Wolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 error 3 yönetici olarak çalıştırın error 9000 launcherdan tamir edince düzeliyor başıma gelenler ve forumlardan çözümlerini bulduklarım bunlar. sizlerde yazarsanız yararlı bir başlık olucağına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bunlar server que'de yenen errorler ise şayet repair ile çalışmayadabiliyor. Repair yapılmış oyunda böyle bir error yiyip 2200 kişilik sıranın son çeyreğinde patlamıştı oyun. Ha o başka bir error koduysa bilemiyorum, o sinirle bakmadım numarasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bazen play yazısı çıkmayabiliyor launcher'da. reset atın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 1003 - Server maintainance'a giriyor galiba gibi bir error var. Halbuki ortada öyle bir durum yok. Tekrar deneyince 1002 oluyor bu sefer. O da oyunca karakteriniz kalmış hatası. Son patch ile düzeldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar