Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Kumadam said:

Bir düşünürün dediği gibi;
"Nice insanlar gördüm, epic zırhları yok,
Nice epic zırhlar gördüm, içinde insan yok"

Oyunları eğlenceli yapan arkadaşlardır, geriside yalandır.

yakında bu konuda uzun bir yazı döşeneceğim, şimdilik "reserved"

Hadi ölümsüz kalın.

Kumadam

anca yaz ps3 de oyun oyna. pieh.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

serhater said:

şunu izleyipte beni rahatsız etmiyor diyen varsa hala yapacak birşey yok

retalationu öyle her istediğin zaman kullanamazsın :) adamda skill açik gözüküyor ama defanslamadıkça onu basamazsın juggernaut da herhangi hata yok bende oynuyorum gayet güzel

her istedigimizde kullanamıyormuşuz vay beee nasıl farketmedim bunu ben daha önce ... bos yere juggernaut tank oynuyormusum demek ki.ben tank olarak kastım karakteri cok iyi biliyorum skillin ne zaman aktif olup olmaıgını. abi forumlarda 5 milyar konu youtube da 842 milyon tane video var, bioware bile kabul ediyor ama sen diyorsun herhangi hata yok bunda.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
Star Wars'u bok eden birşey yok oyunda. Oyun zaten hikaye olarak gayet iyi. onun dışında iyi olmasa bile, oyunun bugları, oyunun patlaması veya patlama riski Star Wars'u neden bok etsin. Star Wars'u seven adam bir oyun sıçtı sıvadı diye nefret edecek hali yok.
yıl 3000bby ve hoth diye bi gezegen var.
Sosyal ağlarda paylaş

Farkındaysanız video'da amca skill'i spam'leyip duruyor. Bunu çok rahat anlarsınız çünkü skill'e basıldığını belirten küçük parlama ardarda yanıp sönüyor. Bu bilinen bir bug, özellikle özel durumlarda aktif hale gelen skillerde eğer ardarda spamlarsanız, o skill çalışmayıp animasyona takılıp duruyor.
Çözümü de çok basit, spamlayıp durmak yerine skill açıldığında bir kere basıyorsunuz. Böylece aynı animasyona takılıp kalmıyor ve düzgün çalışıyor.

İşin kötüsü, bu videolar tamamen kötü niyetle çekilmiş videolar, bunun gibi bir kaç tane daha var. Ben açıkçası bu bugı farkeden bir insanın, bu kadar da basit bir çözümü olduğunu (skilli spamlamak yerine bir kere basmak) farketmeyeceğine inanmıyorum. Ama bu kadar önemsiz bir bug'ı "ooo skill kullanamıyoruz, fail" diye yansıtmak tamamen kötü niyet. Taa haftasonu betasında farkettim ve ikinci kez başıma geldiğinde hemen olayın sadece spamlediğim zaman olduğunu anladım ve o dakkadan itibaren spam'lemek yerine insan gibi bir kere bastım.

Sorunu yaşamadığını söyleyen arkadaşlar o yüzden bir nebze haklılar. Eğer sadece skill açılınca bir kere basıyorlarsa sorunla karşılaşmazlar. O yüzden insanları suçlamak yerine birazcık araştırmalı herkes, iki yönde de.
Sosyal ağlarda paylaş

DeviantSun said:

Farkındaysanız video'da amca skill'i spam'leyip duruyor. Bunu çok rahat anlarsınız çünkü skill'e basıldığını belirten küçük parlama ardarda yanıp sönüyor. Bu bilinen bir bug, özellikle özel durumlarda aktif hale gelen skillerde eğer ardarda spamlarsanız, o skill çalışmayıp animasyona takılıp duruyor.
Çözümü de çok basit, spamlayıp durmak yerine skill açıldığında bir kere basıyorsunuz. Böylece aynı animasyona takılıp kalmıyor ve düzgün çalışıyor.

İşin kötüsü, bu videolar tamamen kötü niyetle çekilmiş videolar, bunun gibi bir kaç tane daha var. Ben açıkçası bu bugı farkeden bir insanın, bu kadar da basit bir çözümü olduğunu (skilli spamlamak yerine bir kere basmak) farketmeyeceğine inanmıyorum. Ama bu kadar önemsiz bir bug'ı "ooo skill kullanamıyoruz, fail" diye yansıtmak tamamen kötü niyet. Taa haftasonu betasında farkettim ve ikinci kez başıma geldiğinde hemen olayın sadece spamlediğim zaman olduğunu anladım ve o dakkadan itibaren spam'lemek yerine insan gibi bir kere bastım.

Sorunu yaşamadığını söyleyen arkadaşlar o yüzden bir nebze haklılar. Eğer sadece skill açılınca bir kere basıyorlarsa sorunla karşılaşmazlar. O yüzden insanları suçlamak yerine birazcık araştırmalı herkes, iki yönde de.

bende sürekli aktif olan ve sürekli kullanılan cooldownı olmayan ve spamlama derecesinde kullanılan bir abilityde başıma geliyor bu takılma olayı. animasyonu da casting time ından daha uzun ayrıca. tracer missile den bahsediyorum.

benim keyfimi abarttığınız kadar kaçırmıyor bu olay. ben themepark mmo istemediğimi fark ettim sadece o üzüyor biraz ama class questler, arkadaşlarla takılmacalar pvpler falan gayet zevk alıyorum. oyun patlamadı o kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...