Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 şimdi laf edicem ortalık kızışcak en iisi susmak söz gumusse sukut altındır. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Soulfly, 08 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki: şimdi laf edicem ortalık kızışcak en iisi susmak söz gumusse sukut altındır. ;) tıkandııııı, tıkandıııııı :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Soulfly, 08 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki: şimdi laf edicem ortalık kızışcak en iisi susmak söz gumusse sukut altındır. ;) damacana kapagı :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arzuu güzel yazmışsın yardımın için de teşekkür ederiz ama sandığın kadar kolay deil cidden. yani biz erkeklere (daha dorusu çoğumuza) gidip hoşlandığın bi kızla muhabbet açmak kolay gelmiyo. nası başlasam nası etsem acaba şöle yaparsam nası tepki werir gibi paranoyakça düşünüyoruz. bunları düşünmeyen erkek modeli kazanan erkek modeli zaten. kısacası (afedersiniz) "piç erkek modeli". rahat tawırlarıyla dikkat çeken tipler yani. ama onlar gibi olmak da ayrı bi beceri gerektiriyo. bizim kafamızda oluşan yukarda saydığım bu paranoyakça düşünceleri yokedersek biz de bu kazanan erkek modellerinden olabiliriz. ama yapamıyoruz işte elimizde olmadan çekingen oluyoruz kızların yanında. arkadaşlar arasında konuşurken sölerler hep: "olm bizimle olduğun ortamdaki gibi rahat olsan kızların yanında". ama yapamıyoruz işte o kdr kolay deil :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Asl kraldır yönetir...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahh asl diyince hep gülmem gelir.. bizim okulda erhan die bi çocuk vardı. Kız kardeşi varda melek. Hani kızıcaksınız ama her okulda bi dalga geçilen tip olur bilirsiniz. Bu zavallıda boleydi.. Melek diyince kızardı. Bizde muhabbetini çeviridik tam arka sırasında oturup. Sesli sesli. Abi geçen irece (irc) ye girdim. bi kız gördüm. "asl" dedim. o bana "mlk" dedi. Ben ona "ylb" dedim. O bana" hemen" dedi falan diye geyik çevirirdik..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben kız tavlama olayı konusunda BonePART ın üstüne adam tanımıyorum ahaha[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Penthesilea, 08 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki: bissürü pati var, daha yüzyüze görüştüğüm olmadı :) Allah belanı verir. Kafan patlar.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahah adam yerine koyulmuyosun alexi :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ilahi adalet.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 napıoosunuz bu saatte forumlarda falan ya,gidin uyuyun horul horul.hadi ben ders calı$ıyorum da ayaktayım size noluooo? *!ekmegi,peyniri klavyenin yanına koyup,aklını yemi$ triplerine girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: BonePART, 08 Ekim 2004 03:05 tarihinde demiş ki: unutmadan dayanamıcam forum tanrıları beni affedin a/s/l? :D 18 f eskişehir u?[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya bugun bı arkım laf ettı ama cok sufer..tabi desteklemiyorum ama basta komık gelıyor... Soyle dedi: Kadınlarla konusmaktan nıye korkulurkı?Sen hayvanat bahcesine gittiginde maymunlarla konusmaktan utanmazsın. Neden?Cunku sen daha akıllısın... Yarıldım ya tabi boyle bı dusuncemız yok;pati kızlarına hakaret etmek ıstemem..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Alexi_Septimus, 08 Ekim 2004 04:28 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 08 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki: bissürü pati var, daha yüzyüze görüştüğüm olmadı :) Allah belanı verir. Kafan patlar. Sie olm, lan party akşam nihahahağ Haftaya cmt falan ayarlayak bişiler, akalım ortamlara.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Eternal, 07 Ekim 2004 20:05 tarihinde demiş ki: İsteyipte elde edemicen kız yoktur. nokta Tam tersi olmasın :D[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Sen bu nickle boyle bi konu acarsan . Bilmiyom yani ben ilk anda patiyi lezbişler bastı diye düşündüm...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tamda bi kızla konuşayım diyordum cuk oturdu bu yazı eyvallah arzuu[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Durlag, 08 Ekim 2004 13:09 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 07 Ekim 2004 20:05 tarihinde demiş ki: İsteyipte elde edemicen kız yoktur. nokta Tam tersi olmasın :D Hayır olamaz tam tersi Wussy ye sorabilirsiniz =D auea bölede ukalalık kendini begenmişlik olmaz dedirticek bi adammıyım acaba ? degilim =P ahah[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İsteyipte elde edilemeyecek kız yoktur. Eğer öyle bir kız varsa kasıntı olan o kızdır zaten boşuna istiyorsun demektir...[signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baRut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 BEYLER BU "ARZUU" NICKIYLE FORUMDA YAZAN HAYSIYETSIZ SAHIS BASKASININ RESMINI KENDI RESMIYMIS GIBI PATICIK ALBUMUNDE KULLANIYOR. KENDISI GALIBA UCUBE YARATIGIN TEKI NEYE BENZEDIGINI GOSTERMEK ISTEMIYOR SANIRIM??????? BURDA BASKALARININ RESMINI KULLANARAK ILERI GERI KONUSUYOR ARZUU DENILEN IGRENC INSAN KIMSEN GEL MESAJ AT BURAYA YAPTIGIN SEYIN ANLASILIR BI TARAFI YOK CUNKU O RESIMLERI ALBUMDEN SIL VE KENDI IGRENC RESIMLERINI KOY!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Eheheh, kaçın aile kavgası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 haydiii işe baq... arzu(guzin) abla acaba kim??... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya onu bunu bırakın 3 gün sonra kız arkadaşımla çıkmaya başlayalı 1 yıl olcak ve ben daha hediye bulamadım :([signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu arzuu erkek bence.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bencede yoksam hangi aklını yitirmiş dişi pati olur...hemde tek başına :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar