Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 herhangi bi tabletten okuyabiliyomuyuz mesela? yoksa sadece e-book için tablet falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bence bos bir soru olmus artik cep telefonlarinda bile e-book okunabiliyor. Tabletlerin teknolojisi goz onune alinirsa tabiki hepsinde okursun ama led isikta ne kadar verimli olur orasi supheli. E-book dedigin e-ink ile okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tamamen bilgisiz olduğum için sordum ya.düşünüyorum bi tane almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Valla tablette e - book okuyacam diye hic kasma. Bende neyime lazım e-book reader diye,gittim samsung galaxy tab 7 inch aldım hem internete girerim hem kitap okurum misali.Olmadı pil suresi yemiyor 6-7 saat filan.Ayrıca o zevki vermiyor. Sonra yaw bunu pili yetmiyor belki ipad daha iyi dedim onu da denedim yemedi o da aynı. En son bir tane Nook Barnes Simple Touch e-reader aldım.Rahat etmeye basladım bir şarj ediyorum 10 gun sonra aklıma geliyor, bunun şarjı ne alemde diye, ve hala yuzde 50 veya 40 larda , super alet bence. Hatta aldıgım adamın linki burada: http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/barnes-nobles-nook-simple-touch-yenisuper-hediye-48851764 hala satiyor. - bunun pil suresi super. Bu da var aynı heriften: http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/barnes-nobles-nook-wifi-ekitap-okuyucu-super-47884900 turkiyede en uygun fiyat bunu bulmustum zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Farkları ne o ikisinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar