Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 neden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 voltaj ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aç kapa tuşu bozuk,kendiliginden basıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 o/c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Anakart gigabyte değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bad sector oldugundada bu hata oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 psu, hatta bazen ekran kartı kaynaklı bile olabiliyor sorun. biraderin pc'nin ekran kartının ızgaralar falan bayaa dar, toz birikince soğutma yapamıyor. oyun esnasında ısınınca falan sistem kapanıp, geri açılıyor. ayda bir temizlik yapınca sorun kalmıyor gerçi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 asiri isinma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bende anakart hatalı çıktığında böyle yapmıştı. aynı şekilde yine başka bi anakart bozulduğunda da başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bende de var bu problem, ısınmayla falan ilgisi yok. Çünkü bilgisayarı ilk açarken daha ekran kartının ramlerini sayamadan kapanıyo, 1 2 sn. sonra tekrar açılıyor kendisi. Bazen üst üste 3 kere falan oluyor hatta. Büyük ihtimalle ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çünkü onboard ekran kartı ile çalıştırınca böyle bi sorun olmadı hiç, tesadüf de olabilir tabi. Tabi ekran kartını çıkartıp onboard ile açınca psuya binen yük de azalıyor, doğal olarak psu da olabilir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 anakartım gigabyte evet psu yeni değiştirdim baya para baydım hatta. umarım o değildir. temizlik yapalı çok geçmedi çok toz da yok. ısınma olamaz çünkü bütün gün yokum evde, yeni açarken oluyor. geriye kaldı ekran kartı falan hımmm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ekran kartı çok düşük bi ihtimal yahu harici ekran kartı gg olursa onboard devreye giriyo yine de rengi kayık şekilde acılıyo pc kardeş benim bildiğim. cpu ya o kadar para bayılman demek hiç bozulmıcagı anlamınamı geliyo kardeş. elektronik bu şans işi arkadaşndan falan bi cpu al tak dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar