prodigy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 aha 4. wave de girerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 28 kasıma gelir mi bugün ? gelmez mi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bide bonus wave olacak diyolardı aralık ilk hafta gelir atamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bende 27 kasım bekliyorum, 4 wave'den fazla göndereceğiz demelerinden yola çıkarak en azından son wave'de bizi da dahil edecekler diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 said: Thank you for registering your Pre-Order Code. You are now registered for the following items: Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order Early game access Color Stone (Virtual Item) We will keep you informed about early access to The Old Republic as we get closer to the game's release. kalbim ağzıma geldi.of lanet 9aralıkta girdim kodu anca şimdi geliyor mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ağzından bal damlıyor valla 1 aralığıda alsınlar :) Evr said: bide bonus wave olacak diyolardı aralık ilk hafta gelir atamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bombilo said: bende 27 kasım bekliyorum, 4 wave'den fazla göndereceğiz demelerinden yola çıkarak en azından son wave'de bizi da dahil edecekler diye düşünüyorum twitterda felan mı dediler 4 wawe'den fazla olacagını? 1 aralık benimki bos yere umut etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 holy shit 11 kasım'da bitmişti, bu wave 17 kasım'da bitti. 6'şar günlük 2 wave ile 1 gün eksik kalıyor benim 30'una :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 valla ben 4 waveden fazla oalcak diye bişi görmedim ama planladıgımızdan fazlasını alacaz dediler ki onuda snaırım bu wavelerde yapıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 benimkide 30 abi sus şoma ağızlı konuşma şimdi:D bitirirler işte kasımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 said: Here's the good news: overnight we decided to send out more invites than we had originally planned. However, we'll be spacing those invites out, which means we'll have more 'waves' than the previous four-per-day. We are inviting more people today than we did during yesterday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Morning everyone! We're starting to send out more invites for today. Here's the good news: overnight we decided to send out more invites than we had originally planned. However, we'll be spacing those invites out, which means we'll have more 'waves' than the previous four-per-day. We are inviting more people today than we did during yesterday. I'll update this thread as we send invites. As a reminder, we're also updating our official Twitter accounts (@SWTOR, @SWTOR_FR and @SWTOR_DE) with the invites as they sent; that'll be more up-to-the-minute than this post. For anyone who's not yet been invited, remember to have the email address [email protected] in your address book so it doesn't hit spam filters. Assuming you have the SWTOR client installed, you can also periodically launch it. If you're ready to go your 'play' button will be click-able. Wave One was sent at 8AM CST (6AM PST / 9AM EST / 2PM GMT / 3PM CET). http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=26745 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 iimiş de bu wave aralıkları iice düsmeye basladı:) 6 güne düstüler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 hade bi şans belki 1 aralık olarak girebilirim bugun..bakalım kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu arada security key/authenticator alanlara özel vendorda, binek falan var epic http://swtor.gamingfeeds.com/wp-content/blogs.dir/5/files/HLIC/ca8b72cb816af5cd9a3a208bef7bee7c.jpg http://swtor.gamingfeeds.com/wp-content/blogs.dir/5/files/HLIC/1f39d27cdc7512a55194565f11ba7cd5.jpg http://www.torhead.com/item/c9cFZZC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 redditteki eleman 16 kasım bıraktı gitti, 17 kasımdakilerede invite geldi oda 17 kasım tabi daha da geri dönmez oraya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 3 gün üşenmeyip girseydim keşke keyi :) 2 aralık benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Norak said: bu arada security key/authenticator alanlara özel vendorda binek falan var epic http://swtor.gamingfeeds.com/wp-content/blogs.dir/5/files/HLIC/ca8b72cb816af5cd9a3a208bef7bee7c.jpg http://swtor.gamingfeeds.com/wp-content/blogs.dir/5/files/HLIC/1f39d27cdc7512a55194565f11ba7cd5.jpg bu authenticator muhabbeti telefonlara da gleiyor beleş olarak, telefone ekleyen herkes bu item'lara erişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 şu android ve wm içinde çıksa da rahat etsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 lol son wave 17 sine kadarsa ucundan kurtariyorum gibi..hadi lan alin artik 24 une kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 17 kasım oyuna girmiş şu anda ,bir dahaki sefere 7 gün verseler girerim oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Adrassil said: 17 kasım oyuna girmiş şu anda ,bir dahaki sefere 7 gün verseler girerim oyuna :D verirler,vermeliler,versenize lan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 benimki de 2 Aralık.. bugün yarın gelmez inşallah TONLA işim var gelirse giremicem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 İronik; Bugün SWG serverları kapanıyor. Bir yandanda SWTOR başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Hafta sonu da oyuncuları almaya devam edecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar