Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

görünsün ne olck yani rift bile 1m playerla headstart yaptı gayette oynadı ilk gün insanlar istenince yapılmayacak birşey deil bu tamamen oyunculara saygısızlık, beta da 1 günde 800k acc bağlando 25-28 kasım da demekki isterlerse yapabiliyorlar.
ayrıca bu avrupa kullanıcılarının üvey evlat muamelesi görmeside ap ayrı bir saçmalık
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

Bu cok sacma bi arguman ben her nekadar o nerd rageleri desteklemesemde su yaptıkları sacma oldu iyice, wave wave alıyorsun madem devam et almaya sanki sabah 8 aksam 5 calışmak zorundalar. 6 ay once alanda 2 gün önce alanda aynı parayı verdi bu oyuna, babasının hatrına beklemiyor insanlar ha tabi herkes ilk gün girmesin ama ilk 2-3 gün içerisinde herkesi almalılar arayı uzatmadan adamlar guild deploy ettiler aynı guildteki adamlar birlikte oynayamıyor su an. funboylugu bırakın artık mantıklı dusunun yok söz vermemişler falan, yineliyorum herkes ilk gün girsin demiyorum bende ama şu yapılan yanlış insanları mal gibi mail basında beklemeye mahkum ettiler cok mu zordu 1 hafta onceden mail atıp " u may enter game @ 16.12.2011 " seklinde ha sen hızlı gidersin 15 inde alacak olursun adamı o an yine bi mail atarsın cok zor deil bunları yapmak.

1. Herkese aynı muameleyi yapıp, pre-order'ı ne zaman yaptıklarına dikkat etmeden aynı zamanda pre-access vermeleri lazımdı evet, katılıyorum.

2. Bunu herkes istiyor zaten. Bu nedenle yapmamalarının kesinlikle çok iyi bir nedeni var bence. Daha önceden söylenildiği gibi adamlar çok temkinli ilerliyor. Oyunun ilk başta inanılmaz bir kitleyi çekeceği ve zaman ilerledikçe bu kitlenin daha azalacağı/artacağı, yani daha stabil bir hale geleceği kesin. Herkesi mutlu edicez diye herkese aynı anda verseler giriş, serverlar çökse de kimse oynayamazsa naparsın? Millet daha da sinirlenir, daha da kızar, adamlar eşşek gibi para kaybederler, Blizzard resmen ta*ak geçer. Bu hem şirket için hem de oyuncu kitlesi için rezalet olur. Yaptıkları son derece mantıklı ve doğru, ben de olsam aynısını yapardım.

3. Aynı guilddeki adamlar beraber oynayamıyor şuan.. evet arkadaşalarla beraber ilk instance'lara falan girmek eğlenceli olur tabi, aynı guildin bazı üyelerine erken bazı üyelerine geç giriş vermeleri çok saçma haklısın.

yaptığım fanboyluk değil. Tabiki hatalar yapıcaklar ama şu topikteki çoğu kişinin çok bilmiş tavırlarıyla her mesajlarında yerin dibine vurmaları çok adice. Olaylara başkalarının gözünden de bakmayı öğrenin biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

2. Bunu herkes istiyor zaten. Bu nedenle yapmamalarının kesinlikle çok iyi bir nedeni var bence. Daha önceden söylenildiği gibi adamlar çok temkinli ilerliyor. Oyunun ilk başta inanılmaz bir kitleyi çekeceği ve zaman ilerledikçe bu kitlenin daha azalacağı/artacağı, yani daha stabil bir hale geleceği kesin. Herkesi mutlu edicez diye herkese aynı anda verseler giriş, serverlar çökse de kimse oynayamazsa naparsın? Millet daha da sinirlenir, daha da kızar, adamlar eşşek gibi para kaybederler, Blizzard resmen ta*ak geçer. Bu hem şirket için hem de oyuncu kitlesi için rezalet olur. Yaptıkları son derece mantıklı ve doğru, ben de olsam aynısını yapardım.

günde oyuna davet ettikleri oyuncu sayısıda dalga geçilecek cinsden ama. :D

5 harflik malum kelimenin sadece orta harfi yerine nokta koyarak söylenmek istenen şey örtülmüyor, yine aynı oluyor. Lütfen. Devo
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

ya bu early access sorun değil bugün yarın girilir ama esas tantana EU shipmentlarda olacak, bakalım 20sinden sonra görcez bir anda grace period açıklayabilirler :)

Benimde en çok çekindiğin konu bu. Adam 21'inde shipleyecek bana gelmesi minimum 26'si. Oyun çıkacak ben 6 gün oynayamayacağım ancak early accesste iki gün oynayacağım. Çok mantıksız bir durum bu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

ya bu early access sorun değil bugün yarın girilir ama esas tantana EU shipmentlarda olacak, bakalım 20sinden sonra görcez bir anda grace period açıklayabilirler :)

Benimde en çok çekindiğin konu bu. Adam 21'inde gönderecek bana gelmesi minimum 26'si. Oyun çıkacak ben 6 gün oynayamayacağım ancak early accesste iki gün oynayacağım. Çok mantıksız bir durum bu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

1. Herkese aynı muameleyi yapıp, pre-order'ı ne zaman yaptıklarına dikkat etmeden aynı zamanda pre-access vermeleri lazımdı evet, katılıyorum.

sen bnm yazdıklarımı hiç okumamıssın aynı gün girilsin demiyorum ki ben daha ilk gün 100k kişiyi içeri alamayan bioware defolsun gitsin diyorum ki ilk 3 gün içerisinde alınması gerek herkes atılan mesajları duzgun oku bence. ayrıca diyorum ki madem wave wave alıyorsun sabah 8 akşam 5 çalışma mantıgı neden ayrıca neden eu oyuncuları üvey evlat herşey usa satine vs göre 1 hafta mesai yap 3-4 saatte bir wave at 3 günde toparla herkesi en mantıklısı o ha buna katılmayan varsa da kusura bakmasın funboyluktan başka bişey deil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...