Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

öyle deme ya
eskiden cidden mmolarda bir keşfetme ruhu vardı

ceday başlama yerinde o uzaktan bakınca dağda bir mağara girişinde gözüken parlaklığa yaklaşabildiğin kadar yaklaşıp, mouseoverda datacron olduğunu görüp, sonra ventden adam toplayıp dağın etrafını tavaf etmek baya zevkliydi betada

hatta sayılı günümüz olduğu stress betada o işe bildiğin bir saat ayırdık axedicela

ha noldu sonra dağdan bayırdan girişi bulamayınca youtubedan baktık, alakasız bi nehir yatağından çıktı giriş

OLSUN FARKETMEZ ÖNEMLİ OLAN NİYET
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

bakmazsın guidelara al sana kesfetme duygusu?

bitiyorum bu insanlara herşeyi çılgın bir şekilde rehberler ile sömürüp sonra oyun bitti diye sızlanmalarına.

herkes bakacak, ayrıca bunun content bitirme ile ne alakası var?

ayrıca içindeki nefreti spesifik kişilere kusarsan sevinirim, ağlayan sızlayan kim?
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

herkesden sanane?
ben gayet hiçbir guide okumadan başladım, okumayacağım da ventriloda arkadaşlarımla süper eğleniyoruz.
adamlar birşeyler ekliyor oyuna verilen cevap NERESİ KEŞİF BUNUN YOUTUBEDA VAR HEPSİ AÇIP YAPARIM BEN.

aferin sen öyle yap.

ee tamam sonra?

koy, istediğin kadar koy. ama buna keşif deme ben de birşey yazmayayım, oldu bitti. neyin avukatlığını yapıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Sana youtube da var diyene vereceksin o zaman cevabını .Gerçekten rahatsız edici bir düşünce tarzı. Youte yada guide lardan okuyup öğrenmekle oyund auygulamak çok farklı.

Şhasi fikrim neler olduğunu veya olabileceğini bilmek ve bunu uygulamak birbirinden çok farklı şeyler.

Bu şeye benziyor. Yeni bir telefon aldın ve kullanma klavuzunu okumuyorsun ben kendim bakarım neden okuyacakmışım kullanma klavuzunu demek gibi geliyor bana.

Sen kullanma klavuzunu okudaelindeki ile ne yapabileceğini bil. sonra yapıp yapmamak sana kalıyor zaten.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...