Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

>Implaying I'm trying to stop you from having fun.

Imply olacak herhalde burası.

xunn said:

>Confirmed as casual pleb

WoW da World #2 Al'ar kill'im var. Senin neyin var, ey uluların ulusu? Bu oyunda ise henüz farklı classları levellama aşamasındayım, hardcore takılıp takılmayacağıma ileride karar vericem.

Kthxbye.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

xunn said:

>Confirmed as casual pleb

WoW da World #2 Al'ar kill'im var. Senin neyin var, ey uluların ulusu? Bu oyunda ise henüz farklı classları levellama aşamasındayım, hardcore takılıp takılmayacağıma ileride karar vericem.

Kthxbye.

2v2, 3v3 arena rank 1.

Relevant değil ama, 1800 scrub olsam bile PvE serious business, move out of the fire, move in the circle yaptıgım için kendimle gurur duymazdım evlat.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakasız atılan son mesajları temizledik. Mümkünse trollemeden, oyun hakkındaki olumlu, olumsuz görüşlerinizi paylaşarak devam edelim.

Diğer oyunlar hakkındaki görüşlerinizi de o oyunlara ait forum alanlarında paylaşabilirsiniz.

Haydi kolay gele.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem konudan uzaklaştık, şuanda serverlarda bakımda... vakit var. Bende daha önce izlenimlerimi yazarken birde ayın 17'sinden sonra bakmak gerek diye eklediğim bir kaç şey vardı. Sözümü yutmamış olayım yazayım.

Operasyonlar
EV ilk bossu 16manler için düzeltmişler. Sayelerinde 3.bossa kadar gelebildik. 3.bossda bir sıkıntı var ama inşallah korktuğum başımıza gelmemiştir, umarım bug yoktur. Neden korktum? Çünkü aynı dungeonda 8man heroic girdiğiniz zaman bu 3.boss(aslında bossda değil yani boss diyip duruyorum ama puzzle)'un buglı olduğunu ve saçma sapan bir yöntem geliştirerek kesilebildiğini farkettik. Yani allah razı olsun ayın 17'sinde bundan böyle 16man raid yapabilmemizi sağlayan bug fixleri gerçekleştirdiler ama bu buglar bitti anlamına gelmiyor. Bug'ın her türlüsü yine bu raid dungeonlarda karşınıza çıkabiliyor. Bazı bosslarda wipe yediğiniz zaman, dungeonı resetlemeniz gerekiyor vs. Fakat ayın 16'sında ki durumla 18'inde gelen patch sonrasındaki durum arasında dağlar kadar fark var. Acil olanlardan başladılarsa ve zamanla diğer buglarıda fixleyeceklerse, raid takımları için çok büyük sorun teşkil etmez. Yine bir başka 16man raid HH'de ki tek boss'un, bugini fixlemişler. Orayada 4 yeni boss eklemişler. Raid takımları için patch 1.1 sevindirici gelişmelere sahne oldu.

Open World PvP
Aferin adamlara eskiden PvP yoktu, artık var, diyebiliriz belki ama yine olmadı, yine olmadı. Kimsenin değinmediği, illum'da pvp'nin olmamasının sadece tek bir sebebi var. Illum'da Safe Zone var. Ya bir bölgede PvP dönecekse gerçekten, orada safe zone'un ne işi var. Ben bunu anlayamıyorum. Şuan ki PvP'yi görünce Ultima Online Britaine geliyor aklıma. Cove geliyor... Bu hiç hoş olmayan PvP yetmezmiş gibi kapılara yığılma nedeni ilede lag oluyor. Halbu ki şu safezonelardan arındırsalar bölgeyi. Insanlar ortaya yığılacaklar. Massive PvP o zaman başlayacak. Ama acemice hareket etmeye devam ediyorlar. Yinede ayın 16'ı ile ayın 18'ini karşılaştıracak olursak eğer oyunada ciddi anlamda open world pvp'nin geldiğini inkar edemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ilumun ilk halindeki quest cok daha iyi olabilirdi, oyuncular abuse etmeselerdi. adamlardan cok oyuncuda bitiyordu orada is. herkes gitmis bekliyordu karsilikli patlat dur aletleri tamam. general chatten aglayan bir cok oyuncu vardi bunun cozumu bioware de degildi ki. oyuncularda bitiyor hersey. oyuncu pvp yapmiyor onun yerine daily questini bitiriyordu.

oyuncular bu kadar kurnaz ve doymus oduktan sonra ne yapsan zor pvp de bir seylerin olabilmesi. haz etmememin sebebi bu zaten. direk oyuncuya bagli pvp de olay. karsilikli anlasip birbirini kamplayanda var, ciddi anlamda gercekten o zonedaki aletleri korumak isteyip savasmak isteyende.

kim cozmus ki pvp olayini mukemmel sekilde simdi cuzulecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Rift bu konuda iyiydi. Open World PvP'nin kralını ben Rift'te 1 sene oynadım. Ve yemin ediyorum Swtor Open World PvP mantığı ile Rift mantığı arasında sadece tek bir fark var. Rift'de Safe Zone yoktu. Var ama yoktu, oynayanlar iyi bilirler.

Ben size söylüyorum.

1. seçenek: illum safe zone kaldırsınlar
2. seçenek: ki bence daha doğru olur. illum'u kaldırsınlar. pvp questlerini tatoine outlaws'den e koysunlar.

Bak sonra ne oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

open world pvp geldi de 1 fps ile gelince uygulanabilir olmuyor pek.

onuda duzeltseler su anda faction imbalance cok buyuk problem

sith kultu zaten vardir SW fanlarinda, birde ustune aman cekici olsun diye empire i oyle cilaladilarki republic cok guduk kaldi hikaye, dizayn ve questler olarak

gemiler olsun armorlar olsun hep sith tarafinda en cekici gorselelr, companion deseniz hikaye deseniz gene sith daha iyi filan

haliyle ilumda 50 imperiala 3 republic dusuyor, world pvp bu skeil organize olucaksa sayilarin esit olmasi lazim en azindan, blizzard 7 senedir ugrasiyor faction numberlari dengelemek icin

gabe efendiye soylendi bunlar hep betada, "republic is pretty cool, I dont think there will be a gross population imbalance" gibi bisiler dedi, gorduk sonucunu iste

iki dakka oturup halaa/wintergrasp/tol barad surecini inceleselerdi, patch notelari ve devoloper aciklamalairni okusalardi ilumda bu tuzaga dusmezlerdi
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yüksek level zonelarda düşük level (11-15 civarı)haraketsiz bir şekilde birşeylerin arkasında saklı duran garip tipleri görürseniz, farmer onlar, chest farmlıyorlar hem item hem credit çıkıyor çünkü, gathering yada mob farmingden daha karlı sanırım, chestlerin ortalama spawn süresi 6-7 dk. level 50 zoneda 2k credit, bir yeşil, bir çöp item çıkıyor chest başına ortalama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...