Iggy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 garip bi sorun var. şimdi süperonline fiber bağlattım. net süper uçuyo 20mbit herşey iyi güzel. ama ben ethernettn bağlanıyorum çünkü wifi listesinde ağ olarak gözükmüyor. wireless bağlanamıyorum. hangi aletle baktıysam wireless listesinde göremedim sıkıntı ne olabilir? bıktım ethernet kablosuna bağlı kullanmaktan laptopu sdfsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şu anda sıkıntın çift mesaj göndermek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 dasaaa'ya katılmakla birlikte superonline'ı ara diyorum. modeli getirip onlar takmadı mı? destek alma hakkın var sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 evet çift topic açmakta diğer sıkıntım dedim acaba bilgisayardan yapılan bişey mi bilen vardır diye. arayalım bakalım superonlineı gerçi arıcam kesin klasik türk müşteri hizmeti beni karşılıcak x: merhaba wifi ağımı göremiyorum sadece ethernetten bağlanabiliyorum ne yapmalıyım s: merhaba modeminize reset atabilir misiniz? dns kullanıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Modeminin wirless ayarlarını kontrol ettinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 acip kapatmayi denidinmi sdf hey gidi it crowd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Iggy said: evet çift topic açmakta diğer sıkıntım dedim acaba bilgisayardan yapılan bişey mi bilen vardır diye. arayalım bakalım superonlineı gerçi arıcam kesin klasik türk müşteri hizmeti beni karşılıcak x: merhaba wifi ağımı göremiyorum sadece ethernetten bağlanabiliyorum ne yapmalıyım s: merhaba modeminize reset atabilir misiniz? dns kullanıyor musunuz? süperonline modemi aç kapa demez. modemine bağlanıp kontrol yapıyorlar. ara çözerler sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 wirelessi kirilmis modeminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar