Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kumadam said: Bir düşünürün dediği gibi; "Nice insanlar gördüm, epic zırhları yok, Nice epic zırhlar gördüm, içinde insan yok" Oyunları eğlenceli yapan arkadaşlardır, geriside yalandır. yakında bu konuda uzun bir yazı döşeneceğim, şimdilik "reserved" Hadi ölümsüz kalın. Kumadam anca yaz ps3 de oyun oyna. pieh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Hahaha, senin gibi olmayalım da, reputation'ın EA ve Bioware'den kötü dallama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 RRa said: serhater said: şunu izleyipte beni rahatsız etmiyor diyen varsa hala yapacak birşey yok retalationu öyle her istediğin zaman kullanamazsın :) adamda skill açik gözüküyor ama defanslamadıkça onu basamazsın juggernaut da herhangi hata yok bende oynuyorum gayet güzel her istedigimizde kullanamıyormuşuz vay beee nasıl farketmedim bunu ben daha önce ... bos yere juggernaut tank oynuyormusum demek ki.ben tank olarak kastım karakteri cok iyi biliyorum skillin ne zaman aktif olup olmaıgını. abi forumlarda 5 milyar konu youtube da 842 milyon tane video var, bioware bile kabul ediyor ama sen diyorsun herhangi hata yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 mani said: Star Wars'u bok eden birşey yok oyunda. Oyun zaten hikaye olarak gayet iyi. onun dışında iyi olmasa bile, oyunun bugları, oyunun patlaması veya patlama riski Star Wars'u neden bok etsin. Star Wars'u seven adam bir oyun sıçtı sıvadı diye nefret edecek hali yok.yıl 3000bby ve hoth diye bi gezegen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yani? var evet, yeni mi oluştu diye biliyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 youtubedaki videoya, forumdaki milletin bık bıkına mı inanayım, oynadığım karaktere mi inanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sparkcaster said: yani? var evet, yeni mi oluştu diye biliyoduk?1000bby'de army of light ve sith army arasındaki savaştan sonra general hoth'un adı gezegene veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Oha oyunda bug varmış, 10 senedir mmo oynarım buglı oyun hayatımda görmedim!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bize de süpriz oldu şoklardayız patlama riski bile var dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 fizban said: Sparkcaster said: yani? var evet, yeni mi oluştu diye biliyoduk?1000bby'de army of light ve sith army arasındaki savaştan sonra general hoth'un adı gezegene veriliyor. bize öyle bi bilgi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alabandes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kumadam said: Hahaha, senin gibi olmayalım da, reputation'ın EA ve Bioware'den kötü dallama :P[/quot] yirim senide repide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Farkındaysanız video'da amca skill'i spam'leyip duruyor. Bunu çok rahat anlarsınız çünkü skill'e basıldığını belirten küçük parlama ardarda yanıp sönüyor. Bu bilinen bir bug, özellikle özel durumlarda aktif hale gelen skillerde eğer ardarda spamlarsanız, o skill çalışmayıp animasyona takılıp duruyor. Çözümü de çok basit, spamlayıp durmak yerine skill açıldığında bir kere basıyorsunuz. Böylece aynı animasyona takılıp kalmıyor ve düzgün çalışıyor. İşin kötüsü, bu videolar tamamen kötü niyetle çekilmiş videolar, bunun gibi bir kaç tane daha var. Ben açıkçası bu bugı farkeden bir insanın, bu kadar da basit bir çözümü olduğunu (skilli spamlamak yerine bir kere basmak) farketmeyeceğine inanmıyorum. Ama bu kadar önemsiz bir bug'ı "ooo skill kullanamıyoruz, fail" diye yansıtmak tamamen kötü niyet. Taa haftasonu betasında farkettim ve ikinci kez başıma geldiğinde hemen olayın sadece spamlediğim zaman olduğunu anladım ve o dakkadan itibaren spam'lemek yerine insan gibi bir kere bastım. Sorunu yaşamadığını söyleyen arkadaşlar o yüzden bir nebze haklılar. Eğer sadece skill açılınca bir kere basıyorlarsa sorunla karşılaşmazlar. O yüzden insanları suçlamak yerine birazcık araştırmalı herkes, iki yönde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oyun kurulduktan 1-2 hafta sonra makineye alisiyor ve kasmiyor formatinda talihsiz bir aciklama olmus su fadssdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 DeviantSun said: Farkındaysanız video'da amca skill'i spam'leyip duruyor. Bunu çok rahat anlarsınız çünkü skill'e basıldığını belirten küçük parlama ardarda yanıp sönüyor. Bu bilinen bir bug, özellikle özel durumlarda aktif hale gelen skillerde eğer ardarda spamlarsanız, o skill çalışmayıp animasyona takılıp duruyor. Çözümü de çok basit, spamlayıp durmak yerine skill açıldığında bir kere basıyorsunuz. Böylece aynı animasyona takılıp kalmıyor ve düzgün çalışıyor. İşin kötüsü, bu videolar tamamen kötü niyetle çekilmiş videolar, bunun gibi bir kaç tane daha var. Ben açıkçası bu bugı farkeden bir insanın, bu kadar da basit bir çözümü olduğunu (skilli spamlamak yerine bir kere basmak) farketmeyeceğine inanmıyorum. Ama bu kadar önemsiz bir bug'ı "ooo skill kullanamıyoruz, fail" diye yansıtmak tamamen kötü niyet. Taa haftasonu betasında farkettim ve ikinci kez başıma geldiğinde hemen olayın sadece spamlediğim zaman olduğunu anladım ve o dakkadan itibaren spam'lemek yerine insan gibi bir kere bastım. Sorunu yaşamadığını söyleyen arkadaşlar o yüzden bir nebze haklılar. Eğer sadece skill açılınca bir kere basıyorlarsa sorunla karşılaşmazlar. O yüzden insanları suçlamak yerine birazcık araştırmalı herkes, iki yönde de. bende sürekli aktif olan ve sürekli kullanılan cooldownı olmayan ve spamlama derecesinde kullanılan bir abilityde başıma geliyor bu takılma olayı. animasyonu da casting time ından daha uzun ayrıca. tracer missile den bahsediyorum. benim keyfimi abarttığınız kadar kaçırmıyor bu olay. ben themepark mmo istemediğimi fark ettim sadece o üzüyor biraz ama class questler, arkadaşlarla takılmacalar pvpler falan gayet zevk alıyorum. oyun patlamadı o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bemre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.swtor.com/blog/new-year%E2%80%99s-pvp-update gözümüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 eh en azindan mesaji almislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aente Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 son açıklamaya sevindim umarım çok çabuk hayata geçirirler. yetme ama evet!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Warghammer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ocak ayında bizi güzel bir pvp yaması bekliyor hatta orta vade de getirmeyi düsündükleri seyler de çok güzel. oyuncuları dinleyip güzel isler yapacaklar sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şaka gibisiniz ya, gerçekten oyuncular söylemese yapmayacaklardı level 50 bracketını felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 "yaa abi işte öyle ben mail attım ea'ya anca öyle topladılar oyunu, valla bak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bemre Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Norak said: "yaa abi işte öyle ben mail attım ea'ya anca öyle topladılar oyunu, valla bak" 200Bin kişi şikayet edince tutuşmuştur bir tarafları, geç sen dalganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 dayım sedat peker'e söyledim o girdi araya. halledicek çocuklar en kısa zamanda. said: Open World PvP Loot Drops şunu full loot yapsalar basarım ömür boyu subs'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 10 kisi kalirsiniz artik. ganklen kaybet herseyini cok zor o belki ozel server falan acilabilir oraya gidebilir isteyen. telgraf daha etkili bioware ustunde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sonraki 35.sayfa (Toplam 83 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Farkındaysanız video'da amca skill'i spam'leyip duruyor. Bunu çok rahat anlarsınız çünkü skill'e basıldığını belirten küçük parlama ardarda yanıp sönüyor. Bu bilinen bir bug, özellikle özel durumlarda aktif hale gelen skillerde eğer ardarda spamlarsanız, o skill çalışmayıp animasyona takılıp duruyor. Çözümü de çok basit, spamlayıp durmak yerine skill açıldığında bir kere basıyorsunuz. Böylece aynı animasyona takılıp kalmıyor ve düzgün çalışıyor. İşin kötüsü, bu videolar tamamen kötü niyetle çekilmiş videolar, bunun gibi bir kaç tane daha var. Ben açıkçası bu bugı farkeden bir insanın, bu kadar da basit bir çözümü olduğunu (skilli spamlamak yerine bir kere basmak) farketmeyeceğine inanmıyorum. Ama bu kadar önemsiz bir bug'ı "ooo skill kullanamıyoruz, fail" diye yansıtmak tamamen kötü niyet. Taa haftasonu betasında farkettim ve ikinci kez başıma geldiğinde hemen olayın sadece spamlediğim zaman olduğunu anladım ve o dakkadan itibaren spam'lemek yerine insan gibi bir kere bastım. Sorunu yaşamadığını söyleyen arkadaşlar o yüzden bir nebze haklılar. Eğer sadece skill açılınca bir kere basıyorlarsa sorunla karşılaşmazlar. O yüzden insanları suçlamak yerine birazcık araştırmalı herkes, iki yönde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oyun kurulduktan 1-2 hafta sonra makineye alisiyor ve kasmiyor formatinda talihsiz bir aciklama olmus su fadssdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 DeviantSun said: Farkındaysanız video'da amca skill'i spam'leyip duruyor. Bunu çok rahat anlarsınız çünkü skill'e basıldığını belirten küçük parlama ardarda yanıp sönüyor. Bu bilinen bir bug, özellikle özel durumlarda aktif hale gelen skillerde eğer ardarda spamlarsanız, o skill çalışmayıp animasyona takılıp duruyor. Çözümü de çok basit, spamlayıp durmak yerine skill açıldığında bir kere basıyorsunuz. Böylece aynı animasyona takılıp kalmıyor ve düzgün çalışıyor. İşin kötüsü, bu videolar tamamen kötü niyetle çekilmiş videolar, bunun gibi bir kaç tane daha var. Ben açıkçası bu bugı farkeden bir insanın, bu kadar da basit bir çözümü olduğunu (skilli spamlamak yerine bir kere basmak) farketmeyeceğine inanmıyorum. Ama bu kadar önemsiz bir bug'ı "ooo skill kullanamıyoruz, fail" diye yansıtmak tamamen kötü niyet. Taa haftasonu betasında farkettim ve ikinci kez başıma geldiğinde hemen olayın sadece spamlediğim zaman olduğunu anladım ve o dakkadan itibaren spam'lemek yerine insan gibi bir kere bastım. Sorunu yaşamadığını söyleyen arkadaşlar o yüzden bir nebze haklılar. Eğer sadece skill açılınca bir kere basıyorlarsa sorunla karşılaşmazlar. O yüzden insanları suçlamak yerine birazcık araştırmalı herkes, iki yönde de. bende sürekli aktif olan ve sürekli kullanılan cooldownı olmayan ve spamlama derecesinde kullanılan bir abilityde başıma geliyor bu takılma olayı. animasyonu da casting time ından daha uzun ayrıca. tracer missile den bahsediyorum. benim keyfimi abarttığınız kadar kaçırmıyor bu olay. ben themepark mmo istemediğimi fark ettim sadece o üzüyor biraz ama class questler, arkadaşlarla takılmacalar pvpler falan gayet zevk alıyorum. oyun patlamadı o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.swtor.com/blog/new-year%E2%80%99s-pvp-update gözümüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 eh en azindan mesaji almislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 son açıklamaya sevindim umarım çok çabuk hayata geçirirler. yetme ama evet!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ocak ayında bizi güzel bir pvp yaması bekliyor hatta orta vade de getirmeyi düsündükleri seyler de çok güzel. oyuncuları dinleyip güzel isler yapacaklar sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şaka gibisiniz ya, gerçekten oyuncular söylemese yapmayacaklardı level 50 bracketını felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 "yaa abi işte öyle ben mail attım ea'ya anca öyle topladılar oyunu, valla bak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Norak said: "yaa abi işte öyle ben mail attım ea'ya anca öyle topladılar oyunu, valla bak" 200Bin kişi şikayet edince tutuşmuştur bir tarafları, geç sen dalganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 dayım sedat peker'e söyledim o girdi araya. halledicek çocuklar en kısa zamanda. said: Open World PvP Loot Drops şunu full loot yapsalar basarım ömür boyu subs'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 10 kisi kalirsiniz artik. ganklen kaybet herseyini cok zor o belki ozel server falan acilabilir oraya gidebilir isteyen. telgraf daha etkili bioware ustunde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar