escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cihant said: islamiyet türklere gelse haklısın. başörtüsü diye bi kavram islamiyet öncesi türklerde yok.türk kültürü de islamiyetten ibaret değil tamam birader ben ne dedim? biz de biliyoruz herhalde islam türklere gelmedi. ama türkler islamiyeti kabul ettikten sonra bu başörtüsü kültürü yerleşti.. osmanlıdan da önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bir ingiliz kulturu olarak basortusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 İzcileri de din öğretimi genel müdürlüğüne mi ne bağlamışlar, onu da kurcalayalım da aradan çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Arkadaslar konuyu ve ne tartistiginizi okumadim ama basortusuyle her yere girecegiz Allah'in izniyle. O yuzden fazla kendinizi paralamayin derim. Ayrica: http://en.wikipedia.org/wiki/Marketplace_of_ideas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cok dogru bir karar. yargiyla ugrasan birinin dis gorunusunde tarafliligini saibeye sokacak birsey olamaz, gerek dini gerek baska turlu. ayni sey devlet yoneticileri icin de gecerli olmali da pratikte degil ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dis gorunusuyle belli etmesi daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Griswold said: Tamam hadi uğraş, ama müvekkillerinin menfaatini temsil ediyorsun sen orada. O menfaati kişisel görüş ve bunun sonucu olan türban uğruna, ama politik ama dini (girmiyorum hangisi diye, önemi yok çünkü), riske atacak kadar hıyarsan sen o avukatlığı yapma arkadaş. Akademiye koştur, danışmanlık yap, başka iş yap ama avukatlık böyle yapılmaz. Yapılmamalı. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Penthesilea said: cok dogru bir karar. yargiyla ugrasan birinin dis gorunusunde tarafliligini saibeye sokacak birsey olamaz, gerek dini gerek baska turlu. ayni sey devlet yoneticileri icin de gecerli olmali da pratikte degil ne yazik ki. MSG kutun dolu bosaltirmisin msg aticam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 nekro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ilke asermis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bence girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar