Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çarma bölme yapamıyolar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1)Ben ımzamda sana karsı bı hakarette bulunmuyorum o ımzadakı tamamen senın dedıgın bısey ek olarak ben bısey eklemedım

2) Benım dedıgım 8 ve 10 sanıye laflarından konuyu nereye getırdıgınızın farkındamısınız

a-10 saniye
b- Nolmuskı ben 4 sanıyede yaptım gralım

a- cevap 8
b-hAUzhauzhauzhauzhuahzuah gopyacı zıppır mıppır senııı

3) Nedır kı bu sımdı bı yorum yazdık nerelerı geldı yarappım ya ...[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
Ya hocam akşam akşam burda kendi halimizde takılıyoruz gelmiş burda yok tanışıyozmu tanışmıyozmu . Kendine kaşıcak birinmi arıyon akşam akşam . Buraya gelip yazı yazıyosan milletin sana takılmasına göz yumucaksın yok diyosan ben uyuzum sevmem oyle seyleri . ozaman sana ; yar saçların lüle lüle cico sana güle güle diyorum .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Sen benım ne zaman gıdıp ne zaman gelıcegıme karar veremezsın[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
Anlaşılan burada insana olan saygı hayvanlardakinden farksız .
Eyw almam gerken yanıtı aldım bundan sonra gerektiği şekilde davranıcam . tekrar teşekkurler

[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 10 Ekim 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eskiden biz buralarda kurşun atar, kız keserdik.
buralarda varya asayiş bizden sorulurdu.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
azma ardeth,
aha cuzdan yaptınız

CUNKU BEEEEN, KASLIYIM!

unutmadan hakaret etmedim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
ayanlıs yazmıs diye asagılayacamazsın kimseyi ben de sir suru hata yapıorum olabilir hepimiz gorduk ama hicbirimiz bunu soylemedik cunku olur boyle seyler. alış.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
said:
darkwingduck, 09 Ekim 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
aşağıya yavaşça in ve hesaplamaları mümkün olduğunca hızlı yap.. tuttuğun sayıyı sesli söyle
2 + 2?
8 + 8?
16 + 16?
12 yle 5 arasında bi sayı tut
bırakma ve sayıyı değiştirme
aşaaa in
7 mi?.
doğru dimi?

ben bunu anlayamadım ya 10 da diyebilirdik ama neden 7 dedik :)
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 10 Ekim 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
azma ardeth,
aha cuzdan yaptınız

CUNKU BEEEEN, KASLIYIM!

Aslansıııın, kaplansııııın[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
said:
aşağıya yavaşça in ve hesaplamaları mümkün olduğunca hızlı yap.. tuttuğun sayıyı sesli söyle

2 + 2?

8 + 8?

16 + 16?

aşaaa in

7 mi?.

doğru dimi?

ohaaa lam nasıl oldu nasıl ıldın lam.. tobeee...ohabe[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
said:
Mantar136, 10 Ekim 2004 03:08 tarihinde demiş ki:
çarpma bölme yazamıyorlar
zhauhuzahuazhuzahu[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake
Mesaj tarihi:
said:
streamon, 10 Ekim 2004 13:05 tarihinde demiş ki:
0 bu 2 snde cevapladim carp bol top cik bunu ilk ogretim 1de ogrendik yuhhhhhhh!!!!! cevap : 0

dalga mı geçiyosun?

o kadar yapmışız adam hala ilk okul birde ogrendik 0 diyo alahım yarappim. sen bana sabır ver.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
said:

2 + 2?

8 + 8?

16 + 16?

aşaaa in

7 mi?.

doğru dimi?

lan bende 7 tuttum lan noluo[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
ahaha LGS de wardı böle dandik sorular:D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Mesaj tarihi:
Geçin bunu

ben bugun duydum şok oldum.Dershanede coğrafya hocam söledi.

Gebzede Lise de çalışıyormuş.
Lise 3 leri mezun etmişler ve inanılmaz ama gerçek

Tam 17 lise öğrencisi Okuma - Yazma BİLMİYORLAR!mış
Ben inanamadım.Hocada "ben bunu görünce bıraktım o okulu" diyor.

rezalet ya.[signature][hline]tuana...
  • Yeni Oluştur...