nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bakmazsın guidelara al sana kesfetme duygusu? bitiyorum bu insanlara herşeyi çılgın bir şekilde rehberler ile sömürüp sonra oyun bitti diye sızlanmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 öyle deme ya eskiden cidden mmolarda bir keşfetme ruhu vardı ceday başlama yerinde o uzaktan bakınca dağda bir mağara girişinde gözüken parlaklığa yaklaşabildiğin kadar yaklaşıp, mouseoverda datacron olduğunu görüp, sonra ventden adam toplayıp dağın etrafını tavaf etmek baya zevkliydi betada hatta sayılı günümüz olduğu stress betada o işe bildiğin bir saat ayırdık axedicela ha noldu sonra dağdan bayırdan girişi bulamayınca youtubedan baktık, alakasız bi nehir yatağından çıktı giriş OLSUN FARKETMEZ ÖNEMLİ OLAN NİYET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Yeni bir gün, yeni yeni umutlar :) 19.10.2011 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nscorp said: bakmazsın guidelara al sana kesfetme duygusu? bitiyorum bu insanlara herşeyi çılgın bir şekilde rehberler ile sömürüp sonra oyun bitti diye sızlanmalarına. herkes bakacak, ayrıca bunun content bitirme ile ne alakası var? ayrıca içindeki nefreti spesifik kişilere kusarsan sevinirim, ağlayan sızlayan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 herkesden sanane? ben gayet hiçbir guide okumadan başladım, okumayacağım da ventriloda arkadaşlarımla süper eğleniyoruz. adamlar birşeyler ekliyor oyuna verilen cevap NERESİ KEŞİF BUNUN YOUTUBEDA VAR HEPSİ AÇIP YAPARIM BEN. aferin sen öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nscorp said: herkesden sanane? ben gayet hiçbir guide okumadan başladım, okumayacağım da ventriloda arkadaşlarımla süper eğleniyoruz. adamlar birşeyler ekliyor oyuna verilen cevap NERESİ KEŞİF BUNUN YOUTUBEDA VAR HEPSİ AÇIP YAPARIM BEN. aferin sen öyle yap. ee tamam sonra? koy, istediğin kadar koy. ama buna keşif deme ben de birşey yazmayayım, oldu bitti. neyin avukatlığını yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 çünkü olay keşif. allah bilir sen silent hill, resident evil gibi klasikleri de tam çözüm çıktı alıp öyle oynamışsındır zamanında. BULMACALAR ÇOK KOLAYDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 :D benle daha önce kalan bir hesabın mı var? ya da yaş aralığımız kaç, niye yapıştın bana anlam veremiyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sana youtube da var diyene vereceksin o zaman cevabını .Gerçekten rahatsız edici bir düşünce tarzı. Youte yada guide lardan okuyup öğrenmekle oyund auygulamak çok farklı. Şhasi fikrim neler olduğunu veya olabileceğini bilmek ve bunu uygulamak birbirinden çok farklı şeyler. Bu şeye benziyor. Yeni bir telefon aldın ve kullanma klavuzunu okumuyorsun ben kendim bakarım neden okuyacakmışım kullanma klavuzunu demek gibi geliyor bana. Sen kullanma klavuzunu okudaelindeki ile ne yapabileceğini bil. sonra yapıp yapmamak sana kalıyor zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bazı datacronlar cidden çok dandik yerlerdeydi SOLA DÖNERSEN QUESTE GİDİYORSUN, SAĞA DÖNERSEN ÇIKMAZ SOKAK AMA SONUNDA DATACRON VAR gibi ama bazıları cidden güzeldi koridor yerine atlayıp hoplayıp tepelerden gidilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 atama bekleyen arkadaşlar toplanıyor galiba, kısmetse 27.11 tarihli başvurumun ataması bugün yapılacak :D umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 vay yaşın kaç sincaba geldik. o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 haydi dagilin arkadaslar, isimiz var burada. QQ yapacagiz mail gelmedi diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 SAat kaçta baslıyor invitelar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 1.5 saate başlaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 16.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 son 1 1/2 saat... Live videolari seyretmekten, görevleri ezberledim nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bende kotor oynuyorum 2 gündür artık bugün gelsin invite plx!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sırf o yüzden Live stream izlemiyorum ben, zaten benim için oyunun tek zevki, onu da kaçırmak istemiyorum. Beta'da bile sadece iki class'ın tüm görevlerini yaptım lvl 18'e kadar. Diğer oynadıklarımda hiç bir side questi almıyordum, sadece storyline ilerliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 zaman geçirmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 haraket basladi sonunda lol https://twitter.com/#!/Rockjaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 herif resmen kişisel tatmin yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 adam 6:45 de neden kalktım diyince patlattım reply'i yeni bir wave için mi diyerek haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 pcguru senın atama için başvuru tarihin ne hocam? 3 gündür benle mesai yapıosun burada ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar