Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Doktorlar ve google yetersiz kalınca birde size sorayım dedim 3-4 yıldır bilassa soğuk havalarda kendime dikkat etmediğimde karnım şişmeye başlıyor. Gözle görünür düzeyde olmasada çok sıkıntı çektiriyor (ağrı kabızlık ishal şişkinlik iştahsızlık kusma ateş halsizlik gibi). Bir çok doktora gittim kimi psikolojik dedi kimi gazın vardır dedi kimide kum düşürüyorsun diye ilaç verdi. Kan idrar dışkı tahlilleri ultrason filan bıktım usandım yani. Ama sonunda bi tanesi teşhisi koydu lenf iltihabı dedi. Ağrı çok büyüdüğü yanlara sıçradığı zaman antibiyotik veriyordu bunun dışında ağzını bıçak açmıyordu adamın. Yani hiç bir bilgi alamadım bu iltihapla ilgili. Başka doktora filanda gidecek gücüm kalmadı gene psikolojik filan diyecekler asabım bozulacak. Gelelim sorularıma: 1- Bu iltihap ömür boyu sürecek mi? 2- Gözlemlerime göre soğuk havalarda kendime dikkat etmem gerekiyor. Peki bunun dışında nelere dikkat etmeliyim? 3- Ölecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 öleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet yediklerini giydiklerine içtiklerine dikkat et sonunda hepimiz ölecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Öleceksin demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kac yasindasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 eklemlerde ağrı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 20 yaşıma gircem 2-3 ay sonra. ölmek için daha çok gencim yani eklem ağrımda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yok mu bi doktor pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 içlik giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tbc testi yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar