Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ya da oyunun logosunu dövme yaptırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dövmesiz adam yok mu lan orda çalışan, soldaki adamda sağdaki kızdada var bişiler lol, harley çetesi gibi şirketmiş bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aynen pek problem cıkacagını dusunmuyorum releasede, eger beta var olmayan ama release de hortlayan bir bug yada issue cıkmazsa bence hic problem olmadan gayet duzgun bir release olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Norak said: dövmesiz adam yok mu lan orda çalışan, soldaki adamda sağdaki kızdada var bişiler lol, harley çetesi gibi şirketmiş bioware Bioware diil de dövmeci olmasın orası sakın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Haha adamlar su anda okulun ilk gunu kapilari acmayi bekleyen gorevliler gibi bekliyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oda olabilir tabi sdf ama kızdaki dövme çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Preload konusunda dakikalık bilgileri Twitt üzerinden takip edebilirsiniz... Dev Twitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hangi gün girebileceksek o gün geliyomuş mail şimdi hergün ayrı bir heyecan yaşıcaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sadece her gün değil, gün içerisinde dalga dalga yeni inviteler gönderilecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bana cuma akşamından atsınlar da problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 YUH ! =) benim oyun kargoya verilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 güvenlik sorularını her login olacağımda soracağına dikkat etmemiştim başta, dün 4 kez blockladım yanlış cevap yüzünden her seferinde passi resetleyip tekrar denedim olmadı falan. ha dedim ariyim bunları aradım ingiliztere'yi, 13 dk bekledim açmadı iblis evlatları. fatura gg -.-' sonra ki ilk sallamam da secret questionımı doğru tutturmam da epic oldu. tenks kib. dipnot:13 dk ingiltere ne kadar girer la faturada vodafoneluyum fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 forumlar açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 email geldi 20 agustosda almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hahha arada site patliyor :p hahahah SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon! Leider ist die Star Wars: The Old Republic-Website momentan nicht erreichbar. Versuchen Sie es später erneut. Nous sommes désolés, mais le site web Star Wars: The Old Republic n'est pas disponible actuellement. Veuillez réessayer ultérieurement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 mesut mu attı kim attı!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 official eu server list: http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=256#edit256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aha yeni pvp serverları var dalın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Launcherdan deneyin mail gelmedi ama oyun açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 active subscription diyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 SWTOR The Old Republic The first wave of Early Game Access emails have now been sent! We will let you know when the next wave goes out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Meh, gecen hafta pre-order code girmistim halen acilmamis bana early access. Bioware adam olsun iceri alsin herkesi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar