Untouchapple Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Elimde bulunan hic acılmamıs logitech g15 klavyemi satısa sunuyorum ürünü faturasıyla birlikte göndericem istanbul icinde elden teslim yapabilirim eger istanbulda degilseniz kargo masrafını sizin karsılamanız sartıyla hesabıma para yatınca gönderebilirim ürün linkteki resimdeki gibidir http://www.itusozluk.com/image/logitech-g15_259257.jpg Fiyat pazarlıksız 100 liradır. İyi günlerde kullanmanız dilegiyle ... Not: ilk baslık cok trollendigi icin yeni baslık acıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Elimde bulunan hic acılmamıs logitech g15 klavyemi satısa sunuyorum ürünü faturasıyla birlikte göndericem istanbul icinde elden teslim yapabilirim eger istanbulda degilseniz kargo masrafını sizin karsılamanız sartıyla hesabıma para yatınca gönderebilirim ürün linkteki resimdeki gibidir http://www.itusozluk.com/image/logitech-g15_259257.jpg Fiyat pazarlıksız 100 liradır. İyi günlerde kullanmanız dilegiyle ... Not: ilk baslık cok trollendigi icin yeni baslık acıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 fiyat alınabilir olmuş iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 valla alasım geldi hani, benim g15 gidici baya. A tuşu çürüdü bildiğin, ne çok strafe left yapmışım vay arkadaş. ama yok almam yani dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ahaha a tusunda bi sorun olabilir, aymen gitti benimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Benim A tuşunda da oluyor sorun sık sık. Komplo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben a tuşu bozulmasın diye makro tuşuna atadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 olm ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 fiyat iyiymiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 satılmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 fiyat güzel gideri vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi of d tuşu da sıçmaya başladı. resmen keşke alsaydım diyorum şu anda :( başka 100 liraya satan çıkarsa alıcam gençler haberiniz olsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar