Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

grace period olmasın eyvallahta o zaman ne bok yemeye cift key yaptınız :) tek key yapsaydın giriş tarihine göre accountlara early acces verseydin çok mu zordu atıyorum
ilk preorder giren 100k 5gün
sonraki 100k 4gün vs vs diye
saçma sapan çift key sistemi niye getirdiyse :) herkes us-uk oturmuyor 1-2 günde kargo gelsin veya gamestop gibi mağazalar yok
neyse bu arada yavaş yavaş maillar geliyormuş early access tarihleri ile ilgili ayrıca 2 gün erkene çekmişler 13ünde başlıyor early access
Sosyal ağlarda paylaş

Theradon said:

Pardon da grace period nedir ?

pre order key girip early accessde oynayıp 2. main key girebilmen için arada geçecek süre gibi birşey.
mesela adam pre order etmiş kutulu, ilk key giriyor early access alıyor 20sine kadar oynayabiliyor ama 2. key için kutu eline geçmesi lazım ve atıyorum 27sinde geçecek 7 gün mal gibi beklemesin diye ea diyorki 31 aralığa kadar takılın siz diyor gibi birşeyde o zaman early access mantığı saçma oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla swtor forum karıştı çok eğlenceli daha bir sayfa okuyup sonraki sayfaya geçince 2 sayfa daha post eklenmiş oluyor :P

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=722196&page=86

grace period yokmuş
early access 5günden 7 güne çktı 13ünde başlayacak
hani ne kadar erken girersen o kadar erken başlayacaktın ya arada bazıları mail geldi 7/21 den sonra girmiştim falan diyor bazısı isyan ediyor nittin bioware diye trollmu değilmi bilemiyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...