Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Guildleri yazarsanız eklerim üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 oo buralar bizden sorulacak valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Sith de Devil's Pact var. Cumhuriyette Corsec ve Light of the Justice var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genco Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 En baba EU server'ı olacak gibi bir his var içimde; Server Guild Listesi http://www.ginnunga.org/forums/t/26168/tomb-of-freedon-nadd-server-guildlist/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 "Freedon Nadd was seduced by the dark side. He apprenticed himself to a Dark Lord of the Sith. After his death, his tomb became a focus of dark side energy, and so his power passed from generation to generation" Hikaye açısından da harika oldu sunucu.Bu büyük Sith Dark Lord'unun bizlere vereceği ilhamla Cumhuriyet'in gerçek güce gözleri kapalı cahillerini tek tek avlıyacağız.. Bu üstat hakkında ayrıntılı bilgi için http://yildizsavaslari.com/inceleme/sithlordlari/freedonnadd.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ezicez ezicez ezicezzzzzzzz :) Kan kokusu alıyorum kan !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 GE-Lİ-YOR-UZ CORSEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 buy bank guards! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Reyna said: Ezicez ezicez ezicezzzzzzzz :) Kan kokusu alıyorum kan !!!! sen nası jedisın bu ne siddet:P git sith ol be adam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Red Guard bu serverda olacak bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Olm şışttt çaktırma ben spyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sizin server ismi net daha iyi bizimkinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Reyna said: Olm şışttt çaktırma ben spyım :) hoca sen old moonlapse member değilmiydin ya hiç yakıştıramadım cık cık.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genco Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Serverımızın IRC'si: Server: Quakenet Kanal: #TOFN.pvp http://webchat.quakenet.org/ Bu arada VAY AK klanına ulaşmaya çalışıyorlar şu sıra. Klandan bir yetkili girsin de bu serverda kalıp kalmayacaklarını belirtsin. Diğer klanlara da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bütün warhammer guildleri bu serverdaymış vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ne güzel iste l2p demicez fazladan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 trathias said: Red Guard bu serverda olacak bilginize.. Eski dostum kaderde düşmanlıkta varmış başarılar ..Zenco =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Genco said: Serverımızın IRC'si: Server: Quakenet Kanal: #TOFN.pvp http://webchat.quakenet.org/ Bu arada VAY AK klanına ulaşmaya çalışıyorlar şu sıra. Klandan bir yetkili girsin de bu serverda kalıp kalmayacaklarını belirtsin. Diğer klanlara da tavsiye ederim. Bu konuları konuşmak için klan'ımızın lideri Axedice ile irtibata geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 interperez said: ne güzel iste l2p demicez fazladan:) harbiden ya bu ne böle bütün dest-order republic açmış.Unnamedde var.warzonu bilmiyorum ama world pvp de force empire'a yardımcı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bol dramalı server olur inşallah eğlence çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 drama olacagına emin olabilirsin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 @Darkblue vaaay zamanında beni ipten alan healerımı kesmek zor olacak gercekten. cok güzel olucak ama cok eglenceli kapışmalar dönücek sabırsızlanıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hamsilipilav said: bol dramalı server olur inşallah eğlence çıkar hocam mesaj kutun dolmuş:) Bu arada server bariz dengesiz.Benim bildiğim unnamed ve black company empire. rg , tainted, exodus , guerilla etc. hep republic bildiğim akdarıyla dengesiz gibi gözüküyor. ama zevkli server olucak :) edit: ahah unnamed da republic miş .Daha Hand of blood var. Neler dönmüş sertaç ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 wowda,denovo guildine yıllarını vermiş 5-6 arkadas karar verdik bu serverda empire olarak oynayacaz büyük ihtimal. yas ortalaması +25.hade kısmet pvp si bol, draması bol,world first'ü bol, ninjası az,rusu az,knıght'çı metin2'ci tayfası az bi server olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar