di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Selam, Ben fransiz kaliyorum surekli guncel olaylara kosturmaktan. Ne oldu da artti yine doviz bu aralar ? Az da degil 70 kurus kadar bir artis olmus genelde. Nedir sebebi ? Dusmesini beklesem hata mi ederim sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Hiç ciddi bir düşüş yaşayacakmış gibi durmuyor . 1.2 TL idi dolar bu yılın başlarında ne güzel , 1.90 ' a geldi , mahvetti valla bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 altın da düşmüş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yatırım yapmak istiyorsan altın al hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 çünkü 6 aydır filan kriz beklentisi var ayı gibi. 6 aydır yatırımcılar paralarını dolara yuroya yene franga çekiyor o yüzden de artıyor. kriz beklentisi sürekli olduğu için trendi de sürekli yükselişte oldu. avrupa birliği ve euro bölgesindeki sorunlar bitmeden düşüş olmaz. abd de çinle dolar yarışının ortasında kalınca tahvil alımı yapmakta zorlanıyor şuanda. temkinli yaklaşıyolar tahvil alımına. önümüzdeki 3 4 ay daha düşmez döviz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben aldım 2 dene tam altın 640 dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 karamürselidelihamdi said: yatırım yapmak istiyorsan altın al hemen altın aslında şu sırala mantıklı ama zaten şuanda çok üst seviyeleri zorluyo, çok zor altının çıkması. doları kontrol altına alamıyor abd ama altını kontrol altında tutar. zaten çin de altının çok yükselmesini istemiyor, o yüzden altın şuanda sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 aman abi elleşmeyin artsın dolar 2.5 fln olsun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 He olsun sonra sefil olalım. Ekmeğe 1.79 euro verirken içim yanıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dolar artsın lan dokunmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 deadwoll said: He olsun sonra sefil olalım. Ekmeğe 1.79 euro verirken içim yanıyor lan. sen sefil oluon da ben kral oluyorum dolar arttıkça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 di said: Nedir sebebi ? Dusmesini beklesem hata mi ederim sizce ? yiğit bulut düşcek dediği için arttı. yiğit bulutun artcak demesini bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Alım gücün azalıyor abi, ülkende üretimi yapılan mallar bile dışsal maliyetleri yüzünden pahalanıyor. Onu geçtim, borsa düşüyor, TL'ye olan güven azalıyor, yatırımcılar 4 kere düşünüyor. İthalat bağımlısı ve döviz borçlu bir ülkede dövizin aşırı değerlenmesi nasıl iyi olur zaten bilmiyorum. Ha dövizin vardır, dövizle çalışıyorsundur vs. tatlı gelir o zaman. Türkiye'de olsam belki bana da tatlı gelirdi dövizim var diye de, şimdi o döviz biterse 2.5'tan alcam euro'yu en iyi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Yok abi dovizin var muhabbeti degil. Dovizle saglam para odicem ve dovizim yok ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ehe yok bana diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 "ben dövizle maaş alıyorum" ve "ben avrupa'da yaşıyorum" mesajlarınız alınmıştır. dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dağıldım ama bayağı ankaradayım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ne eksiği var ank*headshot* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bi dunya savasi lazim duzelmez bu ekonomi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bende euro olarak alıyorum maaşımı , e güzel cebine fazla giriyo gibi gözüküyo ama malların fiyatlarıda ona oranla artıyo pek bişi farkettiği yokki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dolarla mal alıp euroyla satış yapınca çokoş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 fede said: karamürselidelihamdi said: yatırım yapmak istiyorsan altın al hemen altın aslında şu sırala mantıklı ama zaten şuanda çok üst seviyeleri zorluyo, çok zor altının çıkması. doları kontrol altına alamıyor abd ama altını kontrol altında tutar. zaten çin de altının çok yükselmesini istemiyor, o yüzden altın şuanda sakat Altin 2 gun önce inise gecti. Dunde cakildi baya. Suan mantikli altin almak netekim gram fiyati 94 liraydi. Suan artiyo 95.5 lira oldu. 100'e kadar yolu var. Paraniz varsa girisin, herturlu kardasiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 üst seviyeleri zorluyor derken son dönemdeki genel trendinden bahsettim. uzun vadeli yatırım için sakat ama dediğin gibi kısa vadede oynayacaksa mantıklı. altının hareketini tahmin etmek dövizden daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Çünkü savaş çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ama sen CIA'de olduğun için çıkmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar