Evrakus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 İyi geceler, yeni kayıt oldum öncelikle merhaba hepinize :)ayın 12sinde senditten bir arkadaşım vasıtasıyla pre order yaptım. Early access içerir yazan bir paket kendisi. Benim merak ettiğim Product Key bize nasıl ulaşacak? Kutu mu yollanacak yoksa mail mi atılacak? Sticky Thread olduğunu biliyorum fakat onlar Amazon ve Origin ile ilgili gördüğüm kadarıyla... Senditten almış olan ya da bu konuda bilgisi olan herhangi birisi varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim Hafiften yusufluyorum da 100 tl'yi çöpe mi attım diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 early access kodu nasıl ulaşacak bilmiyorum ama kutunun çabuk gelmesini bekleme pek sendit ucuz olduğu kadar göndermesi de uzun sürüyo, ayrıca takipli posta yoktu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evrakus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 İlk kez senditten alışveriş yaptığım için bilmiyorum... Early Access kodunu direk arkadaşımın mailine attılar. Product Key'i nasıl ulaştıracakları asıl sorun hiç bir yerinde de açıklama yok review yok... Ne kadar sürebilir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 2-4 hafta. shopto varken sendit kullanmak niye hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evrakus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Cehalet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 early access mailla yollandıysa normal key kutuyla gelir heralde üzmek istemem ama sendit çabuk gelmesi gereken oyunlar için kullanılmaması gereken bi site şimdiye kadar 12-13 tane oyun aldım senditten, bir hafta içinde gelen 1-2 tane vardı ama 1 aya sarkan oldu, genelde 3 hafta falan sürüyodu gerçi şimdi baktım da en son ayın 9unda yola çıkmış siparişim dışında (gelmedi hala) en yakın siparişim temmuz 2010muş, belli de olmaz tabi takipli olmamasının sıkıntısı da oyun türkiyeye geldikten sonra sana ulaşmasının çok uzun sürebilmesi, normalde royal mail baya hızlı şekilde ulaştırıyo sonra pttnin insafına kalıyosun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evrakus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Anladım... Bu oyunun da oldukça fazla sipariş edileceği ve arkadaşın aynı kart üzerinden birden fazla sipariş vermesi düşünülürse bizim oyunlar ya gelmeyecek bile ya da bir ay sonraya gelecek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bi de kirismis var kargo da calismayabilir o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bende senditten aldım. pre order keyi yolladılar ama retail key hakkında attıgım maile cevaben bana keyin kutuyla gelecegini söylediler. yani kutuyu beklemek zorundayız:/ buna istinaden ben 20 sinde key alabilmek icin bide digital deluxe edition aldım. senditten aldıgıma pişman oldum dolayısıyla. kutu gelincede onun keyini satıcam o aralar baslayacak birilerine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar