Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 beyler companion nerden bulucaz ya lvl 10 oldum karşıma cıkmadı bide adv class seçimi tam olarak nerde nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 class questlerini yap gelir complar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 lvl 10'a kadar normalde almis olman lazim, ilk gezegenden cikmadan ille gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bitti abi 1 tane quest kaldı hepsini sömürdüm.companionum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 devam et gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ahhaha son questte veriomuş şimdi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hay bacını ya.quest item almıştım companionun rengini flan degiştiriodu ulan companionun sheetine sürekledim direk yes dedim destroy diyormuş meğer geri alamıyoruz dimi fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 item gibi o, slotu var, rengi kaplaması falan değişio npcnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya ben otomatik atar diye direk ustune bıraktım yes dedim.destroy diyormuş öyle yapınca.fak uo sıtayla onları alabilceğimiz bi yer varmı bari gidip alim garibna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 onemli bisey degil o, tipi degisyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 eve geldim 20:40 sıraya gırdım rakı balıga gıttım telefondan team viwerdan kontrol edıyordum 01:35 oldu sıra geldi eve gittim chara gırdım dc yedım 20sinden assa oynanmaz verdiğim pre oder parası hard disklerinde patlasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 biri anneye anlatır gibi crew skillsi anltabilir mi arkeoloji syntweaving ve underground aldım elemanı arkeolohiye gönderiyorum.ama synthweaving çözemedim henuz sdfs orda parçalar cıkıyor ama onları nası yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 neyini anlamadin lan, arkeolojiden gelen matlerle synthweaving itemlarini yapiyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ula sağ altta craft varmış sdfdsfs haritayla karışınca gozukmuyor yeaa mouse click yapıodum ben direk basit şeyler aslında bunlar niye yapmamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sen nasil bir noobsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 adamlar düşünememiş abi sürükle bırak sistemi yok yani.bu devirde böyle şeyler olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 arkadaslar su linki bumpliyalim http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=41562 spanishler kendilerine yeni server istiyolar bioware bunlar icin server acarsa, feridun rahatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 adamlar 800 kişi sen yiorsun 2000 que Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Red said: ula sağ altta craft varmış sdfdsfs haritayla karışınca gozukmuyor yeaa mouse click yapıodum ben direk basit şeyler aslında bunlar niye yapmamıslar babby's first mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 adam her şeyde noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya böyle adamlar mı dolduruyor serverı şimdi. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 daoctan beri oynamıyorum abi normaldir sdfs alıstım ama ha ayrıca bu serverdan cıktım ztn başka yerdeyim rahad kasabilirsiniz kesmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 daha kötüleri var adam trooper generalden soruyor nasıl cover alabilirim ne biçim bug var alamıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 2050den sayıyo geri hadi ya sabır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 4 den beri falan sıradayım işte :D sabah saatlerinde boş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar