reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bunun basligini goremedim, siparis ettim gecenlerde, multi falan oynaniyomus, varmi oynayan baska, kapisalim online giriselim birbirimize dliler gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ben oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yarin gelicekmis bekliyom bakam yorucu oluyomus baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 şöyle move lu boks dovus oyunu falan arıyodum bunu buldum. ama değer mi almaya? baya kötü eleştiriler almış bu. ama elimizdeki en iyi dövüş oyunu bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Yahu PC'de niye tek bir tane bile boks veya başka dövüş oyunu yok?? Yahu insan bitane damızlık olsun diye yapar veya portlar be kardeşim, illa konsol mu alacaz! (Street Fighter veya Amerikan Güreşi gibi fantastik şeylerden bahsetmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Esh said: şöyle move lu boks dovus oyunu falan arıyodum bunu buldum. ama değer mi almaya? baya kötü eleştiriler almış bu. ama elimizdeki en iyi dövüş oyunu bu mu? ufc trainer var .ama sadece antreman mı yoksa dövüş de içeriyor mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 trainerin fiyatı 170 lira. fight ı aldım dün 100 liraya. başarılı geldi bana, ama tabi başlarda vuramıyosun =P antreman şart, statların artması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ben uzun sure oynamistim, kollarim falan hammis. resmen hergun oynayip kendini de gelistiriyosun hahaha biraz kotu yazmislar kamera algilamayi falan bi enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 benim üst komple ağrıdı. it gibi de çalışıyorum ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fight the lights out için 2 adet kumanda lazım değl mi? bu aralar move ile takılayım aksiyon olsun istiyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 evt 2 tane toplu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 peki kumandaların algılaması nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bende genelde hafta sonlari oynuyorum ust tarafim felc oluyo zaten 30-45 dakkadan sonra devam edemiyosun :D ara verip tekrar donmek lazim, zayiflamak isteyenler icin birebir yani, bunu oynuyorum bi 15 dakkada bisiklete biniyorum alt ust vucut calisiyosun training pack i alcam bende, nasi alan varmi? bu arada oyun muthis bana kalirsa, kotuleyenler kiclarini kaldirip ter akitamadiklari icindir onun disinda background temizse ve yeterli isik varsa cokta guzel algiliyo kamera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 abi bide arkadas olarak ekleyelim birbirimize dalalim ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu move almaya değer mi ya bide bu boksun online ı var mı.milleti dövebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 piyasada move ile oynanan tek dovus oyuun bu zaten digerleri kontroller ile oynaniyo.. himbil biri degilsen move harika bisi bence, bu oyunda online oynaniyoda adam yakalaman cok zor cunku oyun seni fiziksel olarak yordugundan 30-40 dakka sonra ara vermek zorundasin o yuzden buyuk olasilikla online adam aradiginda millet oyunu zaten oynamis oluyo yada dinleniyo o sira sfsdf ama arkadas olarak eklenir ve mac yapilirsa baya eglenceli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sensin hımbıl eski boksorlerden kim kaldı. bu hareket sistemi nasıl peki.tamamen sen ne vuruyorsan o mu.yoksa bikaç hareket var sen ne yaparsan yap o belli vuruşları mı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 dovuscun sen naparsan onu yapiyo, kollari yana ac, ileri dogrult krose at, iki yumrugunu havaya kaldir adama balyoz indir hepsi var, saga sola hareket etmekte cok kolay, zaten bi tane meksikalimvari bi adam var basta herseyi pek guzel ogretiyo, dirty moves diye naneler var hatta kafasindan el ense falan cekiyosun dsfdsfsd yalniz ilk gun oynadiktan sonra cekilen kas agrisi, priceless sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 alayım o zaman :) herşey güzel de uygun fiyata satan yer var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 KingV said: Esh said: şöyle move lu boks dovus oyunu falan arıyodum bunu buldum. ama değer mi almaya? baya kötü eleştiriler almış bu. ama elimizdeki en iyi dövüş oyunu bu mu? ufc trainer var .ama sadece antreman mı yoksa dövüş de içeriyor mu bilemiyorum. ufc trainer var bende, trainer o tamamen, baya da zor, her gün yavaş yavaş geliştiriyor çalışmanı ve atıyorum mekik çekiyorsun diyelim ilk seferinde dk da 30 tane mesela bir sonrakinde arttırmanı istiyor fln gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 KingV said: alayım o zaman :) herşey güzel de uygun fiyata satan yer var mı? :P shopto da suan kargo dahil 115 lira move türkiyede tabi daha fazla.o farkla oyun alırsın bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bende move var :) fight the lights out için sormuştum :) edit: hani mediamarkt da indirim falan vardır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ikitane move lazim lan ona gore sap gibi 1 tane almayin dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar