Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 basic fizik bilgin yok herşeyide merak ediyosun ortaçağda olsak bi cacık olmaz senden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Sen cevapla o zaman o muazzam bilginle. Yer çekimi kütleyle oluyor o kütle de ne var. Atomları düşündüğümüzde çekime sebep olan şey ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Gidip trole mantıklı bişi sormak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Fin said: allah. İlk a büyük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 allAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 @LLæh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Buraya yabıştırdım ama. http://www.youtube.com/watch?v=hGn7aSe8e6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 olm noldunu anlamadan olup gidicez ot gibi yasiyoruz ya 1 2 milyon yil sonra dogsaydik keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yekeyeke said: Gidip trole mantıklı bişi sormak.. LeL sene 2013 hala hook newton yasalarını bilmemek ayıp dalga geçmek değil. köy okulu bile öğretiyor http://upload.wikimedia.org/math/0/f/3/0f36df929ac9d711a8ba8c5658c3bfee.png F is the force between the masses, G is the gravitational constant, m1 is the first mass, m2 is the second mass, and r is the distance between the centers of the masses. hooke yasası var bide gravity force field açıklamış newtonda mödülü geliştirmiş işte.gezegen şekillerin çoğuda küresel zaten ,yer çekimi sabiti yerine elektriksel çekim sabitide kullanılıyor hani tam olarak neyi merak ediyorsunuz açın 2-3 bişi okuyun escape tier gezinmeyin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 fenn sen bişeyi çekerken senin çekmene ne imkan sağlıyorsa yer de o yüzden çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ekmek said: olm noldunu anlamadan olup gidicez ot gibi yasiyoruz ya 1 2 milyon yil sonra dogsaydik keske. vay arkadaş ya ekmekle aynı şeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Fin said: yer çekimi sabiti yerine elektriksel çekim sabitide kullanılıyor Elektriksel birşey var.O zaman bunu atomlara indirgediğimizde gene bütün herşeyi proton ve elektronlar yapıyor gibi. Dünyanın magnetik alanı ile bu bağlantılı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 escape said: Ekmek said: olm noldunu anlamadan olup gidicez ot gibi yasiyoruz ya 1 2 milyon yil sonra dogsaydik keske. vay arkadaş ya ekmekle aynı şeyi düşünüyorum Bunu düşünmeyen insan yok gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 dünyanın magnetik alanı büyük ölçüde yerin altındaki eriyik metallerle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sen belki teknolojinin ileri olması ve kızların falan daha rahat daha açılcağını bildiğin için istersin ama ben tamamıyla bilim açısından istiyorum ;););));) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi noluyo bu foruma böyle captain obviouslar sapıttı iyice Myshkin said: dünyanın magnetik alanı büyük ölçüde yerin altındaki eriyik metallerle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 escape said: sen belki teknolojinin ileri olması ve kızların falan daha rahat daha açılcağını bildiğin için istersin ama ben tamamıyla bilim açısından istiyorum ;););));) http://2.bp.blogspot.com/_cn4QlnoFZWE/TNL87JKuxJI/AAAAAAAAAPo/zfPbv1Ztww4/s1600/jackie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Myshkin said: dünyanın magnetik alanı büyük ölçüde yerin altındaki eriyik metallerle alakalı +1 Yerin manyetik alanı, dünyanın sıvı dış çekirdeğindeki konveksiyon akımları ile oluşur. Dış çekirdekteki konveksiyon hareketleri, zaman içinde manyetik alanı oluşturur. Bu konveksiyon hareketlerinin dünyanın oluşumundan beri meydana geldiği düşünülmektedir. Yeryüzü çekirdeğinin içi katı , dışı sıvı demir termal hareketlerle kendi manyetik alanlarını oluşturur. Atomların yeterli bir güçle ve düzenli bir şekilde yer değiştirmesi ve yönlendirmesi kalıcı mıknatıslanmaya neden olduğundan dünyanın kabuğunda kalıcı mıknatıslanma yaratır. wiki Bildiğimiz sürtünme bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 escape said: ardeth niye shell açmış zeper'e? ekmeke de açtım. boğazımdan geçen shelleri mi sayıyosun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 patron saint of science. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar