Pyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 güselmi$ =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 süper penth saol valla bizim hocalara gösterim :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 heh gusel bi sey ya daha once izlememe ragmen tekrar izledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 nobody: ilk önce sakin ol derin derin nefes al sonra ve birde şunu oku ? hatta 11. maddeyi iki üç kere üst üste oku ve tekrarlıyorum sakin ol. Ek olarak 3. maddeyede bakabilirsin [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: _ILuVaTaR_, 02 Ekim 2004 13:42 tarihinde demiş ki: heh gusel bi sey ya daha once izlememe ragmen tekrar izledim =) [signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 güzelmiş.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bence tekrar acilmasi iyi olmus . gormiyenler gordu . ornek : ben . bence tekrar acip acmama konusu konuya bagli . yani adam aratsa ne diye aratcak bu konuyu. di mi ?? istese de zor bulur yane. Ha mesela cok bariz bi konu olur . bi tel modeli ile ilgilidir cok acilabilcek bi topic oldugu kesindir . o zmn iyi ce arastirirsin ki ztn de bulurusun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 zaten benim üslubumdada ezici yada tartışmacı bir şey yoktu size :p yapmak bile yetmiyor kardeşim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 güzelmiş makrodan mikroya inme bu olsa gerek:) (baya bi çıktı indi ama başım döndü yahu:))[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Delanoresse, 02 Ekim 2004 16:13 tarihinde demiş ki: elin enosiscisinden gordugun numaralari sat bakalim millete pent nereye kadar? eheh Hehehe elin yunanından gördük satıyoz lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 açılmıyor..[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar