DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 fizban said: o değil de galatasaray'ın orta sahası niye yok ?trabzon'un da yok ondan dsfsd trabzon gol sıkıntısı çekiyor diyorlar, bu taktikle daha çok çekerler. defans hattı çakılı duruyor geride, takımın geri kalanı da ilerde pas bekliyor. topu taşıyabildikleri tek yer kanatlar şu an veya kontra çıkıyorlar orta-uzun paslarla. defans hiç öne çıkıp oyuna katılmıyor, gerçi bunda gs'ın çift forvet çıkmasının payı olabilir.
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Darqainu said: Abi adam hem cok geride oynuyodu hem de defans onunde bir kac kere pas hatasi falan yapti ayagina top gelince bi panikler gibiydi isliklardan sonra Bi de hagi'den sonra boyle bilerek isteyerek guzel vurup frikikle gol atan yoktu heralde ?
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ayhanın yapacağı pas hatalarını yapıyor + frikikten gol attı işte. o yüzden sahada ayhan değil selçuk var şuanda
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 frank de bur da çok güzel bi frikik attıydı
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 balon said: Darqainu said: Abi adam hem cok geride oynuyodu hem de defans onunde bir kac kere pas hatasi falan yapti ayagina top gelince bi panikler gibiydi isliklardan sonra Bi de hagi'den sonra boyle bilerek isteyerek guzel vurup frikikle gol atan yoktu heralde ? prates in böyle 2-3 golü daha vardı zaten.hatta o sene de boer de 1-2 tane atmıştı frikikten ama ondan sonra hiç gelmedi :D bi en son hayal mayal arda nın bala attığı bi golü hatırlıyorum
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 beşiktaşın çok hakkı yendi sanki
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 DoruK said: fizban said: o değil de galatasaray'ın orta sahası niye yok ?trabzon'un da yok ondan dsfsd trabzon gol sıkıntısı çekiyor diyorlar, bu taktikle daha çok çekerler. defans hattı çakılı duruyor geride, takımın geri kalanı da ilerde pas bekliyor. topu taşıyabildikleri tek yer kanatlar şu an veya kontra çıkıyorlar orta-uzun paslarla. defans hiç öne çıkıp oyuna katılmıyor, gerçi bunda gs'ın çift forvet çıkmasının payı olabilir. Çekerler gol sıkıntısı tabi, bütün sistem burak ı kaçır gol atsına dayalı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bizim volkan vardı ya sonra başka takıma transfer oldu. o 2 sezon önce ligin ilk iki haftasında birer tane atmıştı frikik sonra sezon boyu başka gol atmadı
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 burak ın kapasitesi bu abi ztn.kız gibi şut attı 1-2 tane o kadar işte yeteri kadar karambol olmadı burak faydalansın sdf bu arada 4-5 falan olur umarım ya.iyi olur
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yalnız frikiğin yeri de çok güzeldi be arkadaş, yani yumuşak ayaklı adamların çoğu atardı sanırım, frikiği aldıranın da çok rolü var golde yine de aferim Selçuğa tabii. Baros üstüne doğru dribling yapan Kazım'ın ne önünden çekiliyor ne boşa kaçıyor, gider heralde sezon arasında. Sol beke çare bulmanız lazım ama piyasada Türk solbek olmadığı için böyle gidersiniz sanırım. Onun dışında sağ açık-sol açık ve AMC bulursanız devre arasında, cidden ezici bir şampiyonluk gelebilir. Elmander-Melo-Ebue cidden iyi adamlar ve gönülden oynuyorlar, ama Melo'nun bonservisini zor alırsınız biraz. Trabzon'da Halil topu tutmaktan aciz, adamın ikizi Bayern'de Real'de oynuyor, bu anca orta sıra takımlarında oynayabilir bu haliyle. Adrian kaliteli adam ama ona uyacak başkası yok. Burak anca Anadolu takımlarına gol atsın, büyük takımlara dişi geçmiyor hiç bir zaman.
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 BlackRose said: selçuk transfer olurken trabzona falan mı çaktı yahu? yoksa bildiğimiz, klasik, tipik, alıştığımız bir trabzon seyircisi hazımsızlığı mı sadece? sürekli yuu sürekli ıslık, ne zaman öğrenecek bu seyirci futbolun it dalaşı ya da tavuk döğüşü olmadığını acaba... selçuk trabzona beleşe geldi, sonra geçen sene trabzon şampiyonluğa yürürken selçuk bakalım önümüzdeki sene neler olur bilemiyorum şuanda şampiyonluğu çok istiyorum filan dedi hep, söz filan vermedi. taraftar da selçuk bonservissiz gidince tepki gösterdi işte. halbuki beleşe almışsın oynatmışın beleşe gitmiş, söz yok bişey yok ortada. aynen dediğin gibi olay yani
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Şu halili nerden almış bu admalar ya, bukadar ağır olup kanat oynayan adam yokur dünya üzerinde sdf
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 baros-riera engin-emre degişiklikleri gelir muhtemelen
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 halil normalde winger değil çünkü santrofor ya da açık forvet oynuyo. adamdan midifield winger yapmaya çalışınca böyle oluyo işte
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PZero said: ben bu galatsaray taraftarını futbolcuları anlamıyorum oynadıkları futbol umut veren bir futbol değil fenerbahçe macına kadar sürünüyolardı . fenerbahceyi kaza bela (feneri kötü zamanda yakaladılar) yendiler . cok büyük bir başarı sanıyorlar. gazeteler baktım hava alanında karşılamalar, engin baytarı omuzlarda taşımalar, 2000 ruhu geldi fln bırakın allahınızı severseniz. biz avrupada ligde fırtınalar estiryoruz bu kadar reklam yapmadık . bu akşam trabzonspor yensinde sizi aklınız bi başınıza gelsin ayaklarınız yere bassın . ibreti alem olsun diye alintiliyoruz.
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tüm hatalarından birer birer dönen Terim bir de takımın şu skor avantajını yakaladıktan sonra zamana oynamaya çalışma huyundan vazgeçirirse eminim ki rakip taraftarlardan bile alkış alan bir oyun ortaya çıkacak muslera, semih, elmander 'e ayrıca parantez açmak istiyorum, gerçekten mevkilerinde hepsi göz kamaştıran bir performans sergiliyor, Allah nazarlardan ve kemgözlerden saklasın :)
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 iyi böyle ya 60tan önce değişiklik yapmasın. baros'un forması yetiyor şu an kendisi pek katkıda bulunmasa da.
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.multidown.org/canli-yayin/ izlemek isteyenler.
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 "Tatar Ramazan" said: Elmander-Melo-Ebue cidden iyi adamlar ve gönülden oynuyorlar, ama Melo'nun bonservisini zor alırsınız biraz. Melo takımda kalmak istiyorken zor gider başka takıma bu dakikadan sonra. Zaten 12 milyon mu ne bonservisi var opsiyonda, en kötü ihtimal verilir alınır. Ama oyuncunun bu kadar kalmak istemesi çok önemli koz, o yüzden o rakam rahat rahat iner aşağı.
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PZero said: ben bu galatsaray taraftarını futbolcuları anlamıyorum oynadıkları futbol umut veren bir futbol değil fenerbahçe macına kadar sürünüyolardı . fenerbahceyi kaza bela (feneri kötü zamanda yakaladılar) yendiler . cok büyük bir başarı sanıyorlar. gazeteler baktım hava alanında karşılamalar, engin baytarı omuzlarda taşımalar, 2000 ruhu geldi fln bırakın allahınızı severseniz. biz avrupada ligde fırtınalar estiryoruz bu kadar reklam yapmadık . bu akşam trabzonspor yensinde sizi aklınız bi başınıza gelsin ayaklarınız yere bassın . bunları demesen iyimiş
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 fede said: halil normalde winger değil çünkü santrofor ya da açık forvet oynuyo. adamdan midifield winger yapmaya çalışınca böyle oluyo işte Abi biliyorum kanat oyuncusu diil, ama 50 maçtır kanatta tutuyolar adamı.Almeida bile daha iyi kanat oynar bundan sdf
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Reyes'e de teknik direktor kesik atmis bizimle baya gorustu etti diye, onu da ucuza kapicaz galiba.
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sorieno said: "Tatar Ramazan" said: Elmander-Melo-Ebue cidden iyi adamlar ve gönülden oynuyorlar, ama Melo'nun bonservisini zor alırsınız biraz. Melo takımda kalmak istiyorken zor gider başka takıma bu dakikadan sonra. Zaten 12 milyon mu ne bonservisi var opsiyonda, en kötü ihtimal verilir alınır. Ama oyuncunun bu kadar kalmak istemesi çok önemli koz, o yüzden o rakam rahat rahat iner aşağı. melo çok abartılacak kadar bir oyun oynamıyor, eminim ki istese bunun 4-5 katı performans ortaya koyabilir öyle kritik yerlerde inanılmaz rahat hareketler yapıyor ki geçenlerde bir maçta Terim'in kalbi daha fazla dayanamadı ve çıkarttı
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Melo çok iyi bir oyun oynuyor. Abartılanı nedir bilmediğim için abartılacak kadarını da bilemiyorum. Adam gibi kanatlarla çok daha iyi olabilecek bir oyuncu Melo.
Öne çıkan mesajlar