DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 D&R'da yokmuş. 6:45'ten çıkmış kitap. Ben bunu kitabı nerden bulabilirim? En kısa zamanda bulmam lazım. İnternette satan yerde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 turkce lazim degilse, amazon filan. hatta ebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 türkçe lazım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 idefixe.com ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://www.idefix.com/kitap/androidler-elektrikli-koyun-dusler-mi-philip-k-dick/tanim.asp?sid=PD1TAI82L23JYY1D00LZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 düşler tabiki onlarında bir canı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 BonePART said: http://www.idefix.com/kitap/androidler-elektrikli-koyun-dusler-mi-philip-k-dick/tanim.asp?sid=PD1TAI82L23JYY1D00LZ tükendi yaziyodu hala öyle yaziyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bende bu kitabı ararken buraya geldim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kimsede yok mudur bu kitap. ne pdf ini bulabildim nede kitapcilardan edinebildim. kitapliginda llan biri varsa fotokopiside olur. yada pdf versiyonu olan biri benimle iletisime gecerde cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Türkçe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sahaflarda mutlaka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bir belgariad değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bende olcak ama adı bıçak sırtı :/ filmden sonra basılmış sanırım. bi farkı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tee seneler önce kadıköy sahaftan almıştım bende. @lethe : yazar philip k dick diyosa degildir filmle aynı. bi 10sf okusan anlarsın zaten filmden baya farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ben pes etmiştim bunu ararken. İnternette türkçe bulabileceğiniz bir yer yok gibi. Bulursanız haber edin gene de. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben birinden bulup fotokopi cektirmistim. istersen kitap haline getirtip yollarim. tek sorun dayfalar beyaz yazilar siyah ve A5 kagit. ama degiyo emin ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sayfalarda yazılar okunuyorsa sorun olmaz pek. Yollayabilirsen güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar