Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sülalede miras sorunsalı

laverda

Öne çıkan mesajlar

sabah dayım dedi gel size ağaç keselim kışlık lazım olur diye aldım ben de motorlu bıçkıyı benim tarladan (annanemden miras ama dayım işliyordu 2 sene öncesine kadar) neyse sabah gittim traktörle römorkla felan akşam 17 ye kadar 3 ağaç devirdim parçaladım , yükledim geldim . evin önüne çektim motoru elimi yüzümü yıkadım çıktım dışarı motor yok bi de baktım dayım kendine indiriyo. dedim dayı sana daha 3 gün önce kestik naapçan bukadar odunu hani bunlar bizimdi..
biraz bize de indirelim dedim dedi
ben de o sinir ve yorgunlukla kaldırdım damperi indirdim hepsini
dedim bana lazım deil.
o da tamam ama kırgınlık yok ama dedi .
ben de yok dedim
ama bu gün nasıl yoruldum bi ben bi de allah bilir ellerim su topladı paramparça klavye bile kan oldu yazarken .

içimden geçenleri başkalarına anlatamadığım şeyleri buraya yazmak istedim teşekkür ederim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

2 sn ünlüler çiftliği izle, nefret ettirirler sana =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

nefret etsem ne olucak ki?
benim işim bu daha 19 yaşındayım ama hem dersaneye yolluyolar hem de tarlaya yolluyorlar hayat yok
bi de fiyat lar da düşük biz de tırmalayıp duruyoz
bu kadar işin içinde bir de böyle akrabalarımızla uğraşıyoruz o daha fazla koyuyor.[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi naapayım elimde deil bi de kazanamadım die trip atıyolar okumaycan mı sen die
3 ay yaz tatilinin 2,5 ayını elektrik ve suyun olmadığı sivrisinek dolu bi çiftliğe tıkıyorlar beni ondan sonra laverda ders çalışsın tabe çalışır laverda bekleyin.

bana da çiftçi bünye felan yazsınlar da kaderime razı olayım[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim anne tarafındada olurmuş böyle şeyler,dayı mayı demeyecektin,alacaktın bunlar benim,akşama kadar anam ağladı diye.Yoksa arkadaşında dediği gibi donuna kadar alırlar.

Çiftçilik kolaymı öyle,bende yaptım,dallara çıktım dalından meyve topladım,bizim hala üzüm bağımız,bahçemiz falan var.gerektiğinde gidiyom anneannem gille beraber bende bahçede çalışıyorum.
Ehe kolay iş değil öyle :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..