7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 okul için kısa bir haber çekmem gerekiyor dslr ile çekicem ama röportaj için elimde mikrofon yok okuldan alıcam bu yüzden ama okuldakilerin hepsi 3-pin xlr -kimi canon kablo diyor- çıkışlı bunları 3.5mm jacke çevirmek için bir adaptör bişey var mıdır ? yaptırılsa çalışır mı ? şöle bişi kablo, http://images.marketplaceadvisor.channeladvisor.com/hi/68/68411/PJ0625.1.jpg konuyu nereye açıcağımı bilemedim sıkıntı varsa gerekli yere atarsınız.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 calıısrdı okulda ona uygun adaptör veya mixer yokmu? vardır onuda booklayı vereydin.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya bi dakka dslr ile nasıl video çekiliyor yahu?
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yeni nesil dslr da hd video kaydı var
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yok malesef okulda bi halt yok, kamera da yok tek bulabildiğim mikrofon :D devlet üni ve yetersiz yönetim diyelm geçelim. Peki bu adaptörü falan varsa nerden bulabilirim yada elektronikçi sesçi yapar mı ? ayrıca dslr video nasıl çekiyor sorusuna oha demek istiyorum :D
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yeni modellerde video çekimi var işte. biz fakirler de consecutive çekip fotoroman yapabiliyoruz.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tümüyle ayrı bı zımbırtı kullanman lazım aslındaen sağlıklısı
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla bana ucuz bi çözüm lazım önerilere açığım, kamera üzerindeki mikrofon etraftaki sesi felaket alıyor konuşanı duyamayabiliyorsun yada rahatsız ediyor.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 adobe audition kullanıp arkaplandaki gürültüyü yok etmek mesela?
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kalabalık bi yerde çekicez arkadaki konuşmaları falan minimalize etmeye çalışmak amacım, eğer efektif olursa dediğin öyle yaparım.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Kaliteli bi cep telefonun varsa sesi onunla al diyeceğim ama?
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 7thBreath said: kalabalık bi yerde çekicez arkadaki konuşmaları falan minimalize etmeye çalışmak amacım, eğer efektif olursa dediğin öyle yaparım. programda direk o işi gören bi filter var. konuşmada senin konuşmanın olmadığı bi anı yakalıyosun seçiyosun o bölgeyi, o bölgeye göre arkaplandaki sesi yok ediyor. sonuç muazzam. önerilir.
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sağol dediğini yapıcam eğer şu kablo olayını halledemezsem, yedek olarakta ses kaydedici ile sesi kayıt edicez birinden biri iş görür heralde.
Öne çıkan mesajlar