Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 suana kadar eziliyoruz hafif bizimkiler oynamıyor aslında.hani nasılsa atar kazanırız futbolunu oynuyoruz ama yicez şu gidişle.yedikten sonra kendilerine gelirler dsf maçı alırsak tesaduf gol falan yada biri uzaktan vurcak öyle kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 elmander öyle güzel döndü ki gol olması kaçınılmazdı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gerildim yaa ohhh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Aynen culio cok iyi bi katki olur rotasyon acisindan bi geri alabilirsek. Baya etkili oynuyor yalniz ordu gol atacaklar gibi. Bi de ujfalusi demin wilfrede caktigi gibi bana caksa nereye ucarim acaba diye dusundum :D adam boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 lol baros :D yazik lan orduya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 PZero said: galatasarayın balonu bu maçta patlar . yine ibreti alem olsun diye alintiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Kazim gene golu reddetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 maç koptu 2-3 gelir da bu kazım a bişi diyemiyorum artık keita nolur geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 neler kaçıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 baros bugun iyi ayrıca moralli belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Semih'in bu tek hamlelerde çok dikkatli olması lazım, beklese yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hakeme bak adamlar kaç kere kafa attılar hiç bişi demedi. elmander bir kere yaptı aynı hareketi hemen faul çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 şu deminki kazımın hareketi nasıl faul ya kendini yere atan defans oyuncularını ayırsın artık hakemler semihte mıknatıs gibi.her şuta atlıyor adam helal yine dinlenmeye çekildi takım.nasısa yeneriz diye ama ordu gol atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ordu'nun topla oynama %54, kac haftadir boyle bir sey olmuyodu bu mac iyi challenge oluyor Ceza Sahasina orta 0/6 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 emre çolak-engin şart emre kötü şuan baya abi normaldir kaç haftadır yenilmiyoruz.feneri trabzonu yendik.bumaçı böyle geçceği belli yani ha kazanırsak iyi olur.böyle zamanlarda 3 puan almak önemlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 melo ve selçuk iyi değil bu hafta, yetersiz kalıyoruz orta sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Red said: emre çolak-engin şart emre kötü şuan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Selcugu bi sure oyunda yok sandim ben, meloyu gene arada goruyoruz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 433 görünümlü 451e dönsek daha iyi sanki... ama kazım-engin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ordunun golu güme gitti yine sdf, hakemin görme açısı sıfırken bayrak kaldırdı mal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yalnız o topun gol olmicagını biliyorsunuz tabi beşiktaşın almeida golu hesabı elmander hakemi görüp eğiliyor top gelirken.stancu öyle vuruo heycanlanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 orduya verilmesi gereken kırmızı var bi de. adam kasti kafa attı kazım'a bildiğin. çok mühim değil bunlar, beşiktaşın hakkı yendi diyip geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Nasıl ses çıkartmıyosunuz? Sonuçta halkın takımı, şerefli 2.liklerin takımının hakkı yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 şu ordu takımından iğrendim ya ne pislik bir takımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar