Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

çok ilginç custumer service forumunda fps ile ilgili konulara bakıyordum. adamlar tüm ayarları lowa getirdik ama hala daha fps çok boktan diyorlardı. adamın biri çıktı dedi,tüm ayaları high yapın sadece shadowu kapatın dedi ve milletin sorunu çözüldü.Kötü bilgisayarların da dahil.allah top etsin seni bioware nasıl bir oyun motorun var ki fps sorunu grafik ayarları high yapılınca düzeliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun zaten kaç gün erken girildiği değil, ne zaman girileceği.Bu wave olayında böyle götüm götüm alıcakları belli değildi misal. Millet hazır asker gibi dikildi bütün gün F5 yaptı. Madem elinde veri var kim zaman preorder yapmış, yap bi estimated time chart gönder milletin mailine.Beklemeyelim belki şu wave belki bu wave diye.
Üstede dediğim gibi bu early accessden ziyade disco önü sıradan içeri almak.Preorder'ı çıktığı saniyesinde 2 milyon kişi aynı anda yapsaydı da bu bekleme gene olucaktı.İnsanlar ondan kızıyor yoksa şimdi girmiş 2 gün sonra girmiş değil mevzu(en azından gördüğüm çoğunluk için).Söyle bana "estimated access:16th-17th" diye bende o zaman kadar uğraşmayım bile mail kontrol etmekti bilmem neydi diye.Şimdiki durum namlunun ucunda bekleyipte tetiğin ne zaman çekileceğini bilememek gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada Masquerade attığı resimde temmuz sonuna kadar olan kısımda 100k US order var avrupa bunun 5 katını yapmış olsa sadece 21-30 temmuz için bugün söyledikleri 170 K invite olayı tamamen kolpa olur. Bu adamlar 15-25k arası belki daha az sayıda invite atmıyorlarsa bioware girsin bana :D
Sosyal ağlarda paylaş

bence pre order yapanların tamamını en geç ayın 15i başlatmış olacaklar sonuc olarak adamların bıze verdıgı ılk tarıh 15ı ıdı sonrasında esantıyondan 13une cektıler demıyorum yanı o once ben sonra baslıycam dıye benım amacım zaten genel kıtleden once baslamaktı onada herturlu ulasıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

onu yukarda bi arkadaş açıklamıştı sanırım.Full görünen serverlar sadece capped serverlar yani aslında full değil ama oyuncu sayısı belli bir seviyede olan serverlar.Yeni gelenler medium ve light'lara yanaşsın diye yapılıyormuş.Dengeleye dengeleye gitmek açısından.Gerçek değerler anca 20'sindeki launch'ta belli olur. Bütün bu EA'nında amacı o zaten.Milleti posta posta alıp bakın en smooth launch yaptık demek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...