Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 casual'e izin veren bir oyun gördüğüm kadarıyla, gemi göervleri olsun, warzone'lar olsun, story quest'ler. hepsi tek başına yapabileceğim veya random girebileceğin şeyler. high end'de ne olur bilmiyorum raid falan bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 raid falan yapmıyorum artık zaten de gruplaşmalar isterim oyunda eheh. misal Rift gibi anlık grup olaylarına izin verecek atraksiyonlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 net cevap: Yok. hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 oyun çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 girince alışıyo mu insan. hmmmm, sıkıntılı durum biraz o zaman. denemeden de olmaz şimdi bu oyunu. rusçu bir cevap verse ona göre havale yapıcam. şu an sitede "stoka yok" yazıyor da bu cd-keyler için mi? yani pre-order key'ini verir mi bugün? gerçi zaten yarın çıkıyor ama alıyım diyorum her türlü. ayrıca direk origin'den alamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 pure evil bir bağanti hunterd oynuyorum yavaş yavaş sindire sindire single player gibi gittiğinden ilk kez karakter kasarken keyif aldım. wow'da tek amacım bir an önce max lvl ol, raid yap, pvp yap idi, bu iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ha işte öyle olsa. ara sıra da bir takım gruplu atraksiyonlara girsek tam benlik şu an işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 grup questler bol ve iyi ödüllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tamam rusçu cevap versin havaleyi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 grp quest'leri ben hep tek yaptım şu ana kadar, parti atıyolar kabul etmiyorum exp az alırım diye. gerçi daha az veriyor onu bimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 level kaçsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 rusçuyla ilgili soruma rusçudan başka cevap verebilecek olan var mı peki? bu gece alır mıyım key'imi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Birazdan cevap yazar zaten ama öncelik sipariş sırasına göre bildiğim kadarıyla. Ön sipariş ile alanların keylerini gönderdikten sonra normal satışa başlar. Sen de satış başladıktan sonra alabilirsin tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 basliga hitaben, cikmis en iyi mmo gunumuze dek. bu kadar hatasiz surum, inanilmaz bir oyun. potansiyeli far far far galaxyler kadar cok, bu surumle gelecekte cok iyi seyler bekliyor olabilir bizleri, sicmazlarsa eger. ilk kez quest yuzunden npc ye sinir oldum.. bu yeter bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 50 olmadın mı kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 class quest olayı çok güzel düşünülmüş. istesende istemesende öğretiyor adama classını oynamayı şayet herşeye erişim isteniyorsa. yanlız bazı questler biraz overtuned olmuş özellikle consular'ın act 1 son questi :D abartısız aynı anda 10 mob geldiği oldu ki 2si silver bunların X( öle öle ilerlemek zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tek dert sıralar şu an, o da düzelecektir yakın zamanda. oyuna baya bağlandım, lore falan da çok iyi hazırlanmış. eu kitaplarını da okumuş olduğum için baya hoşuma gidiyor, arada quest yapmayı bırakıp lore okuyorum, national geographic çalışanı gibi screenshot çekiyorum orda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sparkcaster said: 50 olmadın mı kanuni sith kisminda 25-20-14-15 karakterlerden sonra su anda frf e bordaladim 25 trooper. sithde karakter acmasa idim olurdum herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sonra da bırakırdın herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yok bu sefer birakmaz, baya tutmus oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://i.imgur.com/qmlOx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 w tuşuna basıyor olmamız da diğer mmo'larda var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kabul edin komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bone said: EagleEye said: bir swg değil oynuyor musun olm sen oyunu yoo. sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar