aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 su cocuklarin yuzukle oynadigi bi film vardi, neydi o, hic bitiremiyorum onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 star wars'un son filminin yarısında kaldım 2 sene evvel,hala da izlemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hortlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 mr nobody ne olduğunu görmeyim filmin sonu açık kalsın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Godfather, en son bir barda şişman bir adamın eline çatal batırıyorlardı. O zaman bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 avseq1 sürekli başlayıp yarıda bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 küheylan said: Godfather, en son bir barda şişman bir adamın eline çatal batırıyorlardı. O zaman bıraktım. yapmabunu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 KenshinHimura said: avseq1 sürekli başlayıp yarıda bırakıyorum ben de bitiremedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.arslanbora.com/wp-content/uploads/96.jpg yarıda bıraktığım tek film sanırım. yarısı bile değil gerçi, hangi akla hizmet arkadaşlarla sinemada gitmiştik buna, 20. ya da 30. dakikasında falan çıkıp gitmiştim elemanları bırakıp. normalde kötü bi filmi, sıkıcı bi filmi bile tecrübedir diyerek sonuna kadar izlerim de, bu aşmış bişeydi yani. filmin ismindeki "ben fazla kalmayacağım" esprisini 15 dakika içinde 6-7 kere yapınca fenalık çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dasaaa said: mr nobody ne olduğunu görmeyim filmin sonu açık kalsın dedim. lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar