Evr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 önceki loginden farklı ip ile tekrar giriş yaparsan soruyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Grace period'da yokmus haberiniz olsun. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=722366 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aha isyan başlıcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sparkcaster said: bu oyun sana göre değil red rüyamda gördüm.o yuzdne aldım oyunu.yoksa almıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 grace period olmasın eyvallahta o zaman ne bok yemeye cift key yaptınız :) tek key yapsaydın giriş tarihine göre accountlara early acces verseydin çok mu zordu atıyorum ilk preorder giren 100k 5gün sonraki 100k 4gün vs vs diye saçma sapan çift key sistemi niye getirdiyse :) herkes us-uk oturmuyor 1-2 günde kargo gelsin veya gamestop gibi mağazalar yok neyse bu arada yavaş yavaş maillar geliyormuş early access tarihleri ile ilgili ayrıca 2 gün erkene çekmişler 13ünde başlıyor early access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Pardon da grace period nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hmm 11 mb bişi indirdim, there is no active subscription etc diyor, doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 beta buildi üzerine patchledi biraz. bitti. ama şimdi altta "There is no active subscription on this account. Activate your account here" diye bi yazı var. normal mi? asıl key girmediğimiz için mi böle diyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 iyi bari confirme olmuş oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Theradon said: Pardon da grace period nedir ? pre order key girip early accessde oynayıp 2. main key girebilmen için arada geçecek süre gibi birşey. mesela adam pre order etmiş kutulu, ilk key giriyor early access alıyor 20sine kadar oynayabiliyor ama 2. key için kutu eline geçmesi lazım ve atıyorum 27sinde geçecek 7 gün mal gibi beklemesin diye ea diyorki 31 aralığa kadar takılın siz diyor gibi birşeyde o zaman early access mantığı saçma oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Peki preload yaptık patchledik launcher hala çalışıyor. Origin hedesine ne zaman geçecek bu meret? Yoksa onu da ileri bi tarihe mi attılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu arada arkada kaldı mesaj görmeyen kalmasın early access 13üne çekildi ekstra 2 gün yani 5 değil 7 gün olacakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Oyun originin içinden çalışmayacak mıydı BF3 gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yoo oyunun originle satın alma dışında hiç bir alakası olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 origine baglı deil o sekilde diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 millete mailler gelmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aldım download link maili bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hiç kimse bişey yazmamış sağda solda, download başladı mailinden mi bahsediyosunuz hangi gün oynayacağınızı söyleyen mailler mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Biraz açsaydınız bari yaw ne geldi tam olarak tarih varmı v.s v.s :) Alpgiray said: aldım download link maili bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 download linki yaw önemli bişi deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 niye gereksiz gizem yaratıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Kusura bakmayın ya bir yerden calışıyordum. Sanıyorum herkes bu mail almış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 valla swtor forum karıştı çok eğlenceli daha bir sayfa okuyup sonraki sayfaya geçince 2 sayfa daha post eklenmiş oluyor :P http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=722196&page=86 grace period yokmuş early access 5günden 7 güne çktı 13ünde başlayacak hani ne kadar erken girersen o kadar erken başlayacaktın ya arada bazıları mail geldi 7/21 den sonra girmiştim falan diyor bazısı isyan ediyor nittin bioware diye trollmu değilmi bilemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gizem bizim işimiz boşuna jedi seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar