SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tarkandakiahtapot said: SNA1L said: hic ugrasma ya karsılasmamaya calıs karsılasırsanda hacım bi mantıklı ol kac yasında adamsın de oda olmadı ozaman düsünürsün bence karsılasmamaya calıs zamanla unutulurdiyorum zaten, kaç yaşında adamsın bir kız muhabbeti için deymez diyorum. "kıza değer verdiğim falan yok ama seni bir güzel mikecem" falan diyor. :D adam kafayı bozmuş benimle. karşılaşmama ihtimalimiz düşük, ufak yer. ufak yerde karsılasma ihtimaliniz nası düşük ya sendemi ufaksın?dsfdsf bisey olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kavga etmek iyidir beyler. insanin sinirlerini azaltmak icin birebir. pamık gibi oluyosunuz. yoga gibi düsünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Insan olun be. Git ver mahkemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 eğer seni tecavüz etmeye kalkarsa direk kulağa tokadı bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bırak gitsin dönerse senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tek laf daha ederse onu mahkemeye vereceğimi söyleyeceğim ona ve vereceğim. şu an bulunduğum yerden versem dilekçeyi olur mu? yani farklı yerlerdeyizya, o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 örnek bir dilekçe bulsak iyiydi. ne yazacağım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Valla hiç okumadım yazılanları. Yarin git savcılığa suç duyurusunda bulun. Telefon, facebook tehdit ettiği mesajları göster bilgileri ver. 1-2 gün içinde o kişiye ihtar gidiyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hadi ya, o kadar çabuk gidiyor demek. ben baya uzun sürer diye düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 xunn said: Ağırlık kaldır agzını yzünü dagıt. MEDENİYET. su ugurda nice genc telef oluyor her gun. adam dovmeyi bilen adam bb yapmis ise kosarak kac, bb yapiyorum diye alayini doverim diyen adami evire cevire doversin bisi olmaz. ama baslik sahibi kesin dayak yiyecek onun kacari yok. itfayeyi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tarkandakiahtapot said: hadi ya, o kadar çabuk gidiyor demek. ben baya uzun sürer diye düşünüyodum. Şantaj ve tehdit de çabuk bakıyorlar çünkü kısa sürede bir zarar gelebilir diye. Bir arkadaşın başına şantaj olayı geldi dilekçiyi verdiği günün akşamında polis adamın evini bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Saeros said: bıçak çek köprüaltı bıçak gel diye bağırrepini verdim. kahkahalı güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 IP man 1-2-3ü bir oturuşta izle, sonra parka çaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bacağına ok at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 su an yapabilcegi en mantikli is yaninda biber gazi tasimak. ne polis ne de mankeme adami elemandan korumayacak. ama kesinlikle kavga etmeyi ogrenmesi lazim. bibergazi siktiktan sonra gene gelicek cunku dovmeye dfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Savcılıga veya karakola gidip sikayetci ol. İfaden de mutlaka hayatımdan endise ediyorum vs de. Basına bisey gelirse adam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sen telefonunu ver sunun, skype den bi karagumruk konusmasi cek, kedi gibi kuyrugunu kistirir oturur oldugu yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dayağı ye kurtul haketmişsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Onun o kara kıçını tekmelemelisin adamım, ona unutamayacağı bir ders vermelisin! Yoksa hayatın boyunca kaçmak zorunda kalırsın anlıyor musun dostum! Lanet olsun adamım bugünlerde arkanı kollamalısın artık bu şehir yaşanılacak bir yer değil baksana şu çevrene, aman tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 billur sokaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 telefonda ergenekondan bahsettir , ömür boyu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 telefonda kedi gibi oluyor. daha önce de böyle atıp tuttuğunda, aradım ve yerini söyle geleyim dedim. kısık bir ses tonuyla çalışıyorum şu an sonra konuşalım dedi ama konuşmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi kurtlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gelişine vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar