di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Var bi nane ama anlamadim. Siteye login olamadim, acaba sifreyi mi hatirlamiyorum dedim ama ayni sifre ile client ustunden login oldum. Site hala yanlis deyince degistireyim bari dedim client ustunden. Degistirirken yapamadim ben bunu dedi ve simdi ne siteye ne client'a baglanabiliyorum ne de retrieve password diyebiliyorum. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 steamde var bu aralar bi sakatlık. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 benım duzgun su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Anladigim kadariyla bakim calismasi var. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=784747&page=321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bende kullanamıyorum şu an oyunlara falan giremiyorum steam cloud a senkron saglanamıyor falan deyip oyalıyor dota atamıyoruz hayret bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://store.steampowered.com/stats/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 2-3 gündür arada ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 şifre doğru olduğu halde girmiyosa (steamde sorun falan da yoktu) steami silip baştan kurunca düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 steam'i silmeye gerek yok clientregistry.blob'u silseniz yeter ama genel sorunda fayda etmez tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar