Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

trollemeyelim arkadaşlar konu önemli..

ben yine ikinci key işinin zahmetine katlaancaklarını düşünmüyorum.

ancak olursada şöyle olabilir.Kutunun içindeki key ile amazon un size göndereceği key birbirine linkli olabilir.Aynı sayı ve harf dizesine sahip olmazda bu key diğeriyle ortak bir bağlantıya sahip olabilir.

Özetle siz kutudan çıkanı girdiğinizde size swtor sistemi şöyle bir hata verebilir.

"zaten bu kod ile bağlantılı bir kod girilmiştir"

sanırım bu yorumum ile zirve yapıyorum.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

her oyunda oluyo bi sıkıntı su olaya bi çözüm getiremediler.

evet seru sendit o olayı banada yaptı dhaa önce o yüzden sıkıntıdayım. yani baska steler key yolarken sendit hic girmedi öle işlere. oyunu bekleyeceksin dedi. neyse bakalım mail attım ne dicekler.

bu sitelerdeki key olaylarında illa kutuyu acacaklar diye bişi yok ki. sonucta bu adamlar toplu sipariş veriyor. bunlara bi şekilde liste halinde gönderilen oyunların keyleri mevcut olabilir ve sattıkları oyunların barkodlarına göre önce keyleri yollayabilirler. sonra da keyini yolladıkları adama o barkodaki oyunu yollarlar. yani çözümü var da karışıklık olma ihtimali mevcut.

su digital olayını her yere niye acmazlar anlamam. alıdık biterdi olay.
Sosyal ağlarda paylaş

heh öle de ama bu işe de bi çözüm getirmeleri lazım. yani oyunun kutusunu niye illa 20 sinde baslıyolar yollamaya. bu durumu dikkate alıp neden 1 hafta 10 gün öncesinden yollamıyolar? sanki oyun release olmadan keyler bizim elimizde olsa nolur? zaten normal release aktive olmadan keyler bi işe yaramıcak ki.

shit!
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

her oyunda oluyo bi sıkıntı su olaya bi çözüm getiremediler.

evet seru sendit o olayı banada yaptı dhaa önce o yüzden sıkıntıdayım. yani baska steler key yolarken sendit hic girmedi öle işlere. oyunu bekleyeceksin dedi. neyse bakalım mail attım ne dicekler.

bu sitelerdeki key olaylarında illa kutuyu acacaklar diye bişi yok ki. sonucta bu adamlar toplu sipariş veriyor. bunlara bi şekilde liste halinde gönderilen oyunların keyleri mevcut olabilir ve sattıkları oyunların barkodlarına göre önce keyleri yollayabilirler. sonra da keyini yolladıkları adama o barkodaki oyunu yollarlar. yani çözümü var da karışıklık olma ihtimali mevcut.

su digital olayını her yere niye acmazlar anlamam. alıdık biterdi olay.

abi aralık 15 te avrupadaki dağıtımcıalra kutuları gönderiyorlar.Dağıtımcılarda en geç 16 sı itibariyle göndermeye başlayacaklar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...