lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Netden deluxe edition aldık ama sadece colour stone geldi. Asıl release olduktan sonra diğer itemler gelecek sanmıştım ama yanımdaki lvl 4 eleman holo dancer falan çıkartınca öyle baka kaldım. oyunu digital olarak gelen ilk redeem code'u sitede onaylatınca Deluxe Edition olarak yazıyordu. Tor'un forumlarındada şikayet var ama bir yetkili yazı yok. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı yada yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 retail kod biliyosun dağıtılmaya başlandı, belki de o kodu girdi eleman o nedenle çıkarabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 asıl olay salaklığıma geldi adama sormak yerine hemen swtor forumlara bakındım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 oyunu pre-order ettiginde sisteme girdigin code haricinde originden e-mailine "product key" gelmis olmasi laizm... mailine gelen yeni code u giriceksin swtor sitesine 15 dk sonra itemlar in-game maille gonderiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 her charla ayrı ayrı kullanabiliyoruz di mi o color stone'ları? bir de bana da gelmedi o itemlar, artı product key de gelmedi mail olarak. neyse belki şu 2. mail dalgasında falan gelir, peyşın, peyşıns, peyşınsz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 her karaktere geliyor olması gerek, bide color stone un vendoru var, 45 krediye alınabiliyor yenisi 2. si etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Her yaratılan karaktere geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar