Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://www.daybuyday.com/ Site bu, epey reklamını gördüm ama sakat diyorlar. Var mı bir tecrübeniz?
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Cok alisveris yaptim onerir miyim hayir. Soyle diyim parana coken bir site degil bugune kadar 11 alisverisim oldu 3 tanesinde sorun yasadim gelen urunde sikinti yok temiz mal yolluyorlar sikintisiz ama verdigin siparisin min.10 gunu var oyle soyleyim sana. Orada max diyor o yalan 10 gunde elime gecen tek bir utun olmadi. Gelelim yasadigim soruna parani geri alman 1 ay suruyor yok kampanya suresi + 14 tedarik sureci fln ayagina yatiyorlar bir 10gunde iade suruyor. Bunlari goze alirim diyorsan oneririm. Ama ya bu urun kesin tedarik edilmez ama yinede parayi gomerim geri gelir nasilsa diyorsan alisveris yapabilirsin. Site hakkinda her turlu soruya acigim.
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Daybuyday.com bir hepsiburada.com iştirakidir. daha fazla söze gerek yok :) hepsiburada başlıklarında millet feryat figan... bana yamuğu olmadı şimdiye kadar 3 kere alisveris yaptim hepsiburadadan.
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 daybuyday ivana sertle meşhur oldu
Öne çıkan mesajlar