Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

arakdaş bunları bioware ve swtor marketing ekibine yazıcaksın. mythici getirttik muhabbeti bile döndü bir ara, hala gabe ile pvp şöyle olcak böyle olcak röportajları var :) insanlar da doğal olarak vaad edilenlerin ne kadarı yapılmış diye girip bu başlığa bakıyor.
yani bu başlığın olayı bu. beğenen iyi diycek, beğenmeyen kötü...
Sosyal ağlarda paylaş

haha kabul etmis sonunda
e pvp yoksa niye mmo bu oyun?

bilgisayar tarafindan kontrol edilen yaratiklari kesmek icin niye aylik para veriyim?

lvl 37 denmis, 40 oldum inadina 50 olucam bakalim ondan sonra ne bahane bulucaksiniz lol

youtube dan goruyoruz eternity vaultu, ruhsuz dandik bi raid 8 kisi bide, aion un standart partileri bile 6 kisiydi trololol

diablo 3 cikana kadar oyanrim net, sonrada 1-2 sene yuzune bakmam

outcast ile basliyan star wars oyunalrinin altin cagi kotor 2 ile kapandi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

pvp si Şu an için biraz zayıf. ileride onu epey geliştirebilirler. oyunun sistemide gayet elverişli ayrıca buna offical forumlardaki tartışmaları takip ederseniz çok net görebilirsiniz bunu. genede evet pvp yetersiz.

Ammavelaaakin Pve olarak oyuna laf ettirmem.Gerçekten harika bir oyun . Biraz yama biraz eklenti bu oyun şaheser olur.Her mmo oyunu oynadım. bu kadar detay ve özveri bir oyunda görmedim. wow la karşılaştırmayın hemen wow u da iyi biliriz ilk çıktığında

YA bi gidin Allahaşkına gezin sadece detaylara bakın şu oyunda ne kadar müthiş ya. gidin nar shaddaya arabayla gezin. arka planda pulp fiction müzigi fln açın ne biliym :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan said:

pvp si Şu an için biraz zayıf. ileride onu epey geliştirebilirler. oyunun sistemide gayet elverişli ayrıca buna offical forumlardaki tartışmaları takip ederseniz çok net görebilirsiniz bunu. genede evet pvp yetersiz.

Ammavelaaakin Pve olarak oyuna laf ettirmem.Gerçekten harika bir oyun . Biraz yama biraz eklenti bu oyun şaheser olur.Her mmo oyunu oynadım. bu kadar detay ve özveri bir oyunda görmedim. wow la karşılaştırmayın hemen wow u da iyi biliriz ilk çıktığında

YA bi gidin Allahaşkına gezin sadece detaylara bakın şu oyunda ne kadar müthiş ya. gidin nar shaddaya arabayla gezin. arka planda pulp fiction müzigi fln açın ne biliym :)-D

Zevkler tartışılmaz ama o nar shadaa dan nasıl kaçtığımı bir ben bilirim. Birde story quest döndürüp döndürüp oraya gönderdş. Labirent gibi linear bir harita. Gemiye nerden gidilir diye kaybolmak içten bile değil..

Raid yaptınız mı bilmiyorum ama bossa giderken yolda bile ölebiliyorsunuz. Oyun çıkalı 1 ay oldu hala bonecrasher addlerinin ismi boss beast 1. Boss beast 2

Hayatımda böyle boss fighta girmedim, kapıdan giriyorsunuz loading. Direk bossun önüne düşüyorsunuz. Yerden kalkmaya çalışırken bi swipe atıyor 5 kişi çort.. tankı önden yolluyoruz da kenara çekiyor enrage timedan yiyor. Resmen adamlar test etmemiş yada EA nın azizliğine gelmiş.
bence bioware dekiler ağlıyordur sinirinden EA nın aceleye getirmesi yüzünden. Sen senelerce uğraş, cilasını yapamadan piyasaya sür
Sosyal ağlarda paylaş

PvP'si ile ilgili iki sıkıntı var. Open World PvP olsun diye Illum'a koydukları content tadındaki pvp questlerini, pvp yapmadan yapıyoruz. Questler yapılıyor ama PvP dönmüyor. 17 Ocak'da ki patch ile birlikte bu düzelecek. Hatta Outlows Den'ide eski haline getirirlerse çok güzel olur.

Ikinciside özellikle Illum'da artık o top atışlarındanmıdır bilemem 5vs5 bile girişsen fps çok düşüyor. Oyunun başka maplerinde olmuyor bu sadece Illum'da oluyor. Buna da bir şekilde çözüm getireceklerini söylediler. Mart'dan önce bu Illum meselesi çözülebilir. Çözülmediği takdirde ise yine içimizi ferahlatacak birşey var. Illum gibi başka Open World PvP'nin döneceği zonelar ekleyecekler. Oralarda open world pvp yapabiliriz. En kötü ihtimallede Mart ayında zaten oyunun performansını düzelteceklerini söylediler.

Bunların dışında PvP'de sorun var diyen yetodur. Neden yetodur. Sizi uyandırayım op class mantığı wow ile birlikte tarih oldu. Op class rotasyon mantığından sonra Aoc ile birlikte karşımıza Taş-Kağıt-Makas balans sistemi çıkmıştı ki bununda son derece zararlı bir balans sistemi olduğu görüldü ve son 2 senedir çıkan kitle oyunlarından Rift ve Swtor'a baktığımda ise op class balans sistemi yerine op spec balans sistemi görüyoruz. Yani op class diye birşey yok op spec var. Op spec'e göre, edinilmiş gear var. Oyunculuk var. Her kim swtor'da op class var diyorsa yalan söylüyordur. Zaten konuları şöyle bir karıştırın. Empire tarafı için söylüyorum. Juggernaut Op. Operative Op. Assasin Op. Powertech Op. Mercenery Op. Sorcerer Op. Maruder arkasında healer varsa Op. Sniper grupla birlikteyse Op.

Yinede oyun yetoları bile düşünmüş. Sırf yetersizlerde eğlenebilsin diye... 3 warzone da ne item based, ne class based. Şu oyunu oynayan bilir ki Hutball'da doğru düzgün adam öldürmeden maçı 6-0 kazanabilirsin. Voidstar'da doğru düzgün adam öldürmeden maçı rekor sürede bitirebilirsin. Şu oyunu biraz olsun oynamış oyuncu Alderan'da bile düzgün bir taktik ve strateji ile kendisinden güçlü bir takımın yenileceğini bilebilir.

Yinede biz burada sabahtan akşama kadar yetersizlerin şu oyuna oynanacak oyun değil demesini okuyoruz.

Şu ilk ay geçsin artık biran önce. Yetoların yüzüne gerçeği vuruncada fanboy oluyoruz. Valla ben bu yetoları ilk kez swtorda görmüyorum. Darkfall'da, Aoc'da, Rift'de de vardılar. Hangi oyunda tutunmuşlar, bir sene oynamışlar çok merak ediyorum. Ne kasmışlar, PvP ranklar kaç olmuş, hangi raidleri bitirmişler çok merak ediyorum. Ciddi ciddi sorsan WoW'der, Vanilla filan der. Toth Amon, Hk, Eternity Vault diyemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

Insanlar üzerinden değil. Guildler üzerinden gidelim. Bakalım ilk ay sonunda yeto guildlermi gidecek, yoksa herkezin tanıdığı dünya çapında guildler mi. Kalan kitleyi öyle daha net anlarız. Bakalım bi PvP guildleri PvP olmayan oyunda kalmaya devam edecekler mi. Bende merak ettim bak şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

wuriss said:

http://www.youtube.com/watch?v=gd5DWNVscsU adam ne güzel anlatıyo :)

nesini güzel anlatıyor? adam en baştan story için sucks, boring yardırmaya başladı. gerisini de izlemedim zaten. oyunu eleştirmeye hikaye boktan ve sıkıcı diye başlıyorsan sorarlar adama hangi mmoları oynadın da hikayesi harika sürükleyiciydi diye. bana 3 domuz, 2 yılan kes gel diye olaya atıldığın wow cevabını verirse de dalarım bu adama.
oyun kusursuz değil eleştirilcek yanları var da insaf yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan içine mi doğdu acaba dedim ama bilerek söyledin sanırım. Evet Capital Ship gelecek, ve uzay savaşlarında da sizi süprizler bekliyor denmişdi bundan bir kaç hafta önce. Guild bankası filanda gelecek.

Bir çok şeyi düzeltiyorlar ama halen benimde alışamadığım bazı eksiklikler var. Mesela mapde bir alanı marklayamamak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

rra said:

Bunların dışında PvP'de sorun var diyen yetodur. Neden yetodur. Sizi uyandırayım op class mantığı wow ile birlikte tarih oldu. Op class rotasyon mantığından sonra Aoc ile birlikte karşımıza Taş-Kağıt-Makas balans sistemi çıkmıştı ki bununda son derece zararlı bir balans sistemi olduğu görüldü ve son 2 senedir çıkan kitle oyunlarından Rift ve Swtor'a baktığımda ise op class balans sistemi yerine op spec balans sistemi görüyoruz. Yani op class diye birşey yok op spec var. Op spec'e göre, edinilmiş gear var. Oyunculuk var. Her kim swtor'da op class var diyorsa yalan söylüyordur. Zaten konuları şöyle bir karıştırın. Empire tarafı için söylüyorum. Juggernaut Op. Operative Op. Assasin Op. Powertech Op. Mercenery Op. Sorcerer Op. Maruder arkasında healer varsa Op. Sniper grupla birlikteyse Op.

http://northpole.fi/download/1319226720351179/anta_full_baka.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...