laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sabah dayım dedi gel size ağaç keselim kışlık lazım olur diye aldım ben de motorlu bıçkıyı benim tarladan (annanemden miras ama dayım işliyordu 2 sene öncesine kadar) neyse sabah gittim traktörle römorkla felan akşam 17 ye kadar 3 ağaç devirdim parçaladım , yükledim geldim . evin önüne çektim motoru elimi yüzümü yıkadım çıktım dışarı motor yok bi de baktım dayım kendine indiriyo. dedim dayı sana daha 3 gün önce kestik naapçan bukadar odunu hani bunlar bizimdi.. biraz bize de indirelim dedim dedi ben de o sinir ve yorgunlukla kaldırdım damperi indirdim hepsini dedim bana lazım deil. o da tamam ama kırgınlık yok ama dedi . ben de yok dedim ama bu gün nasıl yoruldum bi ben bi de allah bilir ellerim su topladı paramparça klavye bile kan oldu yazarken . içimden geçenleri başkalarına anlatamadığım şeyleri buraya yazmak istedim teşekkür ederim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dayı mayı diye kıyak geçmiceksin ağırlığını koyacaksın şimdi ağzındaki lokmayı kaptırırsan çok afedersin yarın popondaki dona kadar alırlar[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 vampir dövmüş kadar yoruldun mu :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 vampirler üstümden geçmiş gibi yoruldum sen nediyon kolay mı çiftçilik of of efkar yaprı gidip içeyim bari[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 valla istersen geleyim keseyim ben senin icin hep hayalimde ciftcilik vardır böle süfer ya... :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 2 sn ünlüler çiftliği izle, nefret ettirirler sana =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ahaha yok ben biraz daha elektrikli bi ev istiyorum böle kımıl kımıl[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 nefret etsem ne olucak ki? benim işim bu daha 19 yaşındayım ama hem dersaneye yolluyolar hem de tarlaya yolluyorlar hayat yok bi de fiyat lar da düşük biz de tırmalayıp duruyoz bu kadar işin içinde bir de böyle akrabalarımızla uğraşıyoruz o daha fazla koyuyor.[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 zaten onların yaptığı çiftçilik deil ki. Onlar hayvanat bahçesinde kendi bokunu bile yiyemeyen bir grup sürüngen sürüsü[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 boşver kardeş sinirlenmeye deymez..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dayını indirin.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 abi naapayım elimde deil bi de kazanamadım die trip atıyolar okumaycan mı sen die 3 ay yaz tatilinin 2,5 ayını elektrik ve suyun olmadığı sivrisinek dolu bi çiftliğe tıkıyorlar beni ondan sonra laverda ders çalışsın tabe çalışır laverda bekleyin. bana da çiftçi bünye felan yazsınlar da kaderime razı olayım[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben dayı mayı demem bi güzel bozardım oracıkta..Kimse kusra bakmasın ha eğer daha önce oda sana odun verdiyse o zmn sorun yok ödeşmiş olursunuz..[signature][hline]4 ayı & 2 buçuk kartal gücünde FRP_Master made in Turkey,made in Design. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yoq be ne odun vercek o bana bulsa donumu deil günahlarımı bile benden alıcak[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bu devirde babana bile güvenmicen arkadaş.Dayına içinden ne geliosa söyle :) rahatlat bünyeyi zaten adam belliki seni kullanıo[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bizim anne tarafındada olurmuş böyle şeyler,dayı mayı demeyecektin,alacaktın bunlar benim,akşama kadar anam ağladı diye.Yoksa arkadaşında dediği gibi donuna kadar alırlar. Çiftçilik kolaymı öyle,bende yaptım,dallara çıktım dalından meyve topladım,bizim hala üzüm bağımız,bahçemiz falan var.gerektiğinde gidiyom anneannem gille beraber bende bahçede çalışıyorum. Ehe kolay iş değil öyle :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bizde de miras sorunu var annem in 2 erkek 1 kız kardeşi var ve anneannem ve dedem kızları evlatlattan saymıyor ve şimdiden mal varlığını dayılarım arasında paylaştırıyor bu gidişle soluğu mahkemede alacaz hayırlısıyla[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 laverda sen nerde yaşiosun şehir olarak?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Tarımcılığa sığmayan bir şerefsizlik.[signature][hline]Why are you running away ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 alexi sen de efsane tarımcısın di mi ? :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Körüyü geçene kadar dayı diceksin sonrası malum. Ağrılığını terbiye sınırları içerisinde koyman lazım. İlerde daha çok sorun olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar