Evr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 öğretmen ataması gibi oldu ahaha :P "ataması yapılamayan swtor oyuncuları...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Evr said: öğretmen ataması gibi oldu ahaha :P "ataması yapılamayan swtor oyuncuları...." (tu) çok güzel özetlemişsin..biraz stresimi aldı gülünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 genç öğretmenler büyük bir heyecanla bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 arkadas soyle dedi ventten : disarda oynayan cocuklara camdan bakan cocuk gibiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bi gün mmo yaparsam bu tarz bi iş yapmayacam, direk 2 3 milyon kişiyi aynı saniyede başlatçam, önce auth server çökecek sonra 3 5 servera yığılma yüzünden 4-5k sıra görüncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 görünsün ne olck yani rift bile 1m playerla headstart yaptı gayette oynadı ilk gün insanlar istenince yapılmayacak birşey deil bu tamamen oyunculara saygısızlık, beta da 1 günde 800k acc bağlando 25-28 kasım da demekki isterlerse yapabiliyorlar. ayrıca bu avrupa kullanıcılarının üvey evlat muamelesi görmeside ap ayrı bir saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 swtor bir rift olabilirmi ya kaç yıllık oyun ne kadar büyük bir şirket dünya kadar oyunları var hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Geç kaldın, Aion yaptı onu, release day'de 15 dk login olmaya çalışıp başardıktan sonra 8 saat sırayı gördüm, şaşı baktım şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 8 saat sıra 5 günden iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yanlız 20 aralıkta bu serverlar patlar, saatlerce sıra beklemek,random dc falan olursa ne gülerim la.al bioware g.tünde patladı derim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 olorin84 said: Bu cok sacma bi arguman ben her nekadar o nerd rageleri desteklemesemde su yaptıkları sacma oldu iyice, wave wave alıyorsun madem devam et almaya sanki sabah 8 aksam 5 calışmak zorundalar. 6 ay once alanda 2 gün önce alanda aynı parayı verdi bu oyuna, babasının hatrına beklemiyor insanlar ha tabi herkes ilk gün girmesin ama ilk 2-3 gün içerisinde herkesi almalılar arayı uzatmadan adamlar guild deploy ettiler aynı guildteki adamlar birlikte oynayamıyor su an. funboylugu bırakın artık mantıklı dusunun yok söz vermemişler falan, yineliyorum herkes ilk gün girsin demiyorum bende ama şu yapılan yanlış insanları mal gibi mail basında beklemeye mahkum ettiler cok mu zordu 1 hafta onceden mail atıp " u may enter game @ 16.12.2011 " seklinde ha sen hızlı gidersin 15 inde alacak olursun adamı o an yine bi mail atarsın cok zor deil bunları yapmak. 1. Herkese aynı muameleyi yapıp, pre-order'ı ne zaman yaptıklarına dikkat etmeden aynı zamanda pre-access vermeleri lazımdı evet, katılıyorum. 2. Bunu herkes istiyor zaten. Bu nedenle yapmamalarının kesinlikle çok iyi bir nedeni var bence. Daha önceden söylenildiği gibi adamlar çok temkinli ilerliyor. Oyunun ilk başta inanılmaz bir kitleyi çekeceği ve zaman ilerledikçe bu kitlenin daha azalacağı/artacağı, yani daha stabil bir hale geleceği kesin. Herkesi mutlu edicez diye herkese aynı anda verseler giriş, serverlar çökse de kimse oynayamazsa naparsın? Millet daha da sinirlenir, daha da kızar, adamlar eşşek gibi para kaybederler, Blizzard resmen ta*ak geçer. Bu hem şirket için hem de oyuncu kitlesi için rezalet olur. Yaptıkları son derece mantıklı ve doğru, ben de olsam aynısını yapardım. 3. Aynı guilddeki adamlar beraber oynayamıyor şuan.. evet arkadaşalarla beraber ilk instance'lara falan girmek eğlenceli olur tabi, aynı guildin bazı üyelerine erken bazı üyelerine geç giriş vermeleri çok saçma haklısın. yaptığım fanboyluk değil. Tabiki hatalar yapıcaklar ama şu topikteki çoğu kişinin çok bilmiş tavırlarıyla her mesajlarında yerin dibine vurmaları çok adice. Olaylara başkalarının gözünden de bakmayı öğrenin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ya bu early access sorun değil bugün yarın girilir ama esas tantana EU shipmentlarda olacak, bakalım 20sinden sonra görcez bir anda grace period açıklayabilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 serhater said: yanlız 20 aralıkta bu serverlar patlar, saatlerce sıra beklemek,random dc falan olursa ne gülerim la.al bioware g.tünde patladı derim direk Ama gene de oynayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 barbu said: serhater said: yanlız 20 aralıkta bu serverlar patlar, saatlerce sıra beklemek,random dc falan olursa ne gülerim la.al bioware g.tünde patladı derim direk Ama gene de oynayacaksin. hemde deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sovereign said: 2. Bunu herkes istiyor zaten. Bu nedenle yapmamalarının kesinlikle çok iyi bir nedeni var bence. Daha önceden söylenildiği gibi adamlar çok temkinli ilerliyor. Oyunun ilk başta inanılmaz bir kitleyi çekeceği ve zaman ilerledikçe bu kitlenin daha azalacağı/artacağı, yani daha stabil bir hale geleceği kesin. Herkesi mutlu edicez diye herkese aynı anda verseler giriş, serverlar çökse de kimse oynayamazsa naparsın? Millet daha da sinirlenir, daha da kızar, adamlar eşşek gibi para kaybederler, Blizzard resmen ta*ak geçer. Bu hem şirket için hem de oyuncu kitlesi için rezalet olur. Yaptıkları son derece mantıklı ve doğru, ben de olsam aynısını yapardım. günde oyuna davet ettikleri oyuncu sayısıda dalga geçilecek cinsden ama. :D 5 harflik malum kelimenin sadece orta harfi yerine nokta koyarak söylenmek istenen şey örtülmüyor, yine aynı oluyor. Lütfen. Devo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 7 yıl önce WOW server'ları açıldığında çökmeler ve sıralar yüzünden insanların yazdıklarını hatırlatayım mı? Yürügidin allah aşkına. Bu community hiçbişekilde mi memnun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 belki yogun baskılara dayanamazlar da biraz hızlandırırlar. ama onlar da biliyo millet ne kadar aglarsa aglasın deli gibi oynayacaklarını:) iplemeyebilirlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 iplemiyorlar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 serhater said: yanlız 20 aralıkta bu serverlar patlar, saatlerce sıra beklemek,random dc falan olursa ne gülerim la.al bioware g.tünde patladı derim direk bu kafayla olacağıda o zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 occupy bioware yapalım sonra pepper spray sıksınlar kafamıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Evr said: ya bu early access sorun değil bugün yarın girilir ama esas tantana EU shipmentlarda olacak, bakalım 20sinden sonra görcez bir anda grace period açıklayabilirler :) Benimde en çok çekindiğin konu bu. Adam 21'inde shipleyecek bana gelmesi minimum 26'si. Oyun çıkacak ben 6 gün oynayamayacağım ancak early accesste iki gün oynayacağım. Çok mantıksız bir durum bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Evr said: ya bu early access sorun değil bugün yarın girilir ama esas tantana EU shipmentlarda olacak, bakalım 20sinden sonra görcez bir anda grace period açıklayabilirler :) Benimde en çok çekindiğin konu bu. Adam 21'inde gönderecek bana gelmesi minimum 26'si. Oyun çıkacak ben 6 gün oynayamayacağım ancak early accesste iki gün oynayacağım. Çok mantıksız bir durum bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 euda insanlar oyunları almaya başlayalı 2 gün felan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sovereign said: 1. Herkese aynı muameleyi yapıp, pre-order'ı ne zaman yaptıklarına dikkat etmeden aynı zamanda pre-access vermeleri lazımdı evet, katılıyorum. sen bnm yazdıklarımı hiç okumamıssın aynı gün girilsin demiyorum ki ben daha ilk gün 100k kişiyi içeri alamayan bioware defolsun gitsin diyorum ki ilk 3 gün içerisinde alınması gerek herkes atılan mesajları duzgun oku bence. ayrıca diyorum ki madem wave wave alıyorsun sabah 8 akşam 5 çalışma mantıgı neden ayrıca neden eu oyuncuları üvey evlat herşey usa satine vs göre 1 hafta mesai yap 3-4 saatte bir wave at 3 günde toparla herkesi en mantıklısı o ha buna katılmayan varsa da kusura bakmasın funboyluktan başka bişey deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar