Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Gotham City Impostors Guzel ve eglenceli bir alternatif hosuma gitti benim ps3 de zevkli olur bu tip oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 fps ? @ ps3 ? http://4.bp.blogspot.com/-_mLnP5LUPdI/TsJzRcyRpqI/AAAAAAAAAgk/w1HP3e74AdU/s1600/no-thank-you-jpg_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 playstationda bu oyunları oynamanın en güzle yanı titreşim olayıydı ya. ps3de titreşimli kol var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 var tabi Dualshock 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 oyunun şu trailerlarını görmüştüm daha önce: http://www.youtube.com/watch?v=YquIr5jdwTg http://www.youtube.com/watch?v=6Luxdlh8_3g http://www.youtube.com/watch?v=EYriayA1UTo şu trailerlardaki gibi stilize bir tarz kullansalar çok keyifli ve karanlık bir oyun olabilirdi. onun yerime cod klonu saçma sapan bir oyun yapmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 oyun tam tahmin ettiğim gibi f2p oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bone said: oyun tam tahmin ettiğim gibi f2p oldu ben bu oyun + bulletstorm karsılığında kallavi bir oyun trade etmiştim tabi ki hiç oynamadım :D hayırlı olsun yeni kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 oyun zaten resmen f2p gibiymiş gibi hazırlanmıştı. parayla satılıyor olması anlamsız gelmişti. "ilk satın alanlardan voleyi vuralım sonra nasılsa f2p yaparız" dediler herhalde. f2p haberi şaşırtıcı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu arada biraz daha oynadım da, mw3 veya tf2 bunlardan birini seviyorsanız bunu da oynayın mutlaka. yoğun bir şekilde mw3 ve tf2 tadı veriyor oyun. sniperlar biraz imbalance, tüfekleri çok güçlü. headshot önleyen özelliği alsanız da, iriyarı body type'ını seçseniz de tek atışta öldürüyor. onu alt edebilmek için sniperların sotelendiği yerleri bilmek ve oralarda sotelenmelerini engellemek gerekiyor. yoksa combat sırasında uzaktan avlıyorlar sürekli. daha imba olan şey var, katanalı adamlar. aim gerektirmiyor bi de katana. tek katanalı adam 4 kişinin dibine girip 4ü de çok kısa sürede öldürebiliyor. o kalabalıkta ne oldu ne bitti anlamak güç zaten. o yüzden katanalı adamlara dikkat edin, yanınıza geldiğini farkettiğinizde hemen uzağa kaçın, katanasıyla pro gibi takılanlar biraz mesafeyi gördü mü çok kolay av haline geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Bone said: bu arada biraz daha oynadım da, mw3 veya tf2 bunlardan birini seviyorsanız bunu da oynayın mutlaka. yoğun bir şekilde mw3 ve tf2 tadı veriyor oyun. sniperlar biraz imbalance, tüfekleri çok güçlü. headshot önleyen özelliği alsanız da, iriyarı body type'ını seçseniz de tek atışta öldürüyor. onu alt edebilmek için sniperların sotelendiği yerleri bilmek ve oralarda sotelenmelerini engellemek gerekiyor. yoksa combat sırasında uzaktan avlıyorlar sürekli. daha imba olan şey var, katanalı adamlar. aim gerektirmiyor bi de katana. tek katanalı adam 4 kişinin dibine girip 4ü de çok kısa sürede öldürebiliyor. o kalabalıkta ne oldu ne bitti anlamak güç zaten. o yüzden katanalı adamlara dikkat edin, yanınıza geldiğini farkettiğinizde hemen uzağa kaçın, katanasıyla pro gibi takılanlar biraz mesafeyi gördü mü çok kolay av haline geliyorlar. görünmezleri de eklemen gerekebilir sanki o imbalar arasına pek rastlanmıyor gibi ama rifle + görünmezlik kombinasyonu baya güçlü olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar