındayım, corelia ve illumda toplasan 30 kişi olmuyor kesinlikle. millet level 50 olup yeni karakter açıyor sanırım sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten berbatmış ozaman.. Şöyle adam gibi bi eylence koymazlarsa endgamede cidden büyük bir hızla olmasada yavaş yavaş sevrerlar kapanır insan sayısı kaçanlarıda gördükçe azalır gider. Ah be bioware şu oyuna bi güzel multiplayer uzay savaşı raid fln ekleseydin nolcakti .

dipnot bu arada official forumlarda oyuna kumar ve pazaak eklenmesi için inletiyorum resmen sürekli post açıp durup epeyde destek geldi. olmadı burayada bi başlık açıp linklerim sizdende gelen destek güzel olur.

Oyuna jackpot pazaak ve binimum kumar oyunlarının eklenmesi :P
Sosyal ağlarda paylaş

Armor konusu bence eleştiriden ziyade taktiri hak ediyor. Modlar sayesinde oyunn basında aldığınız armor oyun sonuna kadar gidebilirken, fancy seylerede geçebiliyorsunuz. Çeşitlilik mod sayesinde çok fazla.

Consular'in basına gelen birazda hikaye ile ilgili, yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Armor dizaynı konusunda herkesi mutlu etmek gerçekten zor. Wow ve çinli oyunlar çok alacalı, renkli, caf caflı armor alışkanlığı yarattılar. Çoğu oyun böyle. Ben hoşlanmıyorum o görüntüden. Bu yüzdendirki lvl 12'de aldığım düz kahverengi pardüsümü 40'ta halen kullanmaktayım.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında modlama dediğiniz gibi çok iyi bir özellik. beğendiğin bir armoru sürekli kullanabiliyorsun. ne biliym hikayeyi bilmiyorum gerçi de sage oyun tarzını sevmeme rağmen görsele dikkat eden biri olarak armorunu çok sevmedim. inquisitorlarınki bayağı iyi bence. guardian vs. juggernautta da sith armorları daha iyi.. bilmiyorum belki ben dark side tarzını daha çok seviyor da olabilirm :)
Sosyal ağlarda paylaş

geçen hafta çoğu kişi weeklysini eski sistemden yaptığı için ilum biraz ölüydü her gittiğimizde feci eziliyoduk daily yapan kaçıyodu veya ölü saatlerde kutu peşinde koşuyoduk ama bu hafta mecbur herkes 150 kill/armament için kasınca ve geçen haftadan sürekli ezilmenin sonucu canına tak eden republic oyuncusu ilumdaydı tam 3 saat ilumda savaştık hani şu oyunun tonlarca hatası, rezilliği var ama cidden hepsini unutturdu o 3 saatlik savaş, arada fps powerpoint moduna geçsede en az 1:2 rep/imp orana rağmen gayet güzeldi tabi bizde grubun tamamı min full champ setliydi ve rezil popülasyonumuz sebebiyle herkes birbirini haftalardır wzlerden tanıdığı için premade modunda geziyoduk 22 kişi + etrafta random 4x wz gruplarıda vardı, impler çok karman çorman random savaşınca rahat rahat farmladık bizden kalabalık olmalarına rağmen ama en son suyunu çıakrdı impler ipini koparan gelince ekran kıpkırmızıydı rahat
70 imp vardı karşı tarafta ve dayanılmaz bir fps problemi yaşadım 0.5 - 1 fps gördüm zaten sonra da bıraktık wz weeklye geçtik premade modunda :P
birde ilk defa lvl50 rep vs rep huttball oynadım hemde ard arda 3 kez çok garip geldi ahahah implere acıdım valla çekilir çile değil :P

şu optimizasyon sorununu ve server popülasyon dengelerini çözerlerse ilum muhteşem olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Mod sistemi hakikaten güzel, ama onu düşünenin set bonuslarını armora değil de modlara vermeyi düşünememesi rezillik bence. Ne yaparsan yap sonunda bir sete geçiyosun. O da turuncu item giyemeyeceksin demek.
Augment slotlu turuncuların nasıl daha iyi olacağını da çözemedim zaten. Setlerin bazı modları parçanın içine gömülü. Hiç 56,58 armoring göremedim ben mesela barrel'den de şüpheliyim. Onları sökemediğimiz sürece, turuncuya ancak 2 en fazla 3 parça takarız. Augment slotundaki augment o son parçanın farkını kaldırabilir mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu beleş oyun feature'ını çok beğendim ben ya. 5 gündür para çekmiyor adamlar. paypal detayları duruyor orda kuzu kuzu adamlar çekmeye bile çalışmamış. forumlarda bu konudan bahsedip nedir bu nerde sorun var diyenlere protocol droidimiz "lütfen bizi arayın sorunu halledelim" diyor ahaha. Oldu canım oldu güzelim birde telefon parası ödesin millet.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda yüzlerce normal imperial officer üniformasındaki NPC kestim, yani post ettiğiniz resimde soldaki figür. Sağdaki kıyafetli officer hiç görmedim, en fazla diyebileceğim çok özel adamlar, boss'lar vs. böyle süslü oluyor farklılaştırmak amacıyla.

Oyundaki genel imperial officer görüntüsü

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...