nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bugün çerez yerken köşesinden bir parça elime geldi,sert bir şey de degildi,daha önce bir problem sorun cıkarmamıştı bu diş,noldu da kırıldı hiç anlamadım,icerden cürüme gibi bir şey var mı ? şu an için bi agrı vs. yok zaten cok buyuk bir parca kırılmadı fakat pzt ye kadar dayanabilir miyim bilmiyorum o gun gitcem disciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tamam ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hacı noldu da kırıldı bu diş,tak diye kırılır mı arkadaş diş dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Seviyosan pazartesi git yaptır barış. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 olm çerezi kırmak için alet edevat yerine dişini kullanırsan kırılır, gayet normal bişey kırılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ortaokuldayken mal mal oturmuş ultima online oynuyordum sonra bi anda ağzıma çatır çatır bişeyler geldi meğer üst ön dişlerimden birinin arkası çürümüş baya böyle çıtır çıtır. ama ne acı hissettim ne de ağrı, zaten sonra gittik dolgu yaptırdık bak senin yine çerez yerken kırılmış dişçiye gidene kadar kavgaya girmemeye çalış yoksa ağzını lanet olası dişlerinle doldurabilirler lanet zenci reklamlar http://www.youtube.com/watch?v=S0Gv6xolH64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 en kötüsü benimki abi... çerez gene mantıklı... http://forum.paticik.com/read.php?62,5532257 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 çürük olduğu için kırıldı. git dolgu yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 stimpak said: olm çerezi kırmak için alet edevat yerine dişini kullanırsan kırılır, gayet normal bişey kırılması. panpa fıstık yiyordum düz,tak diye kırıldı namussuz,pzt gitcem artık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 kırılacağı varmış demek ki. iyi gene öpüşür koklaşırken falan kırılmamış, kızın ağzına diş vererek tarihe geçerdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 dişin şeklinde bir yamukluk yoksa plak da olabilir. benimde olmuştu böyle bir olay tükürükteki fazla kalsiyumdan dişlerin arasında sertleşmiş plaklar birikiyormuş. dişleri fırçalamadan bağımsız (sabah akşam fırçalıyosun sonuçta) 6 ayda bir gidip temizletmek gerekiyormuş onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 içten falan çürüğü vardır illa zayıflamıştır önceden, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ufak bir dişin ufak bir bölümü zaten,umarım dolgu vs. ile halledilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Hallederler, büyütme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 altında hayvani bi çürük yoksa dolguyla hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bulgur yerken kırılmıştı benim içten gitmiş diş sonra gitti yumuşacık şeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar