Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://www.humblebundle.com/ başlıkta saçmalamışım bundle'ı görünce ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 soru: kendime aldim. Arkadaslarima da aldim ama site araciligiyla "purchase as giftable" olayi hosuma gitmedi. Bu keyleri steam inventory e alip , sonra steam aracilgiyla giftlemenin you var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Arkadaşın e-mail adresini vererek alınca olmuyor mu? Epey oldu bunlardan alalı, hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 3 paket aldim. birini kendime, digerini arkadasa steam key vererek verdim. Ucuncuyu gift demistim, salak tek kullanimlik bi redeem sayfasi verdi. Email girdim, baska mail lerimden bi tanesi, fakat ortada ne mail var ne bisey. kayip oldu o oyun. bi kac kisiye yollayacaktim kesin mail de .ic olacak onlar. adam gibi steam arayuzden atayim demistim. olmuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 versene bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 1 cent vr yenisini al ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 resend var sitede ordan yollat maile, kaybolmaz link. Ama 1 cente aldiysan yeni al daha rahat hakkaten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 your key is ready now diye geldi 1 saat 40dk sonra. problem kalmadi. biraz daha dursaydi aliyordum bi key daha ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 banada gelmedi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 niye gönlünden ne koparsa yaptıklarını anladım, ben bu oyunları telefonda bile oynamam yaw. siz cidden oynamak içinmi alıyonuz yoksa steamde kalabalık etsin diyemi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ben oradaki ilgimi çeken tüm oyunları daha önce toplamda bir 20$ filan vererek almıştım zaten. Sırf Linux versiyonu indirmek için 1 cent verip tekrar alacağım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gift olarak yolladım gelmemiş bir şey. neyse bekleyim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ehuhe bana da link gelmedi daha, yoğun filan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: niye gönlünden ne koparsa yaptıklarını anladım, ben bu oyunları telefonda bile oynamam yaw. siz cidden oynamak içinmi alıyonuz yoksa steamde kalabalık etsin diyemi:D 5 dolar verdim, imkanim olsa 100$ filan bile verirdim adamlarin samimiyetinden oturu indie yi desteklemek lazim, indie disinda rehashden baska bisi yok piyasada kotick gibi adamalr yeni IP ile risk almak istemedigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ooha super meat boy da var kesin alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ya bu arada demeden edemeyecem 1 cente falan alarak hem bundle'i yapanlarin, hem yapimcilarin agzina siciyorsunuz... ahlaki ibnelik bana mi kaldi bilmiyorum ama transaction feeler falan derken adamlara zarar ettirmek hayvanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 önce bi baktım bu ne lan niye alayım saçma saçma oyunlar dedim (indie oyun deyince illa indie rpg olcak sdf) sonra foruma geri döndüm yazılanları okudum. alla alla dedim sonra geri döndüm baktım oyunlar eğlenceli gözükmeye başladı sanırım alcam peer psychology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 1$ verdim vicdan azabı çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 HellHound said: ya bu arada demeden edemeyecem 1 cente falan alarak hem bundle'i yapanlarin, hem yapimcilarin agzina siciyorsunuz... ahlaki ibnelik bana mi kaldi bilmiyorum ama transaction feeler falan derken adamlara zarar ettirmek hayvanlik asdfas aynen. "gercekten istedigimizi verebiliyor muyuz yahu?" diye 50cent denedigimde cikan; http://cdn.humblebundle.com/hib2/sad_developer.jpg gordukten sonra direk verdim gonlumden ne koptuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 HellHound said: ya bu arada demeden edemeyecem 1 cente falan alarak hem bundle'i yapanlarin, hem yapimcilarin agzina siciyorsunuz... ahlaki ibnelik bana mi kaldi bilmiyorum ama transaction feeler falan derken adamlara zarar ettirmek hayvanlik1 cent vermedim tabi ki, 2 tane aldım hatta alırken de.. madem öyle bi lowest price belirleselermiş transaction fee'leri karşılayan. onlar da bi mal şimdi. ayrıca 400k dolar, ortalama 5$. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Önce aldığım ikisine 5'er dolar vermiştim ama bunu sadece daah önce aldığım oyunların Linux versiyonu için alıyorum. Hiç acımadım, minimum verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 transaction basina 30 centlerini kesiyor paypal, ben de katiliyorum 1 centin hayvanlik olduguna ama neyseki linux knightlar kurtariyor ortalamayi "Tatar Ramazan" said: niye gönlünden ne koparsa yaptıklarını anladım, ben bu oyunları telefonda bile oynamam yaw. siz cidden oynamak içinmi alıyonuz yoksa steamde kalabalık etsin diyemi:D not sure if he's trollin jpeg sadece smb ve shank yeter la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 windows alim orani %70 den fazla grafikte ortalama 4.6 su an itibariyle ama yine de linux den fazla para kazandirmis demek her halukarda. 1 dolar altina sadness.png koyduklari gibi 0.40 in altina da bakin zarar ediyoruz diye bir uyari ve captcha konmali bot farm engellemek ve etik uyari olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar