Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sparkcaster said: us rakamalrı onlar 170k dedigin 4 wave ile nerdeyse 700k kisi yapar. invitelar artarak devam edecek demis adam. 4 milyon preorder mi var eu ile beraber? sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bende dedim kolpalıyolar diye ama görcez 20sinde çıkar kaç tane preorder olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 evet sadece US de ki satış rakamları, avrupa ile ilgili bir bilgi bulamadım. ama açıkcası yarın full agustos bitirirler, perşembe günü siapriş sayısı eylül ve ekim düşeceği için 2 ay birden kalkar diye düşünüyorum, kasım allah yardımcınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bir de bugün diger mmo ların head startından daha fazla kisi inv ettik diyor ya pre order cok ciddi büyük rakamlar da ya da yetemediler birseylere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 920k us sadece işte, worldwide launch yapmıyoruz dediler ama bizde aldık türkiyeden, bunun rusu var şusu var busu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 1.5m iste pre-order sayisi. Amerika neredeyse herzaman avrupa'nin 2 kati pre-order yapiyor. Bioware hakikaten server olayini kotaramamis sanirim, 100k invite ile olacak is degil bu. Bir kere millet eninde sonunda queue gorecek. Su an yapmalari gereken sey 500k 500k invite atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 çok ilginç custumer service forumunda fps ile ilgili konulara bakıyordum. adamlar tüm ayarları lowa getirdik ama hala daha fps çok boktan diyorlardı. adamın biri çıktı dedi,tüm ayaları high yapın sadece shadowu kapatın dedi ve milletin sorunu çözüldü.Kötü bilgisayarların da dahil.allah top etsin seni bioware nasıl bir oyun motorun var ki fps sorunu grafik ayarları high yapılınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bence Kasım ortasından sonra pre order yapanlar, pazardan önce oyuna girmeyi beklemesin boş yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bu sekilde giderlerse dogru diyorsun pazar bile erken olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben salı günü gireyimde gerisi önmli değil :D sadece preorder yapanlarla bu kadar dalavere var, bide cristmas geyiğine oyunu gidip mağazadan alıp gelenlerde eklenince noolucak bu launch+ilk bi kaç gün hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Adamlar up to 5 days dediler ve up to 5'i tam 5 olarak yapabilmek için 2 gün öncesinden invite'a başladılar. Bence en geç cuma herkes oyunda olacak ki gayet adil, makul bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 +1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sorun zaten kaç gün erken girildiği değil, ne zaman girileceği.Bu wave olayında böyle götüm götüm alıcakları belli değildi misal. Millet hazır asker gibi dikildi bütün gün F5 yaptı. Madem elinde veri var kim zaman preorder yapmış, yap bi estimated time chart gönder milletin mailine.Beklemeyelim belki şu wave belki bu wave diye. Üstede dediğim gibi bu early accessden ziyade disco önü sıradan içeri almak.Preorder'ı çıktığı saniyesinde 2 milyon kişi aynı anda yapsaydı da bu bekleme gene olucaktı.İnsanlar ondan kızıyor yoksa şimdi girmiş 2 gün sonra girmiş değil mevzu(en azından gördüğüm çoğunluk için).Söyle bana "estimated access:16th-17th" diye bende o zaman kadar uğraşmayım bile mail kontrol etmekti bilmem neydi diye.Şimdiki durum namlunun ucunda bekleyipte tetiğin ne zaman çekileceğini bilememek gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bu arada Masquerade attığı resimde temmuz sonuna kadar olan kısımda 100k US order var avrupa bunun 5 katını yapmış olsa sadece 21-30 temmuz için bugün söyledikleri 170 K invite olayı tamamen kolpa olur. Bu adamlar 15-25k arası belki daha az sayıda invite atmıyorlarsa bioware girsin bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bugun giremedik benim preorder temmuz sonuymus sinir oldugum kismi 27 temmuz da siparis eden arkadas girdi ben 30 temmuz da yarina kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bence pre order yapanların tamamını en geç ayın 15i başlatmış olacaklar sonuc olarak adamların bıze verdıgı ılk tarıh 15ı ıdı sonrasında esantıyondan 13une cektıler demıyorum yanı o once ben sonra baslıycam dıye benım amacım zaten genel kıtleden once baslamaktı onada herturlu ulasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bu hızla mümkün değil.Daha ilk ay bitmedi preoderlarda.çok yavaş alıyorlar + 5-6 wave max alıp bir sonraki güne bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 su N/A gösterenler EU serversa açılan 42 serverdan 29 tanesi şu an FULL 5 tanesi High 8 tanesi Medium yani daha ilk gün invitelarla bu sayı olduysa çok ilginç yada yüklenme problemi olmasın diye limiti aşağı çektilerse yavaş yavaş artacaksa bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 onu yukarda bi arkadaş açıklamıştı sanırım.Full görünen serverlar sadece capped serverlar yani aslında full değil ama oyuncu sayısı belli bir seviyede olan serverlar.Yeni gelenler medium ve light'lara yanaşsın diye yapılıyormuş.Dengeleye dengeleye gitmek açısından.Gerçek değerler anca 20'sindeki launch'ta belli olur. Bütün bu EA'nında amacı o zaten.Milleti posta posta alıp bakın en smooth launch yaptık demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 stream seyrediyorum 2 saatten beri herifler elite questlere adam bulamıyor etrafta ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 haha yazıyorum buraya server cap 4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 stress testtede düşüktü baya capler ya, genel betadan sslere baktım 250 300 kişi vardı coruscantta, ben 150 yi görmedim sıra olan serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 server cap 4k ahaha. WE MADE BIGGEST LAUNCH EVER. at yalani s. inanani ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Nerden izliyorsunuz streamleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://tr.twitch.tv/darthhaterlive http://tr.twitch.tv/towelliee şu ikisi arasında bakınıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar