Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Chaotic said: o değil de bu çocuk türkiyede yapsaydı bunları gerçekten dörtdörtlük bir dayak yerdi babasından anneseseri koment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 "roket adam" said: ne saçma sapan bi video bu ya. bu arada video 180 view falan almış, dörtte biri patiden olsa, abi sen kendin falan mı yükledin bu videoyu anlamadım ki. şuna güldüm asıl sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 "böyle dansediyorlar komik oluyor, ben de yapayım komik olur" maksatlı yapılmış büyük ihtimalle, ama tam öldürmelik çocukmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Killer said: Chaotic said: o değil de bu çocuk türkiyede yapsaydı bunları gerçekten dörtdörtlük bir dayak yerdi babasından anneseseri koment meğer quotelamışsın beni bende özel mesaj sanıp cevap verdiydim sana. o kadar mesaj içinde bula bula benimkini mi buldun killer are you kreyzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Cystein said: bu ne abi ya :D kızın memeleri daha yeni çıkmış, gidip kardeşiyle hump bump yapar, 1 kilo makyaj suratta. oğlanın en son köpeğe bile salması ergenliğin doruklarında olduğunu da kanıtlıyor yani... bir de erkek baskın toplum anasını satayım. o ne ya koskoca granma bile gabriel midir daniel midir nedir. çocuğa ancak bağırıyo daniel daniel diye. o ne abi o nası bişey tüm ev halkı çocuğun etrafında dönüyo pipisi var diye. kustum teşekkürler kutulu Şunu okuyunca videoyu izlemekten vazgeçtim sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar