Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=ZlhKkk-c3WE HAHAHAAHAHAHAH o adama gidip "ne kadar da iğrençsin, konuşma benle bir daha" diyesim geldi kagura gibi.
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Silphatos said: Xenocide said: allah penise benzeyen yiyecek yaptı diye allahı da yasaklasınlar syntax error verdirtcen gariban yobazlara sdgf Eheheh iki yorumada koptum.
misread Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 zaten hep böyle sapkınca şeyleri şeyhler meyhler düşünür .
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yanliz ben bir filmde görmüstüm, hani adam haksizda degil yani sdsfasdf
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Aluriel said: gerçek islam bu değil ololol abi tamam cok klişe olcak ama bu değil yani kuranda toplumu bir rejim altına alın ve anayasanız kuran olsun ve insanların hayat tarzlarına benim verdiğim nimetlerle dalga geçip yasaklamakla vsvs gibi şeylerle yönetin diye yazmıyo yönetin dahi yazmıyo hayır onu bırak ibadet edin inanın ve ibret alın gibi şeylerden başka bişi yazmıyo. ne lan bu? gidip hepsinin kafasına sıkıcam http://img5.mynet.com/ha5/p/polat-silah.jpg
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ama islam hakkatten bu degil asdkh
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 escape said: Aluriel said: gerçek islam bu değil ololol abi tamam cok klişe olcak ama bu değil yani kuranda toplumu bir rejim altına alın ve anayasanız kuran olsun ve insanların hayat tarzlarına benim verdiğim nimetlerle dalga geçip yasaklamakla vsvs gibi şeylerle yönetin diye yazmıyo yönetin dahi yazmıyo hayır onu bırak ibadet edin inanın ve ibret alın gibi şeylerden başka bişi yazmıyo. ne lan bu? gidip hepsinin kafasına sıkıcam bok yazmıyo ahahaha
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 escape yazmıyo diyosa yazmıyodur. sıktırmayın bi tarafınıza
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 fede said: escape said: Aluriel said: gerçek islam bu değil ololol abi tamam cok klişe olcak ama bu değil yani kuranda toplumu bir rejim altına alın ve anayasanız kuran olsun ve insanların hayat tarzlarına benim verdiğim nimetlerle dalga geçip yasaklamakla vsvs gibi şeylerle yönetin diye yazmıyo yönetin dahi yazmıyo hayır onu bırak ibadet edin inanın ve ibret alın gibi şeylerden başka bişi yazmıyo. ne lan bu? gidip hepsinin kafasına sıkıcam bok yazmıyo ahahaha tamam abi getir bi tane ayet bu konuyla ilgili tamam eyvalla dicem.
Öne çıkan mesajlar