Seperate Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 usb yi taktıktan bi 10 sn sonra mavi ekran veriyor ,nedir nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kameranın önünde mavi xx vardır verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Yaw ciddiyim bir arkadaşım hediye almış,pc ye taktığım gibi mavi ekran alıyorum,resetten sonra webcam driver yüklü diyor ama çalışmıyor,yüklü dediği tatava,netten driverinida bulamadım,işletim sistemi win 7 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bios'tan USB portlarını 2.0'dan 1.1'e indir. Tekrar dene. Hala alıyorsan aynı hatayı, kamerayı başka bir makinede dene. Orada da kameradan mavi ekran vermese bile çalışma adına bir işlem yapmazsa arkadaşına teşekkür et, ama bu bozukmuş panpa de. Gitsin değiştirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 webcam çalışıyor başka makinada denedim ama hala bu pc de mavi ekran alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Gizemli Windows sorunu >> format! Ondan önce ama aygıt yöneticine gidip yüklü görünen tüm kameraları sil, tekrar bir bağla sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar