Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben Bioware'in yerinde olsam, aşağıdaki oyunları ekler, hem Playerlar arası turnuvalarını yapardım.
- Pazaak Kart oyunu. KOTOR'da çok eğlenceli bir zaman geçirme aracıydı. Şöyle cantina'da arkadaşlarla takılırken bir iki el Pazaak atsak ne olurdu?
- Pod racing. Kesinlikle iğrenç Ep 1'in iki eğlenceli sahnesinden biri. KOTOR oyunlarından birinde de vardı. Aracımızı modifiye edebileceğimiz, çeşitli turnuvalara katılabileceğimiz Pod Racing süper eğlenceli olurdu.
Mesaj tarihi:
huttballın henüz nası bişey olduğunu anlamayana kadar çok zevkliydi :) kill peşinde koşuyordum. ne gün olayını anladım ve çözdüm işte o zaman zevksizleşti çünkü dediğin gibi bilmeyenlerle maçı kazanamıyorsun
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

o kadar huttball oynadık bitane adam gibi oynayan yok herkes kill peşinde, 3-5 pasla gole gidebilcekken saçma saçma işler peşinde insanlar

o ne ya? Hahahah pas gol fln mı var onda? amann tanrımmm, bilmeyenlerden biri de benmişim beta'da

hutball ilk girdiğimiz bg'msi şey mi bu arada?
Mesaj tarihi:
Evet hutball BG'lerden biri, eski amerikan gladyatör pistlerine benziyor, platformlardan alevler falan filan. Yorumcu felan var o çok komik olmuş. 3-4 tane BG ye girmiştim betada, biri hutball, diğer bir ana gemi işgali, bide gemi ile karadaki bir üsse saldırı yapılan karşı tarafında turretlarla ana gemiyi püskürtmeye çalıştığı bir harita gördüm. Daha vardır herhalde.
  • Yeni Oluştur...