Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Humble Indie Bundle 4 (büyük ihtimal şu ana kadarki en iyi indie bundle)

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

3 paket aldim. birini kendime, digerini arkadasa steam key vererek verdim. Ucuncuyu gift demistim, salak tek kullanimlik bi redeem sayfasi verdi. Email girdim, baska mail lerimden bi tanesi, fakat ortada ne mail var ne bisey. kayip oldu o oyun.
bi kac kisiye yollayacaktim kesin mail de .ic olacak onlar. adam gibi steam arayuzden atayim demistim. olmuyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

niye gönlünden ne koparsa yaptıklarını anladım, ben bu oyunları telefonda bile oynamam yaw. siz cidden oynamak içinmi alıyonuz yoksa steamde kalabalık etsin diyemi:D

5 dolar verdim, imkanim olsa 100$ filan bile verirdim adamlarin samimiyetinden oturu

indie yi desteklemek lazim, indie disinda rehashden baska bisi yok piyasada kotick gibi adamalr yeni IP ile risk almak istemedigi icin
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

ya bu arada demeden edemeyecem 1 cente falan alarak hem bundle'i yapanlarin, hem yapimcilarin agzina siciyorsunuz... ahlaki ibnelik bana mi kaldi bilmiyorum ama transaction feeler falan derken adamlara zarar ettirmek hayvanlik

asdfas aynen. "gercekten istedigimizi verebiliyor muyuz yahu?" diye 50cent denedigimde cikan;
http://cdn.humblebundle.com/hib2/sad_developer.jpg
gordukten sonra direk verdim gonlumden ne koptuysa.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

ya bu arada demeden edemeyecem 1 cente falan alarak hem bundle'i yapanlarin, hem yapimcilarin agzina siciyorsunuz... ahlaki ibnelik bana mi kaldi bilmiyorum ama transaction feeler falan derken adamlara zarar ettirmek hayvanlik
1 cent vermedim tabi ki, 2 tane aldım hatta alırken de.. madem öyle bi lowest price belirleselermiş transaction fee'leri karşılayan. onlar da bi mal şimdi.

ayrıca 400k dolar, ortalama 5$. gayet iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

transaction basina 30 centlerini kesiyor paypal, ben de katiliyorum 1 centin hayvanlik olduguna ama neyseki linux knightlar kurtariyor ortalamayi

"Tatar Ramazan" said:

niye gönlünden ne koparsa yaptıklarını anladım, ben bu oyunları telefonda bile oynamam yaw. siz cidden oynamak içinmi alıyonuz yoksa steamde kalabalık etsin diyemi:D

not sure if he's trollin jpeg
sadece smb ve shank yeter la
Sosyal ağlarda paylaş

windows alim orani %70 den fazla grafikte
ortalama 4.6 su an itibariyle ama yine de linux den fazla para kazandirmis demek her halukarda.

1 dolar altina sadness.png koyduklari gibi 0.40 in altina da bakin zarar ediyoruz diye bir uyari ve captcha konmali bot farm engellemek ve etik uyari olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...