Seperate Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 usb yi taktıktan bi 10 sn sonra mavi ekran veriyor ,nedir nedendir?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kameranın önünde mavi xx vardır verir
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Yaw ciddiyim bir arkadaşım hediye almış,pc ye taktığım gibi mavi ekran alıyorum,resetten sonra webcam driver yüklü diyor ama çalışmıyor,yüklü dediği tatava,netten driverinida bulamadım,işletim sistemi win 7 bu arada
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bios'tan USB portlarını 2.0'dan 1.1'e indir. Tekrar dene. Hala alıyorsan aynı hatayı, kamerayı başka bir makinede dene. Orada da kameradan mavi ekran vermese bile çalışma adına bir işlem yapmazsa arkadaşına teşekkür et, ama bu bozukmuş panpa de. Gitsin değiştirsin...
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 webcam çalışıyor başka makinada denedim ama hala bu pc de mavi ekran alıyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Gizemli Windows sorunu >> format! Ondan önce ama aygıt yöneticine gidip yüklü görünen tüm kameraları sil, tekrar bir bağla sonra.
Öne çıkan mesajlar